Tre ton hårspray!

Hellooo!
Efter min goda smuttie förut så somnade jag på soffan en sväng, kramandes en kudde (det är sant). Men så ringde Anna när hon kommit hem och jag tog min grymma cykel och bajkade bort till henne. Vi drack kaffe och åt ett par kakor och så övade hon ögonbryn och läppar på mig. Blev jättefint!
Apropå kaka så är de här två kakorna (en vaniljdröm och ett havreflarn) de första sötsakerna som jag äter på sex dagar! Jag är riktigt stolt över mig själv, att jag faktiskt inte har ätit en enda godisbit på så länge.. Det är länge för mig iallafall. Så idag blev det två småkakor, men det är också det enda.
Sen övade Anna vidare på att föna mitt hår och ge det volym. Det är ju lite svårt eftersom det är så långt och tjockt, så det plattar sig ganska fort, men tyckte ändå det blev bra. Hoppas hon får nån modell med bra hår imorgon när hon har provet.
Hur som helst så har jag galet mycket hårspray i håret nu och det luktar väldigt gott. Men nu är det ju bara att rufsa lite med hårborsten så har man värsta coola luggen sen. Sånt är bra. Hehe!

Nu ska jag ha det trevliga nöjet att räkna räkningar. Wiie, verkligen kul! Sen ska jag umgås med Fredrik.

Plipp!

Kommentarer
Postat av: cilla

Man tackar så mycket =)

2009-08-25 @ 08:12:49
URL: http://annaceciliaandersson.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0