Mera bamyl koffein!

Jajamän, det är vad det kommer bli nu. Huvudvärken är bättre måste jag säga, men inte helt borta och nu tänker jag ta en till brusis och hoppas på det bästa. Var hos farfar idag och handlade lite åt honom. Passade på att handla lite åt mig själv och det blev lite bär och ingefära för att göra smuttisar och juice. Det känns som nåt nyttigt och bra!
Har mailat lite med Nicole och hon ska hjälpa mig att köra en utrensning aka detox. Hon ska hjälpa mig med inköpslista och lite tips på recept. Hon är ju duktig på hälsa och vad som är bra för kroppen, så hon känns som rätt person att fråga. Jag tror nämligen att mycket med huvudvärken och så kan bero på att man är full med gifter. Inte så konstigt efter denna semester och allt skumt man har snaskat i sig, för att inte tala om allt vin jag druckit hos Anna. Hehe! 
Visst att jag kan ha ont i huvudet då och då, men så extremt som det varit denna veckan har det aldrig varit förut. En detox kan kanske hjälpa och skulle den inte göra det så blir man ju iallafall fräschare i kroppen efter en rensning.
Bara jag får dricka te så är jag nöjd, om det så är grönt eller örtte eller vad som helst. Svart te tror jag inte är så bra. Vet ej.

Men måste bara berätta en sak till! Ja, det är ingen ovanlig sak att jag shoppar, men nu fyndade jag verkligen. Var inne på Gina Tricot (inget ovanligt) och kikade lite på de få reagrejer de hade kvar. Hittade en vit söt klänning som jag testade och den satt kanon. Kikade på prislappen och blev glatt överraskad. Den kostade bara 29 :- ! Det är verkligen inte mycket, så fast jag är nästan pank så unnade jag mig 29 kronor idag. Ska lägga upp bild sen, men nu ska jag dricka kuckelimuckmeducin.

Tjingtjing! 

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0