En vecka fick man va glad...

Jahapp, då var den glädjen slut...kanske ska va glad att jag kom ända hem iaf.... :( Bilen har gått sönder. Har haft den i en vecka. Helt jävla otroligt!
I måndags åkte jag upp till sthlm i spöregnet. Körde väldigt lugnt då det var mycket folk ute och verkligen VRÄKTE ner. Allt gick ju fint och kom fram och sådär som jag skulle. Vi åkte runt lite på kvällen och det var frid och fröjd.
På tisdagen skulle vi åka till Fredriks pappa för han skulle testa att köra sin hoj för första gången. Börjar backa ut på parkeringen och det bara smäller till om bilen! Shit, vad var det? Vi går ut och kollar men inget verkar knasigt så vi fortsätter, men bilen vibrerar utav bara tusan och när jag bromsar så tokskrapar det om bromsarna så jag stannar, vänder och åker tillbaka. Fredriks mamma kommer ut och testkör den, men inget konstigt då. Hon säger att det troligtvis var handbromsen som låg emot och gjorde att det lät och vibrerade. När vi sen åkte igen så var bilen precis som vanligt. När vi kom till Fredriks pappa och berättade så sa han samma sak och förklarade lite mer. Inget farligt då, som tur var.

Vi åker och fikar och äter världens godaste dammsugare på Rosen. Sen åker vi tillbaka och Fredrik rullar ut hojen. Spännande! Första gången han kör den och det gick ju fint! :) Lite tjuvstopp och så, men vad annat räknar man med när det är första gången man kör. :) Gick ju kanon. :) Efter det åkte vi och fiskade, inte ett napp.. :P

På onsdagen åkte jag hem mot skogen igen. Åkte ner till Statoil och kollade luften i däcken. Inga problem där, dock märker jag att bilen är jäkligt ryckig och går fruktansvärt ojämnt. Men jag åker ut på motorvägen och hemåt. Bilen rullar ju och låter inget konstigt, men den börjar rycka så fort det blir uppförsbacke och sen när jag saktar ner och svänger av i stan för att handla. Då hoppar den nästan fram. Känns skitskumt! Går in och handlar iaf och fortsätter hemåt. Det är knappt att bilen orkar upp i fart alls. Tar gamla vägen hem, vågar fan inte åka motorväg.

Väl hemma möter jag morsan och Jansa och berättar hur bilen betett sig. Jansa (mammas kille asså) sätter sig i bilen och kör upp till garaget. Han börjar pilla och kolla lite och så säger han att det kan vara topplockspackningen, för det var vatten på ett tändstift. Men samtidigt är det grejer som inte stämmer för att det skulle vara det med, så han kunde inte säga vad det var. Vi åkte ett varv och testade och han hade gasen i botten och bilen kom knappt upp i 30km/h. När vi kom tillbaka så tokrykte det om den. Men det hade inte rykt nåt när jag körde hem.
Han skulle kolla mer på den imorrn annars får vi nog ringa en mek vi känner.

Åh jag är så ledsen!! :( Min lilla pärla, vad har hänt med dig? Du gick ju så bra. Hoppas vi kan laga dig. Inte nog med det, jag glömde ju köpa kattmat med...Det som jag åkte in för att jag skulle handla. Det får väl bli Volvo 850 till Konsum imorrn då. :( Åh, jag har bara lust att tjuta och gå och lägga mig och dö! Det går ju säkert att laga, vad går inte att laga till en bil idag liksom...det är ju att ha råd med...jag har 3500 kr kvar av mina sparpengar, kostar det mer så är jag körd tills jag får lön. Jag kör ju inte ens som en galning! Jag kör ju väldigt lugnt och försiktigt. Bilen ska väl tusan klara en tripp till sthlm? Det är typ tolv mil! Stackars pärlan! :(

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Det ska nog gå bra med lilla bilen!



Puss

2008-07-09 @ 23:02:10
URL: http://www.fuckoff.anddie
Postat av: Ullis

Oh nej vad tråkigt!=( Fan. Hoppas den blir hel snart igen!. KRAMAR!!!!

2008-07-09 @ 23:40:07
URL: http://plastictrash.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0