Måste jag knarka?

Usch vad  jobbigt det är. Jag har ont i hela kroppen efter att ha jobbat igår.
Personalen har ju i säkert ett halvår tjatat om nya mattor bakom kassan, men vår supersega och supersnåla chef har inte fixat det. Förrän nu! Men saken är den nu att har är så jävla snål så han har köpt nån matta som ser ut och känns ungefär likadant som ett liggunderlag...med andra ord, det känns som att man står rakt på stengolvet! Till och med den gamla mattan som vi klagade på är bättre än detta jäkla...liggunderlag! Det blir tillomed fotavtryck om man står barfota på den.
Jag har inte haft såhär ont i knäna eller ryggen nångång när jag kommit hem från jobbet tidigare. Man ska väl fan inte behöva knarka värktabletter för att kunna stå ut en dag på jobbet? Åtminstone inte för att slippa ont i kroppen. :S Min stackars vän och kollega Emmelie har redan problem med lederna och har inte haft såhär ont sen i vintras när det var kallt ute. Likadant Malin har skitont i kroppen och jag och Lill-Tommy. :( En själv har ju tur som har ett par veckors semester, men de andra s om ska jobba hela sommaren...Stackars de!
Jag ska ta upp detta med chefen idag, annars kanske han får fyra sjukskrivningar på sig för inflammerade leder. Det är helt jävla stört rent ut sagt.
Arbetsskor ingår inte i vår klädsel så det får vi köpa själva. Då kommer dessutom kraven att de måste vara svarta...Inte nog med det så får vi nu ett jävla liggunderlag att stå på istället för en ordentlig matta! Jag vet ju att det finns pengar att ta av så det är inga problem. Om det är så jävla farligt så kan han ju ta ut vår festkassa då, för inte ens en personalfest kan vi ju få för att ha lite kul! Nej, vi ska bara jobba och jobba och jobba...

Vår chef han lever för att jobba, men vi andra vi jobbar för att leva. Han fattar inte att alla inte är som han.

*suck*

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0