Toalettproblem!

Godmorgon!

Gaah, morgonen började sådär idag, måste jag erkänna! Gick upp halv åtta, lagom trött. Hehe! Borstade tänder och gick på toa. Tog mina proppfulla tvättkorgar och knatade ner i tvättstugan och satte igång.

Planen var att sen äta frukost och hinna ner i tvättstugan en gång till och sen åka till stan och träna gympa och vattengympa, köpa svartfärg och sen åka hem och fortsätta tvätta.
Istället kommer jag upp från tvättstugan och ser att det är plaskblött på golvet i badrummet. Shit! tänker jag, nu läcker handfatet...igen. Men icke! Tog moppen och torkade och upptäckte sen att det var toaletten som läckt! Aaaahh! Hel**te! Vad gör man åt en läckande toalett? Spolade igen och det forsar ut vatten på golvet.
Blev lite kluven...hur skulle jag göra nu?

Väckte Fredrik, fixade frukost, satt med mobilen i handen och skulle just ringa hyresvärden när det knackade på dörren.
Grannen: Hej Sara, har du spolat i toaletten nyss?
Jag: Mmm...har du också problem?
Grannen: Aa, ditt vatten kommer in här och när vi spolar kommer det vatten. Jag har ringt hyresvärden, gör det du med.
Jag: Ok, jag ringer på en gång.

Ringde hyresvärden tjugo i nio och han skulle komma, men ännu har han inte dykt upp och jag är kissnödig. Men jag vill inte ha mer kissvatten på golvet och det vill nog inte min granne heller...

Hur som helst så fick jag ringa och avboka mina träningspass. Får väl cykla lite här hemma eller ta en promenad sen. Enda positiva är att jag förhoppningsvis hinner tvätta klart allt idag.
Nu återstår väntan på hyresvärden och spolbilen...

To be continued...

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0