Sopsäckar väck!

Goddag kära vänner!

Sitter här och är riktigt seg idag. Vaknade inte förrän halv elva och lyckades ändå slumra till igen. Gick upp tio i tolv. Egentligen är det katastrof enligt mitt tycke men idag var det mest bara skönt. Höll på och styrde hela dagen igår, från halv åtta på morgonen och så gick jag och la mig vid två inatt så jag behövde nog sova lite.

Idag ska vi försöka få väck de där fem sopsäckarna som står nere i källaren. Efter att vi rensade ut våra källarförråd så har de fått stå kvar där nere i väntan på grovsoporna, men nu är de här så det är bara väck med dem!

Jag skulle verkligen behöva komma in till stan eller nåt och köpa svart färg också men jag är helt orke- och lustlös, så pallen från Ikea får nog stå orörd i väntan på min energi. Känns ju inte som nån idé att sätta ihop den innan jag målar den. Kanske hinner köpa färg imorgon om jag åker in en stund innan träningen.

Nu ska jag ta på mig strumpor och sen jaga säckar.

Ha en bra dag allihopa!

Kommentarer
Postat av: KAWAiiKAi ~

ja gör det :D (Y)

2009-11-03 @ 15:47:45
URL: http://kawaiikai.blogg.se/
Postat av: Elin A

Jag kan lova att det ska bli skönt att sluta skolan, men jag kommer nog sakna klasskompisarna...alla fall en del av dom. Men det kommer bli jätteskönt att sluta och äntligen va klar med utbildningen.

Jag vill jättegärna ses snart, Lindsey höll väl på och fixa till en dejt för några dagar sen, men sen hörde jag inget mer och jag hade ganska fullt upp så det hade nog blivit lite körigt. Men jag är på iallafall!!

NEW MOON närmar sig med stormsteg!!!

Pöss o Kräm!!

2009-11-03 @ 15:57:37
URL: http://metrobloggen.se/elinalenteg

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0