Bullmamma igen!

Jajamän! Som Anna kallar mig, Bullmamma, så är jag i farten och bakar igen. Köpte två liter jordgubbar igår och så har jag ju rabarber så jag har fyllt ugnen med rabarber- och jordgubbspaj just nu. För övrigt så hade jag ju lyckats ställa smöret på spisen så när jag skulle göra smuldeg så blev det mera... bara deg, så får väl se hur skalet blir. Hade inget siktat dinkel hemma heller så gjorde på fullkorn. Spännande att se hur det blir när det är klart. Höhö!

Har försökt ringa min lilla söta snuttepluttponke ( ;P ) idag också eftersom han har namnsdag men det har inte gått så bra, för han är väl på klubben så det är ingen mottagning.
Hur som helst så GRATTIS på namnsdagen FREDRIK! Har även ringt och grattat farsan som fyller år idag. 51 blir han. Vilket påminner mig att det är bara lite drygt en månad kvar tills jag fyller år....usch!

Vet inte vad jag ska hitta på idag faktiskt, nån båttur blev det inte, men kanske blir det lite minigolf eller nåt. Får väl se. Är ju kalasfattig nu fram till torsdag så det är inte mycket man har råd med. Men det löser sig alltid.

Kommentarer
Postat av: ida forsberg♥

Söt blogg du hade! :)♥



Kolla gärna in mig & lägg till mig på bloglovin! :)

Puss & Kram

/ ida forsberg♥

2009-07-18 @ 15:05:31
URL: http://iiidaforsberg.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0