Jag har inte haft så tråkigt!

Ja det har varit lite dött på bloggfronten här och jag avskyr själv när folk inte uppdaterar, eftersom jag inte har nåt att läsa. Haha! :P Men jag har helt enkelt inte haft så lite att göra at tjag har suttit en massa vid datan. Jag har faktiskt gjort andra saker. :P

I torsdags jobbade jag, i fredags jobbade jag. I lördags var det påskafton och då kom svärmor ner på besök med påskägg (tack snälla snälla!) och så åkte vi in till stan och åt Hugos goda plankstek, gick en sväng på stan och shoppade lite. Jag fick presentkort på Gina Tricot så den affären besöktes. Köpte ett par coola tights i svart med nitar längs sidorna och en tunika i vitt med långa fransar i fram. Jättefina.
Sen köpte jag ett svart linne, lite längre modell inne på JC.





I söndags firade brorsan sin födelsedag med kalas. Sen gick vi promenad i en och en halv timme.

I måndags jobbade jag och igår tvättade jag. Fredrik åkte till stockholm och jag var ute och gick. Promenaden jag och brorsan gick gick jag själv nu i rask takt. Det tog en timme och fem minuter, vilket har resulterat i träningsvärk idag, men vi var ute och gick igen. Sen blir det jobb och nu ska jag se de Lost-avsnitt jag har missat.

Tjing!

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0