Vinbär och cykeln!

går var jag åter ute och sprang, kan ni tänka er! Det kanske jag redan har skrivit ioförsig men ändå. Det är ju rätt otroligt för att vara jag. Heheh! Hur som helst så har det resulterat i att jag knappt kan röra mig idag.
Fick iallafall ett ryck på eftermiddagen och släpade upp min gamla cykel från källaren.
Den hade ingen luft i däcken, kedjan hade hoppat ur, den var superlortig och gnisslade. Men jag fick hjälpa av brorsans kompis Micke att sätta tillbaka kedjan, så tvättade jag cykeln (där jag kom åt), Jansa fyllde luft i däcken och smörjde kedjan. Vi spände den en aning också. Andra grannen Larsa sänkte sadeln åt mig för jag nådde knappt ner till tramporna. Sen cyklade jag för första gånen på typ fyra - fem år. Haha! Det kändes helt knasigt att cykla.

Då blev det cykeln hem till Anna på eftermiddagen och vi fikade och snackade och hade trevligt. Hon hade plockat en hel bunke med röda vinbär till mig så den fick jag cykla hem med på pakethållaren.
Käkade kladdkaka med marsmallows gjorde vi också. Ruggigt gott!

Satt ute och gjorde manikyr på oss själva. Jag kände för nåt enkelt men kul så jag gjorde prickar på ett par av naglarna.

Sen kom jag väl  hem vid elva eller nåt. Hihi!

Nu ska jag upp till jobbet för det känns inte riktigt som min lön blev som den skulle. Jobbigt när det blir fel! Om det nu är det...

På återseende! 

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0