Hårdrock loves ABBA!

Jag har inget bättre för mig så jag är på youtube så då får ni stå ut. :P

Sinergy


Avantasia


At Vance

Jag vill se Mamma Mia på bio. :D

Kommentarer
Postat av: Kim

hej svarar i din blogg.

jag vet inte varför jag inte äter. jag har blvigt lite av en slav för vågen och gör allt för att göra den och mig själv nöjd. det dummaste är att min målvikt sänks hela tiden. svårt att sluta, svårt att äta när ångesten kryper fram.

jag har en viss tendens att skylla allt på min kropp när saker och ting går dålig för mig. Börjande när kim ville göra slut i mars... då blev det bara mitt fel... mitt fel..

Men nu när förhållandet är bra isig så kan jag ändå inte sluta. jag är inte nöjd än.



kram!

2008-07-13 @ 09:42:09
URL: http://myredroses.blogg.se/
Postat av: Kim

nejdå, jag tar inte illa upp.

och jag vet vilka symtom jag har, men jag måste erkänna att jag mår bättre än förut när jag skippade skräpmaten.. får aldrig huvudvärk nå mer och har mycket mer energi. äter gör jag, men jag äter inte mycket, kanske 300 kcal om dagen ibland mindre. inte så bra.

men ibland kan jag allt unna mig kolhydrater och sånt godis också, äter mörkchoklad ibland när sötsugen kommer igång.

Vet att jag inte behöver gå ner nå mer, vet att jag är smal nu. men det är ju ändå svårt, det har inte så mycket med utseendet att göra utan siffrorna.

2008-07-13 @ 11:30:31
URL: http://myredroses.blogg.se/
Postat av: Kim

nej, 300 kcal är inte mycket alls på 2000 som kvinnor ska äta egentligen. :( men jag får sån ångest om det blir mer, så istället för att få den så lyder jag helt enkelt.

sallad och grönsaker står på menyn varjedag :)

men jag har svårt för bröd,pasta,potatis och ris.. kolhydrater... äter extremt lite av det. men lite rädd är jag allt.. därför unnar jag mig. jag vill ju inte bli en benbit på 35 kilo:/

men jag ska i augusti prata mer med min psykolog. har har vart orolig för mig tidigare.



saknar dig med! så länge sedan vi sågs också :(

kramar!



2008-07-13 @ 11:53:43
URL: http://myredroses.blogg.se/
Postat av: Brandon Lee

Hårdrock älskar ABBA? Eh, jaha, återstår att se om hårdrockare också gör det. Aldrig hört talas om Lovex? Mmm, det finns nog många fler som du aldrig har hört talas om. Många Finska band kommer ju aldrig, eller mycket sällan till Sverige, marknaden finns ju ute på kontinenten och i USA. Det är lite tråkigt, men det klart, det smäller ju högre att spela i House Of Blues i L.A. eller Whisky Go Go i NYC än Black Horn i Peking,.eller? På tal om L.A.,pratade just med min kusin,han gör allt att övertala mig att sticka dit,hmm, hur svårt kan det vara,alltså att övertala mig? Jag har ju nyligen avslutat ett förhållande här, det var en tuff fight, tog hårt,man gick lite sönder, jag kanske behöver byta omgivning för att hålla det förflutna på avstånd, få se vad man gör. Kul att din bil funkar,men skruvade du dit standardstift eller kalla? Kalla stift ska användas i bilar som ofta körs med hög fart och tung last, annars standard. Om du hade slitna standardstift, drog en repa till Sth med skapligt fart, då är det inte konstigt om de tröttnade. Fan, jag bladdrar som en gammal tant, måste sluta nu, ha det fint Sara.

2008-07-13 @ 14:37:08
URL: http://deaddogdump.blogg.se/
Postat av: lise

Svar: jag brukar inte häller bli sådär brun , men jag var utomland för några veckor sen :)

2008-07-13 @ 22:30:31
URL: http://metrobloggen.se/lise
Postat av: Kim

nej, alltså, jag vågar inte. jag tycker det är för mycket i dom.. bröd klarar jag inte av att äta. bara hårtbröd.



ja, det tycker jag med:(



linnet köpte jag på h&m. Skit snyggt! fanns i lila också, ville ha det med men jag tänkte att det får bli nästa inköp :)



kram!

2008-07-14 @ 10:02:49
URL: http://myredroses.blogg.se/
Postat av: Brandon Lee

Tjena Sara, det är jag vad jag nu heter, eh, jag heter som min kusin, men har ett annat mellannamn,ha,ha. Vad som hindrar mig att åka till L.A.,tja, inte mycket, men då skulle jag bli av med alla jobb jag har nu. Eller inte bli av, men frilansare flyger för det mesta med egna pengar, att bo over there och flaxa till Europa, funkar icke. Kusinen har ju slutat att skriva,kör med musik på heltid, jag är inte så pigg på det,dåligt betalt, mycket slit och så har jag all tinnitus jag behöver,vi får väl se hur det blir. Du har haft körkort sen februari,jaha, har du ingen för hoj? Ja, en sak till, har jag länkat till nå´t du har gillat bortsett från Negative och Stratovarius? Må väl.

2008-07-15 @ 17:57:57
URL: http://deaddogdump.blogg.se/
Postat av: Kim

hej, jo jag kan köpa ett rosa linne till dig :)

tror det kostade 79:50 du vet h&m priser..

vilken storlek ?

2008-07-16 @ 15:40:00
URL: http://myredroses.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0