Julstök!

Håller på med lite diverse stök idag här hemma.
Dagen började sådär halvbra...gick upp på toa och på badrumsmattan trampar jag i en kattkissfläck... Åh vad glad jag blev!!! ICKE! Så jag tog bort mattan, gjorde rent i kattlådan och gav missarna mat. Sen gick jag själv in till morsan och åt en köttbullemacka till frukost. Hon har gjort julköttbullar hela morgonen. :) Sen blev jag på bättre humör och gick in och började baka arrkasbollar. Smeten står i kylen nu så det ska gå och rulla bollar sen. Sprang ner i tvättstugan och satte upp tid. Slängde in ett par maskiner och la badrumsmattan i blöt med en massa tvättmedel. Passade på att ta upp julgranen och pyntet samtidigt. Jobbar ju varje kväll nu fram till den 23e så kommer inte ha tid att fixa sånt, så det fick bli idag. Mamma kom in och hjälpte mig med lamporna och att få granen rak.
Jag fick ju en liten propp i tummen eller nåt så min vänstertumme är asöm och alldeles blå på insidan. Kunde knappt röra den förut för att det ömmade. :S Knepigt.
Men klä granen fick jag allt göra själv. :P Tycker den blir fin! Håller på fortfarande, för alla bollar fick man knyta egna snören till. Haha! Det hade ju jag missat så det tar lite tid. :P Iofs har jag varit inne på middag hos morsan och Jansa däremellan också. Köttbullar, sås och potatis. :D Så himla gott!
Jag tror granen kommer bli jättefin när den är klar. Ska lägga upp en bild då. :) Blir mest silver, men lite rött ska jag allt ha i, men det silvriga och svarta ska ha överhanden. Sen får man väl se hur länge granen står upp... det finns ju två nyfikna katter här... När jag är klar med granen ska jag ner i tvättstugan igen och sen ska jag göra klart arraksbollarna. Sen ska jag nog sätta mig och kolla på sista Bourne-filmen.

Men nu är det granen som gäller. Tjing!


Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0