Eldröd!

Valborg var väl inget att skryta med. Satt ute i solen med mamma m.fl, käkade glass och drack kaffe. Gick inte ens ut ocg gick. Tog en latmansdag. Hehe! Klockan  halv fem gick jag till jobbet och stod där till midnatt.
Sprang ut en liten sväng strax efter nio och kikade på brasan på håll. Det såg häftigt ut, brann väldigt mycket! Sen var det bara in och fortsätta jobba. Massor att göra  hela kvällen, vi hann inte ens städa av golvet. :S Så är det när man bara är två. Inte lätt att hinna med allt man ska när man får extrauppgifter heller. Men men, hem kom vi. :)

Pelle höll på att ta med mig hem också. Det var lite skojigt. Jag tror han var trött. :P
Eftersom jag gått till jobbet så skulle han skjutsa hem mig, men vi satt och pratade i godan ro och så istället för att svänga åt mitt håll så håller han på att svänga åt sitt håll. Tur att en av oss var lite vaken och tänkte på det. Hehe!
Annars hade säkert hans föräldrar undrat vad jag gjorde där mitt i natten. :)

Hur som haver...sitta ute i solen och fika gav rejält resultat vill jag lova. :O Jag är eldröd på axlar och nacke. Ena axeln värre än den andra. Det sved rätt gott igår kväll, men har smörjt och donat så det var lite bättre idag, men fortfarande röd. Promenaden idag vandrades i långärmad tröja. :P När jag kom hem var jag så svettig så det blev en dusch, men nu ska jag göra m ig iordning för om en timme så börjar jag återigen att jobba. Hoppas på att få se lite balla hojar och bilar idag iallafall. :)

Ha en trevlig första maj!

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0