Idag vill jag aldrig uppleva igen!

Idag har nog varit den värsta arbetsdagen i hela mitt liv! Jag är så trött och har varit så stressad så jag skulle kunna sätta mig och stortjuta nu rakt upp och ner. Så har det dessutom varit ungefär tre gånger under mitt niotimmars arbetspass också.

Dagens komplikationer som skapade ett helvete:

*Det är fredag = en jävla massa folk
*Fredag = varudag
*Fredag efter löning = extra mycket folk
*Vackert väder = Mycket resande människor
*Jobbade med en tjej som är helt NY hos oss.
*Tjejen har aldrig jobbat ett kvällspass hos oss förut, vilket innebär att hon kan INGENTING!
*Ingen extrapersonal
*Meningen att jag ska lära henne kvällsrutinerna någorlunda.

Ja det var typ så, vilket innebar att vi hann knappt hälften av allt som ska göras av de ordinarie rutinerna, "extrauppgifterna" var inte ens att tala om och dessutom jobbade hon väldigt långsamt eftersom hon är ny.
Tack chefen för att du gav mig detta...
Sätta in en ny tjej på ett kvällspass hon aldrig jobbat förut på en fredag är helt f*cking insane! Säger han nånting om att vi jobbat dåligt eller nån olämplig kommentar imorgon så kommer jag få ett utbrott så det heter duga!

Under mitt niotimmarspass har jag hunnit äta en gång och varit på toa två gånger. Suttit ner har jag endast gjort när jag varit på toa... Nu ska jag gå och dö i sängen. Inte kommer det bli roligare imorrn eller på söndag. Jag ska nämligen jobba med samma tjej och vi alla vet ju att söndagarna brukar vara tio gånger värre än fredagar...

Tack och lov så går jag på semester på måndag. En vecka bara, men ack så välbehövlig! Jag ska bara överleva helgen utan tårar och fler skadade fingrar först.

Kommentarer
Postat av: Milla

Skönt att jag inte är ensam med mina fånigheter då :-) Åh herregud.... hur ska jag lyckas klara mig igenom den utan att få en hjärtattack då? ;-) Har tyvärr ej råd att köpa böckerna denna månad, får stålsätta mig till nästa... snart klar med den första.

Kramar

2009-05-30 @ 01:27:50
URL: http://camillaworld.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0