Packlistan klar!

Nu har jag skrivit en packlista på allt viktigt att ta med sig till årets festival. Den blev lång men det inkluderar ju allt med tält och biljetter och tandborste och hela köret. Det får nog plats i en väska. Värre är om allt kommer få plats i bilens bagageutrymme. Hehe! Den är ju inte så stor... måste nog plocka ur lite onödigt.

Nu är det dessvärre snart dags för jobb igen och jag är sjukt osugen på det. Hela helgen kvar att jobba.

På måndag ska jag in till stan och handla maten vi ska ha med oss till festivalen, förtidsrösta, kanske hälsa på farfar och så shoppa alkohol av Milla. Haha!

Stackars farfar hamnade ju på sjukhus i förrgår igen men han får komma hem idag. hans ben svullnar så mycket så han måste äta vätskedrivande medicin och jag misstänker att han nog (omedvetet) kan ha slarvat med det. Han verkar inte ha så mycket koll på tiden. Pappa hade pratat med farfar i tisdags och då hade farfar sagt att vi var hos honom för två veckor sen, bara det att vi var där fem dagar tidigare... Lite svårt det där kanske. Så imorgon ska jag och brorsan hälsa på honom iallafall, så får det för min del bli en gång till innan Sweden Rock förhoppningsvis.

Nu ska jag försöka hitta nåt att äta innan jag ska lufsa till jobbet igen. Man ska väl ioförsig vara glad att man faktiskt har ett jobb. Brorsan blev ju varslad och går sin sista arbetsdag  idag...

Fram för gladare tider! Tjillevopp!

Kommentarer
Postat av: Milla

Så bra :-)



Haha, jag känner mig som en tonåring igen när jag läser. Kan inte lägga ifrån mig boken och när jag väl gör det känner jag mig helt utmattad för jag är så inne i historien och karaktärerna. Haha, låter ju jättelöjligt! 20/11 är bokat!!!



Kram

2009-05-30 @ 01:05:49
URL: http://camillaworld.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0