300 inlägg och bankhaggan igen!

Detta blir mitt 300ade blogginlägg. Grattis då, eller nåt annat töntigt. Man säger ju faktiskt inte grattis till sig själv. :P Eller jo det gör man. Ibland köper jag tillomed presenter till mig själv. NÅN måste ju göra det liksom. Haha! Jag är inte den som tigger om presenter, jag köper oftast det jag vill ha, om jag har råd. :P

Aja...det var ju överhuvudtaget inte det jag skulle skriva om.
Idag åkte brorsan och jag in till farfar och stuvade in både honom, hans rullstol och oss själva i min enorma jättebil! Det gick faktiskt rätt bra. Brorsan  fick sitta lite som ett cp i bak bara eftersom vi var tvungna att fälla baksätet för att få plats med rullstolen, fast vi hade vikt ihop den. :P Min bil e ju så stor liksom.
Självklart blev det ju snöoväder, men som vanligt så körde jag som en snigel så det var inga problem.
Vi åkte iallafall till banken för att fixa ett id-kort till farfar och även ett nytt bankomatkort.

Gissa om jag höll på att dö när vi självklart fick den kassan där den där bankhaggan satt, som vägrade låta oss få fullmakt första gången! :O Det finns nog ett inlägg om det nånstans bakåt i tiden. Både jag och brorsan såg att hon blängde på oss redan när vi klev in genom dörren med farfar i rullstolen.
Vi hade ju ordnat med alla släktskapspapper via Skatteverket men haggan började direkt opponera sig om att det är ju faktiskt barn det gäller och inte barnbarn.
Men hallå! sa jag, du har ju alla papper här och eftersom farsan bod i Skåne så går det inte! De andra jag har pratat med har sagt att det är ok!
- Ja, då måste jag faktiskt ringa min jurist och kolla om detta går att godkänna.
Så ringer hon ett samtal och andra änden säger att det är ok, vilket jag redan visste. Hade haggafanskapet sagt nåt annat hade jag gått till en annan bankman!
Så då fick vi fylla i papper och farfar fick skriva under och så var det klart, men farfar ville ta ut pengar också så vi tog det på mig så jag fick skriv under eftersom jag har fullmakt och då började hon gagga igen om att jag måste faktiskt skriva Namnförtydligande också. Jag LOVAR att det var för att reta upp mig bara, för av alla gånger (det är många) som jag har tagit ut pengar åt farfar sådär hos de olika som jobbar där så har jag aldrig behövt skriva namnförtydligande tidigare. Det finns inte ens en rad att skriva det på, på pappret! :O Bara att uttaget ska kvitteras! Så skönt det blir när farfars bankkort kommer så behöver jag inte gå dit igen. Då ska jag be kärringen att gå en charmkurs!
En gång till ska vi ta med farfar dit och det är för att hämta hans id-kort sen men det tar ju minst en  månad innan det blir klart.

Ja, men sen var det bara att stuva in gubben och rullstolen igen och rulla hem med honom. Han var så gla och tacksam för hjälpen. När jag själv kom hem så upptäckte jag att jag glömt hans dörrnyckel i min jackficka. >< Så innan Fredrik och jag åker och simmar så måste jag dit imorrn och lämna den bara så han inte blir orolig.

Haft en jäklig huvudvärk på kvällen här och har tagit två Ipren. Lite har det hjälpt men inte supermycket så nu ska jag dricka vatten och slänga mig i soffan en stund.

Shwing!

Kommentarer
Postat av: Maria

Hihi kan jag få den innan jag betalar :O

2009-03-11 @ 09:51:49
URL: http://n0ll8.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0