Dumt internet

Som vanligt så krånglar internet hemma så det är ingen idé att ens försöka skriva. Nu sitter jag vid Fredriks data på Hydet. Jag åkte upp till Sthlm i morse för Fredriks syrra har fyllt år så vi firade henne idag. Hon bjöd på fika hemma hos sig och hennes Fredrik (vi har varsin) och hon hade bakat massa gottis. :P Jätteroligt att äntligen får se hur de bor och så deras söta kissemissar såklart. :D Fick dessutom mina skor som jag sett osedda (i verkligheten iaf) och det var verkligen inget dåligt köp. De var galet snygga! <3 Ska lägga upp bild hemma sen om det går. :P
Jag hoppas lilla Maria fick tag i sin kamera sen som hon hade brådis med att åka och köpa. :)

Annars har denna veckan varit ganska ok sen sist. I onsdags åkte jag också upp till Stockholm. Då var vi på konsert och såg Edguy och All Ends och H.E.A.T. Jag är jättenöjd med konserten. Banden va skitbra så det var riktigt skoj. Var längesen jag var på konsert, men snart blir det mer igen. :) Ska ju på Metallica i början av mars.
I torsdags åkte jag hem och jobbade och på fredagen åkte brorsan och jag in till Norrköping och fick äntligen lite ordning på farfars bekymmer. Det är lite kvar, men förhoppningsvis så löser det sig nu.

Imorrn har Fredrik körlektion vid elva så då ska jag skjutsa honom till Södertälje. :S Usch, jag som tycker det är äckligt att köra där jag aldrig kört förut. :P Jag är så larvig och inte har det ju blivit bättre sen krocken. Men men... det får väl gå. Sen ska vi åka hemåt mot skogen igen.
Har så sjukt lite pengar kvar av lönen den här månaden så det är sorgligt! :O Så det blir att lägga upp lite auktioner på Tradera sen  så man får ihop lite stålar. Hehe!

Nu ska jag hitta lite lotion till mina torra händer här tänkte jag. Jag har gjort rent Hydets ugn och händerna blir ju fnas av rengöringsmedel.

Tjingen!

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0