Värdelös eftermiddag och kväll!

Inte nog med att det är nästan 20 cm snö här, jag har mått illa hela eftermiddagen och har fet huvudvärk och mår allmänt dåligt för tillfället. Så dagen har inte känts så bra sista tiden.

Var på jättedåligt humör förut när jag skulle fixa biljetter till H.E.A.T. Allt gick åt skogen och stod där i affären och fick inte tag på biljetterna så det blev inga där. Först 20 minuter i telefonkö hos kukföretaget ticnet, när jag sen kommer fram lägger hon luren i örat på mig. Försöker få tag på herrn däruppe, men inget svar och när jag försöker ringa till klubben så hörs jag av nån anledning inte i telefonen heller. Går in på msn och enligt mig så betyder online att man är vid datan, annars står det inte vid datan. Så har det ju varit förut i vilket fall.
Han ringer, men jag är så j*la förbannad så jag kan inte ens prata i telefon för att jag är en millimeter från att börja gråta för att jag är så arg och mår dåligt.
När sen en fråga på msn om varför får personen i fråga att flippa ur, för att han tror att han blivit expert på att utläsa tonfall i text, så blir ju humöret inte bättre.

Nu är iallafall de där jävla biljetterna bokade och sen kan ju alla hålla käften. Har helt tappat lusten att ens gå! Vill inte ens åka till sthlm på söndag och se Hammerfall just nu. Men kanske kommer lusten tillbaka.... kanske. 

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0