Hamburgare!

Fredrik äter hamburgare och det luktar väldigt gott! Men jag har redan ätit frukost för en timme sen så än kan man ju inte äta. :P Men sen innan jobbet kanske. :P

Var på en sjujäkla 25-årsfest i lördags och det ska jag lägga upp bilder på sen, men inte ännu för det orkar jag inte. :P Kul som tusan var det! Rock n' roll, pepparkakor, sprit och chilinötskrig!

Var nere i källaren och tänkte hämta upp lite julpynt eftersom det varit första advent. Tänkte att jag tar ju inte upp gran och sånt till den ännu...så ärligt så blev det inte så mycket. :P EN adventsljusstake och EN tomte på motorcykel. Det var allt jag hade! hahahaha! Måste nog köpa lite mera tomtar. :P Som tur e så hade jag ju redan handlat lite, så lite mera är det ändå. Men gardiner och sånt skippar jag. :P
Jag ska tvätta fönstren nån dag nu när jag är ledig iallafall, om plusgraderna håller i sig. Måste köpa fönsterputs först.

Nu ska jag mobba min katt.

Kommentarer
Postat av: Elin

Hej på dig Sara! Klart jag kommer ihåg dig! Jag kommer t.o.m ihåg att din pappas hund hette Ruff :) Hihi Jag va lite rädd för den hunden. Va kul att du hittade mig!! Vi hade kul ihop när vi va små!

Nu ska jag följa din blogg oxå!!

Var bor du nu då?

Hörs!

KRAM Elin

2008-12-04 @ 17:09:46

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0