Jag är så less!!

På att vara sjuk. :( Vaknade åtta i morse, värsta huvudvärken för att jag knappt kunnat andas inatt. Toktjock i näsan och har spottat slembollar hela morgonen. >.< Täppt, samtidigt som näsan rinner och hostar så det gör ont i halsen. Palla att jobba imorrn asså... :S Men får se hur det känns ikväll, annars måste jag nog ringa Tommy. Kan ju inte stå och snora och hosta slembollar när man ska serva kunder. :/
Usch, somnade en halvtimme på soffan nu med, men ska nog ut och sätta mig i solen så bakterierna frodas ytterligare. :P Måste väl passa på och njuta av solen när den väl är framme. Sen får det väl bli vårdcentralen och köpa fler huvudvärkstabletter. :( Har tillomed fått tagit nässprej och det är jätteäckligt tycker jag. :P Får ta med ett apotek till jobbet imorrn. Ska iaf jobba med Emmelie. :)

Nu ska jag hämta posten och hoppas att jag fått nåt kul paket. :)

Tjipp!

Kommentarer
Postat av: Maria

http://mariapettersson.blogg.se/2008/july/goodiebagtavling.html#comment



Jag har startat ytterligare en goodiebagtävling, värde 2000:- , än är ingen med o tävlar, så se till att vara med, hihi ;) Den kommer nog inte pågå så många dagar!



Hoppas allt är bra med dig ha en toppen dag! :)

2008-07-23 @ 11:39:19
URL: http://mariapettersson.blogg.se/
Postat av: Ullis

Usch ja det är ett skit o va snorig o dan nu juh...=(. Fan vi får ta o bli friska. Är du ledig nåt i veckan då? kanske kan bada!

Oh men vad bra om du får ledigt då! Vore ju skitkul. Pussokram!

2008-07-23 @ 13:28:36
Postat av: Brandon Lee

Gör dig redo att rocka, den 13 augusti kommer ut Singstar Suomirock till PS2!!! Ha det fint.

2008-07-23 @ 16:44:57
URL: http://deaddogdump.blogg.se/
Postat av: Brandon Lee

Gillar sjunga schlagerlåtar,.jösses, du är en mycket sjuk kvinna Sara, sök vård! Det klart att det är seriöst, gå in på http://www.gamereactor.se/ och läs själv, scrolla ner på första sidan,till höger har de en spalt med "kommande releaser", där hittar du suomirock,jag blev själv förvånad när jag såg det. Ha det fint,. jävlar sån´t hojväder det blev helt plötsligt!!!

2008-07-23 @ 22:00:20
URL: http://deaddogdump.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0