Hungrig!

Kom hem från jobbet för en halvtimma sen, satte mig framför burken direkt. :P Satan vad beroende man är av datan asså. Det är fan sorgligt. :P
Nacken är still in fucking pain! Det är så jag blir lite arg på den, men vad ska man göra liksom?! :S Hur som helst, det är inte mitt värsta problem nu. Det är att jag är hungrig. Som fan! Men jag hatar att sätta igång och käka efter tolv på natten, det känns så himla onödigt (inte om man är onykter iofs) för man ska ändå gå och lägga sig strax och äter man en massa då så blir man bara tjock. Tjockhet har jag så jag skulle klara mig en vinter. :P Så av principsak så törs jag inte äta efter klockan tolv, så jag kommer gå och lägga mig hungrig och vakna imorrn och vara ännu hungrigare men inte orka göra frukost. :P Jaja, det blir morgondagens problem, bara jag somnar idag då.
Jävla jobb då, duschade innan jobbet men så fort man kliver ur den jävla butiken så stinker man korv i hela kalufsen. >< Man skulle kunna gissa att jag jobbar i en korvmoj och det är ju nästan rätt. Den heter Statoil.

Jag upptäckte förut att jag har ett sår på tandköttet. Typ en liten nötskada från tandborsten. Det gör iallafall skitont så ikväll blir det nog den manuella tandborsten, inte elisen. Tror jag kanske trycker för hårt så får väl vara lite försiktig.

Snälla rara söta Anna! Jag saknar dig också! Kan du inte skaffa dig ett bloggliv igen så jag har mer bloggar att läsa?! :D Saknar dig också och du är alldeles för långt borta och

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0