Ledsen och glad!

Igår vart jag jätteledsen. :( Min fina bh som jag köpt (bild i föregående inlägg) visade sig vara trasig. :´( Den här lilla plastringen som håller ihop ena axelbandet var av så axelbandet lossnade. Helt odugligt. Fanns ju bara en enda kvar i min storlek också och ska jag reklamera den så får jag ju inte byta in trosorna heller eftersom de inte är plomberade och jag hatar att inte ha hela set. Så det får bli till att laga helt enkelt, men så himla irriterande. :(

Sen igår var vi på Akar MC på Swapmeet och kollade efter grejer till Fredriks moppe. Han köpte en backspegel och jag ett armband och coca cola. :P Sen åkte vi hem och sen blev det plankstek. :D Mumsigt.

På kvällen åkte vi till Nyköping och hamnade mitt i cruisingen och det gick fan inte fort. :P Tur jag inte stötte på brorsan i min tuffa lilla Starlet. ;) Efter mycket om och men så hittade vi iaf Crazy Wolfs lokal så då var vi där ett bra tag. Sen åkte vi hem.
Jag skickade ett roligt sms till mina vänner men alla utom en var för tröga för att fatta. ;) Haha!

Idag har jag och Jansa mekat bil! ...Eller han har och jag har mest tittat, men lite lär man sig ju ändå. :P Så när lillebror och Fredrik har åkt till Tropikariet så ska jag bada min lilla Starlet också. Det behövs. Hon e smutsig nu. :)

Hej hopp!

Kommentarer
Postat av: Svärmor

Haha ja sms et var skitskoj.... skickade det vidare och fick många kommentarer av dom som inte läste hela hahaha Kramiz

2008-09-28 @ 15:03:28

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0