Kliiiiiar!

Hemkommen från jobbet nu och det är såååååååååååååååååååååååååååå skönt! Nu är jag ledig imorgon, sen jobbar jag tisdag och onsdag. Nåt annat kommer jag inte för allt i världen gå med på! So simple as it sounds... Fredrik var snäll och fixade en kopp te till mig tills jag kom hem så det har jag suttit och druckit nu. Gott!

Tatueringen har börjat klia som tusan! Det är så man har lust att bli galen, men just tatueringar är nog de enda sårskorpor som jag kan låta bli att pilla på. Hehe! Det är ju verkligen att sabba för sig själv. Men det är galet jobbigt när det håller på. Ett par bitar av skorpan trillade bort förut och jag hoppas de fortsätter med det så den blir klar snart. Brukar ju inte ta så mycket längre än en vecka.

Jag köpte ju en massa kul förra veckan som jag har glömt att visa. Make Up Store-saker, ett linne från Vero Moda, ett diadem från New Yorker och massa söta hårprylar på Glitter. Ska se om jag hinner fota och greja imorgon. Måste ju visa. Hehe!

Eventuellt ska Anna-pluttan komma bort och öva på mitt hår också. En svinrygg. Det blir nog enda gången i mitt liv som jag har en så fin frisyr. Haha!
Har lust att sitta och leka med mina skuggor och pennor och annat smink imorgon och kanske göra swatches och sånt, men får se hur det blir. Det är ju dags att börja ta tag i det här med träning igen... Har inte varit på gymmet på hela sommaren. Som tur är så är man ute och går ibland. Får se om jag orkar imorgon. Kan ju inte lyfta tungt och kan inte simma... Aja, det återstår att se hur det blir. Snart är det dags för ryggläge.

Nattinatt-tjing!

Kommentarer
Postat av: Elin

God morgon!

Hihi ja visst e vi snygga! :)

Glömde fråga om din tatuering ju...får ta det nästa gång, jag vill ju se den. Jag har en tatuering, men jag skulle vilja ha en till...men jag vet inte vad och var och det kan va bra att veta det innan man bestämmer sig.

Det skulle va askul om vi kunde anordna en liten sminkkväll hos dig nån kväll! Jag nästan drömmer om allt ditt fina smink haha

Hörs o ses snart!

Puss o kram

2009-10-05 @ 07:08:52
URL: http://metrobloggen.se/elinalenteg

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0