Oj då...

Bloggandet går dåligt när Fredrik kommer hem. Blir så mycket annat att göra då. I torsdags när han kom hem så var jag och brorsan inne hos farfar. Pappa var ju där så vi träffade honom  också. Var väl ett halvår sen sist eller nåt...nä jag vet inte ens när jag träffade honom sist. Hur som helst så var anledningen att vi åkte in att han skulle visa  oss hur man betalar farfars räkningar. Han är ju inte så modern och har internet och så. :P Han har några postgiroblanketter som man ska fylla i.
Iomed att farfar inte klarar av det där med räkningar så ska brorsan och jag åka in varje månad och hjälpa honom med sånt, vilket är bra så får man ju träffa gubben lite mera och se hur han mår och sådär. Så vi fikade lite och sen hämtade vi upp Fredrik som var på stan. Han ville inte följa med, vilket jag förstår. Man vet ju aldrig hur farsan beter sig...
På hemvägen åkte vi till Mediamarkt och sen blev det pizza i Krokek. Jag försökte få brorsan att bjuda mig på pizza en gång, men han hade så lite pengar sa han. Jag tjatade och tjatade, men till slut fick jag ge mig och ta min gratispizza ändå. :P Haha!
Vi var inne på Micro bildelar också. Där hittade jag tärningar att ha i bilen. Leopardmönstrade! :D Trodde att de kostade 45, men när jag kom fram till kassan så kostade de 99. Inte vad min plånbok egentligen tålde, men jag teg. :P

Igår gjorde vi nog inte så mycket vad jag minns. :P Fredrik sov tills klockan var hundra och sen åkte vi och handlade lite. Gjorde värsta brakmiddagen, potatisgratäng, grillad fläskfilé och broccoli, med pepparsås och bearnaisesås. Supergott!
Så kollade vi på filmen This is England och åt chokladpudding och grädde. :P Myskväll.

Idag har vi varit på Stanglide på utställning. Kollade på massa coola hojar och roddar och en konstnär som ställt ut sina tavlor. Alltså, vi kollade på tavlorna, inte konstnären. :P Sen åkte vi till Willys och köpte korv och korvbröd och ost. :P Måste ju ha lite mat.
Så nu har vi grillat korv och så ska vi väl göra nån middag sen. :P

Jag hade ont i huvudet igår och har fan det idag med. :( Inget vidare alls, får väl ta en tablett till och se om det hjälper.

So long!

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0