Make Up-artist Anna!

Har varit hos Anna hela kvällen och hon har övat upp sina skills på mig och Emmelie. Jag fick en party-make up i blått och orange. Himla snyggt blev det tycker jag. Hon är duktig tjejen, fast det bara gått en vecka. Tog lite bilder för att visa hur bra hon är. Hihi! Och bättre kommer hon bli, men jag hoppas hon lär mig allt hon kan! Så blir det inte lika svårt för mig sen. Hehe!
Var jättekul att träffa Emmelie också för det känns som det var länge sen (igen). De är så bästast, de där två tjejerna och det är så skönt att veta att man har dem som vänner! Att de bor på sånt avstånd att man bara kan åka/gå och ta en fika och sådär utan att vara superplanerande känns också helt toppen! Me love! <3 Mer tjejkvällar åt oss!

 
Undrar varför jag ofta lägger huvudet på sne sådär. Det är helt omedvetet. Jag märker det bara på bilder sen. Knasigt...




   


Ja det blev många bilder och jag ser säkert kul ut på en del. Höhö! Men sminket är iallafall snyggt! Synd bara att mina bryn var lite sorgligt oplockade. Hehe!

Nu ska jag göra mig klar för natten och sen blir det sova. Ska upp skapligt imorgon och börja packa och sen dra till Stockholm och vidare till Sundsvall.

Godnatt!

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0