Jordgubbsfrukost.

Tog en härlig sommarfrukost idag. Jordgubbar med mjölk. Kunde nog inte smakat bättre i magen! Jag skulle kunna leva på jordgubbar på sommaren...och rabarberpaj! Det är ju sååå gott! Ska gå och kolla hur rabarberna ser ut sen. Om det finns några kvar. Hehe!
Idag blir det första promenaden igen på länge! Man har ju traskat runt på Sweden Rock hela dagarna, men det har ju inte blivit en riktig promenad som här hemma. Ska tillochmed tjata ihjäl min mamma så hon följer med. Annars blir det väl mp3'n som sällskap.

Imorrn ska jag in och träna. Det var länge sen! Så ska jag väl till farfar på sjukhuset igen och förhoppningsvis ta en fika med Emmelie.

Jag köpte ju en pincett på H&M innan jag åkte till Sweden Rock, men vilket skit! Den får inte tag i ett enda hårstrå! Ska den det får man hålla längst ner och klämma ihop stenhårt. Jävla billigt crap! Nej, nu får det bli en riktig på Make Up Store. Även om de kostar lite så vet jag iallafall att de funkar! Det är nämligen tredje pincetten jag köper på H&M och ingen har funkat bra. Äsch! Min ögonbryn ser ju inte så fina ut just nu, men det kunde ioförsig ha varit värre.

Nu ska jag in och tjata på moder min.

Hejsvejs!

Kommentarer
Postat av: Annnaaaaaaaaaaa

MISS U!!!

2009-06-11 @ 20:34:54

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0