OMFG! Mina drömskor!

Ok, här är de, mina drömskor. Kostar bara 4800:- Jag ska fan spara till dem. :P



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Brandon Lee

Wow, jag tänkte köpa precis likadana, fast röda,går bra ihop med min nuvarande ögonfärg. Vad jag gjorde i Roskilde? Försökte skriva ihop lite recs och lite allmänt om själva festivalen. Att spela och att skriva om musik är lite av en familjegrej.Brosan skriver och fotar, min kusin som bodde här i Peking tidigare gjorde det, och var min mentor också, nu bor han i L.A., skriver inte längre,kör med musik på heltid istället. Jag fick ju "ärva" många av hans kontakter o uppdragsgivare, bra för mig. Åldern får man fråga om,men om man får nå´n svar är högst osäkert,det står ju där,eller hur, 107 år! Ha,ha,skojar bara, jag är vuxen,en stor pojke utan finnar,behöver inte längre visa nå´n leg på systemet som vissa andra! Apropå musiken som jag har länkat till, allt utom Robin Finck´s Finlandia solo och Kim Larsen´s "Vad gör vi nu lilla du" är Finskt, bara så att du vet. Ride On Sara.

2008-07-06 @ 20:59:27
URL: http://deaddogdump.blogg.se/
Postat av: Brandon Lee

Du är en nyfiken en Sara,.ha,ha,inget fel på det,modiga tjejer behövs, jag är ju inte direkt nå´n blygis själv. Jag har mörkgröna ögon med lite brunt i, rätt så vanligt när man är mörk. Kul med folk som har skrivit,soulmates behövs. 25år om en månad och får visa leg på systemet,.skitunge där,men det är väl kul att se ung ut, det finns ju människor som är gamla redan som 20 åringar,fast kanske mer på den mentala delen, en del föds gamla. Men vet du varför jag startade den här bloggen? Jag ville testa intresset för hårdrock och metal, speciellt bland tjejer. Om du går på en konsert tex i USA, Tyskland, eller varför inte i Finland, är många i publiken tjejer. Är det frågan om tex Glam eller Gothmetal,då är det nästan enbart tjejer, men inte i Sverige, onej, här gäller EMD, Ola, HH osv, brrr, vidriga saker. Men vi få se, jag kanske fimpar bloggen redan om några dagar, fel land för en hårdrockblogg,eller vad säger du?

2008-07-06 @ 22:36:13
URL: http://deaddogdump.blogg.se/
Postat av: Ullis

Ja den där ska du fan ha!=)

haha ja han är definitivt bättre!. Ja läste om minigolfen, men det roligaste är ju att man har kul=).

Usch vad jag har varit onyttig idag med...jag har ingen disciplin på mig själv.

kramkram

2008-07-06 @ 23:57:11
URL: http://plastictrash.blogg.se/
Postat av: Brandon Lee

Det här med ögonfärg,.även om ens föräldrar har bruna ögon,blir det inte nödvändigtvis samma för ungarna,ögonfärg kan hoppa över flera generationer. Ang hårdrockfolk, det finns nog en hel del, men de är svåra att nå,rör sig inte inom bloggvärlden.Ska jag börja köra med dagens outfit, skinnbrallor och svarta jeans, nitbälten och Gothsmycken,flasha lite med sexpacken? Apropå skitunge, inte skitunge åldersmässigt,.eller ja, kanske lite, utan pga systembolagets närgångna granskning. Mina alster hamnar hos ett Nederländskbaserad mediabolag för att användas efter tycke och smak. Ang recensentalster, läste Markus Larssons funderingar om Bossen,man häpnar,istället att recensera musik så hyllar han sin egen musiksmak och publikens gensvar,typ, Bossen är bra för att vi gillar honom,.urblåst. Men Sara, varför får jag känslan av, att bli utfrågad av dig för nå´n annans räkning,eller lider jag bara av livligt fantasi,ha,ha,alla är välkomna att ställa frågor,man behöver inte vara på sin vakt, jag är helt ofarlig, rent av fredlig varelse trots min hårdrockstuk. Ha det fint.

2008-07-07 @ 10:54:43
URL: http://deaddogdump.blogg.se/
Postat av: Kim

ooooooooooooooooh, va fina!

2008-07-08 @ 10:13:55
URL: http://myredroses.blogg.se/
Postat av: Brandon Lee

Om du säger det, då är det väl så. Kan vara bra att veta lite om folk, fast om en del vill man inte veta av, eller hur? Jävla skitväder, funderar på allvar att ställa av hojen,det här är ju totalt meningslöst, nå´n jävla solglimt var femte vecka,räcker icke! Ha det bra.

2008-07-08 @ 14:42:24
URL: http://deaddogdump.blogg.se/
Postat av: Brandon Lee

Nej, det gör du aldrig, det är väl ingen som gör? Nej, har inte gjort det än, var faktiskt ute idag, glad som fan, gasade lite,.och gissa vad? Precis, grisarna var ute på ett ställe de aldrig brukar stå! Men, skit händer, som tur var så hann jag bromsa ner när en mötande hojåkare blinkade med helljus,det blev inte ens 15 över, men betala fick man. Var nära att åka på näsan när bromsade så hårt! Hojen är en Moto Morini Corsaro 1200 Veloce, en helsvart Italiensk skönhet, min är lite,eh, förädlad så den pumpar ut en hel del extra knuff,gillar sånt, har kört RR en gång i tiden. Om du vill se hur en så´n ser ut, googla på Moto Morini Sverige så hittar du deras hemsida. Och ja, jag vet att ni är HD människor, har haft även en så´n, men gillar bättre hojar med bromsar, fungerande växellåda,.och helst med nå´t som liknar bra vägegenskaper,ha,ha,.där du HD tjejen! Nej, måste jobba lite nu, ha det fint,.och du,du har snygga tatueringar!

2008-07-09 @ 13:22:46
URL: http://deaddogdump.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0