Ledig fredag!

Skönt att jag är ledig idag. Jag är nämligen helt slut nu efter att ha tränat och sprungit i affärer. Har nu köpt min fina juicemaskin och jag lyckades luska till mig en dyrare modell till ett billigt pris. :P Haha!

Jag var nämligen på Elgiganten först och där kostade maskinen 995:- men de hade inga uppackade så jag åkte ner till MediaMarkt och där kostade samma modell 999:- Orkar ju inte sitta och priskriga om fyra kr så jag sa att jag ville ha en sån, men då fanns inte den i lager! Killen frågade då om jag vlle ha den lite dyrare modellen i "Piano Black". Men den var ju lite dyrare, 1090:- så då sa jag att då kan jag lika gärna åka tillbaka till Elgiganten, men då sa han att vi ordnar priset, så då fick jag den för 899:-. :) Det tyckte jag var bra. :P

Sen åkte jag till Maxi och köpte en massa frukt! :P Det blev typ 200:- Inte billigt med frukt inte, men det väger ju så mycket så det blir väl så. Köpte iallafall en skitstor ananas, kiwisar, jordgubbar, apelsiner och passionfrukt. Smarrismarr det kommer bli! Och så hittade jag äntligen påskmust så det var jag ju tvungen att köpa såklart. :P

Sen åkte jag hemåt och då fick jag mms av Emmelie på lille bebisen. :D Så himla söt! De hade kommit hem nu så det är nog skönt för dem. Allt brukar kännas mindre stressigt när man är hemma. Jag hoppas jag kanske kan åka dit och ta en fika på måndag eller nåt, när jag är ledig. Det vore så kul. :)

Ikväll blir det film iallafall. Har både The Mist och Twilight hemma så om jag inte ser båda så ska jag iallafall se en.

Tjingeling!

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0