Bakning

Heeej!

Första lediga dagen idag sen i onsdags. Grymt skönt. Hela helgen har varit en massa massa massa saker att göra hela tiden, så det har varit grymt skönt att vara hemma och bara vara! Fast lite har jag allt hunnit med. Tog just ut den tredje och sista plåten med lussebullar med blåbär i. Jaja, jag är sen, men vad ska man göra när man jobbar hela tiden. Grr...
Har gjort arraksbollssmet som står i kylen nu och även en kladdpepparkaka med lingongrädde. Eller kladdkakan gjorde faktiskt Milla, haha! Hon har varit här idag och hämtat sina ljus och tagit en fika. Hon fick baka fikat själv. Hehe!

Morsan och jag bar ner den andra soffan också så imorrn lägger jag upp de på Blocket. Skulle ha gjort det idag men känns ju inte så trevligt när jag har besök. Så det får bli imorrn.

Nu ska jag upp till jobbet och hämta en skiva med en massa bilder på och försöka välja ut några. Sen ska jag hem och slänga mig i den nya och väldigt sköna soffan. Blir en ren slappkväll.
Bollarna rullar jag imorgon, kanske ska jag göra kola då med om jag orkar, men ett par kladdkakor ska det bli. Har bokat tvättstugan med så jag kan tvätta sängkläder och lite annat.

Nu ska jag ut och skrapa bilen. Brr! Kanske bara ska starta den och låta den gå en stund. Hehe!
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Svärmor

Vad du är duktig ja visst ja pepparkakskladdkaka måste man juh också göra en den är ju kalasgod... arraksbollarna är klara här men kolan ska klippas... Lussebullar med blåbär i lät spännande:O) hoppas Fredde halkade hem ordentligt igårkväll... Kram

2009-12-15 @ 08:41:04

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0