Tiden sprang!

Jisses, det tog längre tid än vad jag trodde att fixa i badrummet. Kanske för att det tog ett tag innan jag visste vart jag skulle börja, hahaha! Än är jag dock inte klar. Har sorterat bland hudvård och hårprylar, tvålar och sminket, men ändå har jag alla Microshadows kvar och det är de som det är flest utav. De får jag ta imorgon. Men det börjar se lite prydligare ut iallafall.
Att det tagi lite extra tid beror nog också på att jag skrivit nya listor på allt som jag har i sminkväg. Ögonpennor i en lista, läppennor i en lista, eyedusts i en och så vidare. Annars har jag ingen koll på vad jag har och inte har. Haha! Mycket är det iallafall... Jag fotade lite också, men orkar verkligen inte lägga upp bilderna nu.

Nu ska jag bara slänga mig framför nån fjortisfilm och dricka julmust och äta chips. Bara en massa nyttigheter som socker, e-nummer och mysko fetter! Hehe! Do I care? Nope, det blir en stunds njutning, ångesten tar vi efteråt. Inget jag kommer minnas om tio år iallafall så då spelar det ingen roll! Frukt är inte godis, varför tjatar inte ungar om frukt för i affären i så fall?

 

Ok, kvällsligt svammel, hörs igen!
Tjing!

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0