En kulen natt.

Hallojsan!

Hemkommen från jobbet för ett tag sen. Helt slut idag. Bara för att man vaknade vid sju kanske. Hehe! Det bara snöar och snöar och snöar. Tycker det räcker nu. Det gör inget om det ligger kvar, men det behöver inte bli mer.

Imorgon ska jag jobba en dag till, sen är jag ledig lördag och söndag. Ska till farfar på lördag och fixa hans räkningar.

Hade fått ett svar på annonsen på sofforna också. Nån som ville komma och hämta dem redan imorgon eftermiddag, men jag jobbar ju då... Himla tokigt. Hoppas de kan komma i helgen istället. Gärna på söndag, annars får jag åka till farfar då. Måste ju städa av de rackarns sofforna en del. Katthår...

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen. Tänkte försöka gå upp lite skapligt om de nu skulle vilja komma och hämta sofforna innan klockan tre. Då är det dammsugaren och gummihandskarna fram där på morgonkvisten!

Till Lindsey: Åh, jobbar typ hela nästa vecka inklusive julafton. Bara ledig på tisdag och då ska jag och brorsan handla åt farfar. Kanske nåt i mellandagarna?


Tjingelingens!

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0