Datorkraj och ett lugnt avslut.

Arrrgh! Internet var helt dött igår. Himla skit! Ringde supporten två gånger men där blir man frågad om man startat om modemet efter att jag sagt att jag startat om modemet två gånger! Sen ringde jag igen och då fick jag lite riktig hjälp och support iallafall. Fick knappa in saker i datan som jag aldrig annars skulle veta att man kunde. Inte för att det hjälpte men ändå. Haha! 
Det hade iallafall kommit igång imorse. Skönt. Blir ju helt beroende när man är utan internet. Hehe!

Året som gått är ju slut vid midnatt ja... orkar inte göra nåt jippo av det. Vi blev trots allt bara hemma. Vi hade en del förslag, men det slutade ändå med att vi blev hemma. Vi har käkat taco och glott på tv och bara haft det rätt skönt! En lugn skön kväll med andra ord. Så kommer det nog fortsätta också. Vi går väl ut och kikar på lite fyrverkerier sen. Barnen i byn håller redan på och pangar här och där hör jag.
Mamma skulle på middag och fest så henne fick jag sminka ikväll. Blev riktigt nöjd. Glittrig blev hon eftersom det är nyår. Hehe!

Jag är inte den som sitter och analyserar året som gått för så noga kommer jag inte ihåg allt. Inte skriver jag upp allt heller men lite plus och minus för året som gått har jag allt. Hihi!
Jag börjar med minusdelarna för då får man läsa det roliga sist.

Årets minus:

- Den jäkla krocken i januari.
- Allt krångel vi hade för farfars skull innan det ordnade upp sig.
- Idiotkylan på Sweden Rock Festival. Det kändes inte som juni, det kändes som Antarktis!
- Massa jobbigt på jobbet, med alla inbrott och så.
- Människor man tyckte om som visade sig vara äckelfalska!


Årets plus:

- Upptäckte Twilight. Haha!
- Sett New Moon. Haha igen!
- Fick kontakt med Elin och Lindsey igen efter sexton år!
- Kastrerade katterna, vilken skillnad!
- Massa kul konserter! Metallica, Skogsröjet m.fl.
- Anna is back in Stavsjö!
- Fredrik fick körkort!
- Dragracingfinalen.
- Allt kul vi har gjort som kryssningar, partyn, spelkvällar och dylikt!

Ja... kan inte peka på en massa speciella saker sådär, men en liten sammanfattning blev det.

Nu ska jag bara enjoya min ledighet! Gott nytt år family and friends!


 

Påfyllning

Hej hå! Sitter på jobbet nu, har fyllt på massa godis och chips. Ont i huvudet av nån anledning men det är ju inget ovanligt. Hehe! Inte ofta det är så lugnt som nu här. Skönt att kunna sitta ner en stund. Men nu kom det en bil såklart. Men det är i alla fall skönt att kunna sitta ner och snacka lite goja ibland. Haha! Är så himla frusen idag så vet inte vad det är med mig. Går med gåshud hela tiden typ. Men det kan ju kanske bero på att det är nästan 15 minus ute... Smart jag är ibland. Wiee! Men nu ska jag dricka juice och sen blir det väl att sätta fart med nånting... Kanske. Hehe! Tjingeling!

Nej

Idag orkar jag faktiskt inte skriva nåt intressant.
Jag hade en supertrevlig kväll igår och det blev senare än jag trodde. Haha! Tack för en toppenkväll brudar! God mat, trevliga julklappar, många härliga skratt och roligheter!

Nu ska jag klä mig efter en välbehövlig dusch!
Tjing!

Badhus i badrummet

Äntligen hemma från jobbet. Nu är jag ledig i en hel dag! Wohoo!

Fick ringa hyresvärden idag då det är stopp i vårt avlopp till duschen. Inte längesen de var och spolade rent avloppet då det kom ut vatten från toan, men nu är det duschen som bråkar istället. När Fredrik duschat så stod jag och skurade upp sex liter vatten från golvet efteråt! Det var nästan ute i hallen! INTE bra! Så idag blev det att slå en pling till hyresvärden så jag hoppas de kommer imorgon. Jag är väldigt sugen på att få ta en dusch!

Snart är det sängdags för är himla trött, men först ska jag dricka upp mitt te och sen ta bort smink och allt sånt där.

Imorgon ska jag till stan och fixa lite grejer, sen är det lilljul hemma hos Anna. Ska bli superkul!
Tjingeling!

Jul 2009

Hej hå!

En sammanfattning av jul är det tänkt att bli här då.

Julafton spenderades först hemma med lite frukost och att göra mig iordning. Sen gick jag över till mamma och Jansa och käkade lunch. Gerd var där och likaså brorsan. Det blev köttbullar, janssons och prinskorv, skinka och en massa julmust. Glögg också såklart och en supergod kladdkaka med mammas specialrecept.
Fick lotter av Gerd och vann faktiskt 50 kr. Familjen hade bestämt att vi inte skulle köpa julklappar. Det var bara jag som inte kunde hålla mig i skinnet. Men små presenter får man köpa. Hihi! Tycker ju det är så kul.
Mamma blev jätteglad över fotona.
Efter en smarrig och mättande lunch var det bara att ge sig av till jobbet och stå där till 22.00.
Dagen är lugn, som väntat och klockan blir fem i tio. Då kommer en idiot och förstör dagen för mig. En kille och tjej kommer och tankar och beställer korv. Fem minuter innan vi stänger har vi ingen korv, vilket jag också sa, med erbjöd dem smörgåsar och sallader istället som vi alltid har.
Nej, men då var jag efterbliven och dum kärring och jag skulle suga kuk och jag vet inte vad allt.... Hade inte den jäveln gått ut då i samma stund så hade jag larmat och tagit regnummer, sen hade jag anmält den jävlen! Tjejen stod där som ett våp och sa inte ett ljud utan lät honom också hålla på! Det stör mig nästan mest! När jag påpekade vilken idiot han verkade vad så viskade hon fram ursäkta... sen gick hon. Hade det varit nån i mitt sällskap som började sådär, då hade den personen fått en jävla utskällning av mig och säkerligen en fet smäll i magen också, för sådär beter man sig inte! Framförallt inte på julafton! Det är dålig karma, men jag önskade verkligen att han körde ihjäl sig i halkan!

Kände mig så jäkla dålig efter detta och att det var den absolut sista kunden på hela dagen också, det förstörde verkligen allt. Var vääääldigt skönt att komma hem efter det!



Juldagen var bra mycket trevligare och roligare! Fredriks mamma och syster kom ner och vi fikade och käkade tusen kladdkakor. Haha! Nej men iallafall tre olika sorter. Alla de som jag bakat. Haha! Så blev det julklappsutdelning och jag fick massa massa bra saker!

En morgonrock, supermysig gosig och varm!
En svart velourjacka med leopardmönster inuti luvan.
En röd topp med svart och silvrigt mönster. Skitsnygg!
En Mötley Crüe topp som också var kanonsnygg! Det roligaste var att jag köpt en likadan till Fredrik fast en vanlig tischa. Hahaha! Reneé och Maria började skratta innan jag hade öppnat mitt paket och efteråt fattade jag det roliga. Haha!
Leopardmönstrade pyjamasbyxor. Me love!
Strumpor
En svart skinnväst
Svarta skinntights som ser ut som byxor med bakfickor och allt. Ascoola!
Underkläder
Stay-ups (ska dock byta dessa då det blev fel färg)
Biobiljett (från jobbet)
1000 kr av farfar

Har jag missat nåt nu så ber jag om ursäkt. Jag är gammal, minnet sviker ibland! *blink*

Sen spenderade jag och Fredrik hela kvällen i soffan. Vi kollade på film, Iron Man, som gick på tv, så somnade vi. Vaknade igen och jag kollade på nån serie, sen gjorde jag köttfärslimpa. Vi käkade och så kollade vi på mera tv. En riktigt skön slappardag, som det ska vara.

Annandagen spenderades återigen på jobbet, dock utan idioter denna gången. Jobbade med Emmelie och det var ju bra mera röj denna dagen än julafton! Massor att göra, men det gick bra ändå.

Idag jobbar jag också och kan tänka mig att det blir ännu värre. Den som lever får se.
Imorgon är jag ledig. Då ska vi fira lilljul hemma hos Anna och det är första året som jag kommer vara med så det ska bli skojigt!

Nu ska jag testa en grej och blir resultatet bra så ska jag visa sen.
Tjingeling!

Fairytale of New York



<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Nu är den här!

Julaftonen alltså!
Jag är hemma från jobbet, ska slå in de sista julklapparna och sen ska jag bara sova tills morgonen. Sen ska jag iväg och jobba igen.

Ha en trevlig julafton allesammans!

Soffan bort!

Hej och hå!

Om ett litet tag kommer en tjej och tittar på ena soffan. Känner mig liiite stressad eftersom jag börjar jobba klockan tre, och klockan är tio över två nu. Det ska nog gå bra. Hoppas jag. Hehe!
Om hon nu vill ha den så tror jag inte att hon ska ha den med sig nu eftersom det är jul imorgon.
Vi får se.

Nu måste jag pyssla med nåt så jag inte stressar upp mig i onödan.

Ha en trevlig dag före dopparedagen! Själv jobbar jag till midnatt.
Tjingeling!


Nästa kaka i ugn!

Nu står nästa kaka i ugnen. Det blev en choklad- och lakritskaka. Det är nåt de tydligen äter mycket på Island... blandningen av choklad och lakrits. Jag gillar ju Island... kanske därför jag älskar Plopp Lakrits. Haha!

Receptet jag använder är taget från http://matresan.blogg.se, så all cred till denna tjej som hittat på receptet själv. Ska bli superspännande att testa!

Ingredienser:

* 150 g margarin
* 3 ¾ dl strösocker
* 3 ägg
* 2 ¼ vetemjöl
* 4 ½ msk kakao
* 1 tsk vaniljsocker
* ca 100 g mjuk lakrits
* florsocker till garnering

Den mjuka lakrits jag (Sara) använde är salta sillar.

Gör så här:

Smält smöret i en kastrull.
Blanda socker och ägg i en bunke.
Häll över smöret och rör även ner resten av ingredienserna.
Klipp/skär lakritsen i småbitar och blanda i smeten.
Häll smeten i en smord form med löstagbar botten, ca 24 cm i diameter.
Grädda kakan i 175 grader i ca 25 minuter.
Låt kakan svalna innan du lägger upp den på ett fat och garnerar.


Banankaka med choklad

Det här receptet bakar jag efter just nu. Det luktar och ser smarrigt ut! Får se hu kakan ser ut när den är klar om en halvtimme. Hehe!

Banankaka med choklad

Ingredienser

75 g smör
2 1/2 dl socker
2 msk mjölk
1/4 tsk salt
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
2 mogna bananer
100 g blockchoklad
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat  

Tillagningstid: Över 20 min
Svårighetsgrad: Medel

Gör så här
Smält fettet i en kastrull. Låt svalna.
Blanda det med socker, mjölk, salt, vaniljsocker. Dela äggen och blanda i gulorna.

Mosa bananerna och blanda ner detta i smeten. Hacka blockchokladen. Blanda ihop mjöl, blockchoklad och bikarbonat och vänd ner i smeten. Vispa till sist vitorna till hårt skum och vänd ner dem.

Häll blandningen i väl smord, bröad form med löstagbar botten, ca 24 cm i diameter. Grädda i 30-40 minuter, 175°C. Den ska vara knappt klar i mitten för att bli extra saftig. Servera kakan helt kall med en klick grädde eller en kula pecannötsglass.


Vad hände?

Wow, vad hände här? Denna kväll har jag fått massa massa kommentarer! Så himla roligt. Hur har alla hittat hit?

Har just varit inne en sväng hos mamma och lånat en kakform. Ska göra en banan-chokladkaka. Ska bli spännande att se hur det blir. Haha! Sara är i bakartagen igen. Så idag kommer jag testa tre recept som jag aldrig använt förut. Ska bli lite spännande. Den ena innehåller turkisk peppar och det är mitt favoritgodis, så man kan ju bara gissa hur mycket som hamnar i kakan och i min mun. Haha!

Ge mig denna så lovar jag att vara snäll. Haha!


Dags att sätta igång. Efter jul kan jag ha öppet hus då alla får komma och smaka av allt som jag bakat, som ingen orkat äta upp. Haha!

Tjing!

Looong day!

Hej och hå!
Hemma efter en lång dag!
Har varit hos farfar och hjälpt honom med räkningarna. Gick en sväng på stan och fick tag på ett par julklappar, fikade med Fredrik och fick min kära Shiseido ögonfransböjare. Rolls Roycen av ögonfransböjare! Den är sjukt bra alltså! Då fick jag ju även träffa Lindsey eftersom det var hon som köpte den åt mig och det är ju alltid kul att träffa vänner! Hon var så himla himla söt i sin pälsmössa!

Sen åkte iallafall jag och Fredrik vidare ner till Jula, Rusta och Bolagret. Jag skulle köpa ramar men det fanns inget som passade, så d blev det Maxi sen och där hittade vi vad vi skulle. De sista julklapparna också. Jag ska köpa en enda grej till men det gör jag imorgon innan jobbet.
Tjejen som är intresserad av en soffa kommer också imorgon och tittar på dem så brorsan får åka till farfar själv imorgon. Jag kommer inte hinna. Då får han ta med julklappen också. Jag fick julklapp av farfar idag, 1000 kr. Supergeneröst! Han är så snäll så man nästan skäms ibland. Vad gör man, jo betalar räkningar åt honom, men han är så himla tacksam alltså. Klart man vill hjälpa till!

Nu ska jag ta och packa in matvarorna. Har inte orkat det ännu. Har en konstig huvudvärk som sitter bakom ena ögat så när jag blundar hårt eller tittar långt åt sidorna så gör det ont. Himla skumt, men det går väl över.

Vad gör ni ikväll?

Ang skorna jag säljer.

Wow, det blev många som blev intresserade av skorna jag säljer:



Har mailat flera nu som var intresserade så får se vad de svarar. Kanske blir det budgivning. Det är ju flertalet så om nån är intresserad så lägg ett BUD i annonsen. :)

Sista julklapparna

Godmorgon!
Sitter här och är hungrig som en varg! Lite småirriterad också. Som vanligt beror det på den jävla hemtjänsten som ringer och gnäller. Att saker och ting med dem inte bara kan flyta på! Så är de så jävla tjuriga ofta också! Har nog pratat med EN som kändes glad och trevlig och som gick att prata med. Så idag ska jag handla åt farfar och betala hans räkningar, men det tar nog inte så lång tid. Han är ju värd att få lite julmat liksom.

Sen ska jag handla till oss också och köpa ramar. Har ju fortfarande inte kommit iväg och lyckats göra det. Så blir det väl de sista julklapparna också. Det är bara två, tre st.

Imorgon kanske jag blir av med en soffa. Det vore kanonkul!

Men nu är det frulle som gäller. Magen skriker!

Julpanik!

Hej hå!
Nyss hemkommen efter jobbet. Trött och seg och ont i huvudet. Har vart springit hela kvällen. Mycket folk som är ute och rör sig nu dagarna innan jul. Alla är helt superstressader redan. Kan inte folk bara ta det lite lugnare så skulle alla må bättre. Skönt att jag är ledig imorgon, så man kanske hinner ladda inför onsdag när alla kommer vara ute och åka bil, flera kommer köra ihjäl sig i stressen och onödiga olyckor kommer ske. Hej positivitet...nej, det är realisten som talar... Kör försiktigt! säger jag bara.
På onsdag tänker iallafall inte jag köra bil, däremot ska jag in till farfar, men då får brorsan ratta. Räcker att jag ska in till stan imorgon och får köra. Tycker inte om att köra i vinterväglag längre. Blir nervös. Haha!

Men nu är jag riktigt trött så ska faktiskt ta och krypa ner i sängen. Ska bli skönt. Blir att åka in skapligt till stan, hjälpa farfar och sen handla lite och sen hem igen. Baka lite mera. Hehe!

Sov gott!

Resa bokad!

Hej hopp!

Sådär ja, har just bokat resan för vår personalfest i februari. Blir en vikinglineresa med hela personalstyrkan och det kommer nog bli kalaskul!
Nu är det snart dags att jobba och imorgon ska jag till farfar med brorsan, lämna en julklapp och fixa hans räkningar. Kanske handla åt honom. Ska själv handla de sista julklapparna också och sen är det hem och baka lite igen.
Imorgon ska en tjej ringa om den ena av sofforna också. Se om hon kommer nån dag och tittar eller hur hon vill göra. Bara att vänta och se.

Nu ska jag dricka min björnbärssmoothie med mynta.

Tjong!

Snyggaste julgranen!

Den är i min ägo. Inget snack om saken.




Lyckades få med Kissen, mitt i ett jam. Haha!




Lista:

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att jag var ledig.

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov!

Vad gjorde du för 15 min sedan: Sa hejdå till mamma och Jansa, de var här på fika.

Det sista du sa högt: Men Kissen...

Det senaste någon sa till dig:
Mjau..

Vad har du druckit idag:
Kaffe, te och vatten.

Vad var det senaste du åt: Kladdkaka med skumtomtar i.

Vad var det senaste du köpte: Skumtomtar.

Vad är det för färg på din ytterdörr: Träfärgad

Vad är det för väder hos dig nu: Snö som fan och iskallt!

Godaste glassmaken: Oj, svårt... Blandning och ägglikör och choklad är grymt! Melon är en favorit också. Älskar glass!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, lite iallafall.

Sover du tungt: Näe, jag är lättväckt.

Drömmer du mardrömmar: I perioder.

Trivs du med ditt jobb: Ganska...egentligen, men är innerligt trött på det också.

Favoritklädsel: Tights och tunika i nån form.

Favoritlåt just nu: Nickelback - Gotte be somebody (vet inte varför jag fastnat för den så dant.)

Vad ser du om du tittar till höger: En 32"-tv och en tomtelykta.

Vad gör dig glad just nu: Att jag får äta mammas julköttbullar om ett par dagar!

Vad ska du göra härnäst: Slå in julklappar.

Höger eller vänsterhänt: Höger.

Humör just nu: Lugn och harmonisk.

Favoritgodis: Choklad, Chips, colanappar och tyrkisk peber.

Kläder just nu: Joggingbyxor, en tröja och tofflor.

Sommarplaner: FESTIVALER!

Hur många kuddar sover du med: 2

Spelar du något instrument: Nej, tyvärr.. skulle gärna lära mig nåt.

Morgon- eller nattmänniska: Varken eller, eller både och.

Vad är viktigast för dig: Mig och familjen och vänner.

Är du kittlig: Ja, tyvärr...

Snarkar du: Det tror jag inte.

Stjärntecken: Jungfru

Äckligaste insekten: Fästingar, getingar och andra konstiga flygfän! Har en skräck för kackerlackor fast jag aldrig sett nån på riktigt. Haha!

Längtar du mest efter just nu: Mammas köttbullar! Helt seriöst, de är bäst!


Grön Make Up

Häromdagen hade jag grön sminkning. Bilderna är tagna efter jobbet, alltså när jag haft sminket i ca 11 timmar.

Använt:
Eyepencil Tropical från Make Up Store som primer,
Eyedust Bamboo från Make Up Store i inre ögonvrån,
Eyedust Mighty från Make Up Store på yttersidan av ögonlocket och globen.
Även dessa två eyedust under ögat.
Highlightat med eyedust Goldglow från Make Up Store. Även haft samma eyedust längst in i ögonvrån.
Eyepencil Gold Digger från Make Up Store, som jag suddat ut som en eyeliner längs fransraden och även haft i vattenlinjen.
Svart mascara Diorshow Blackout.





Myspys!

Det var längesen som katterna var så här keliga och söta med varandra.

 



Nickelback

Jag gillar verkligen den här låten! Mycket... Faktiskt.


Granuppsättning

Hej hopp!

Jösses vad det snöar! Det har snöat ca 30 cm inatt så min bil, som jag borstade av igår, den ser återigen ut som en stor snöhög. Jag som trodde jag skulle få tvätta den. Hmm... Nu snöar det igen. Det lär nog bli en vit jul iallafall. Haha!

Har just ätit frukost. Det blev sent som vanligt. Ska torka mitt hår lite nu. Blir så kallt att gå omkring med blött hår efter duschen. Sen ska jag slå in lite julklappar och börja sätta upp granen. Min finaste svarta julgran. Wiie!
Eventuellt så kommer Pelle och Emmelie och käkar lite kladdkaka här sen. Det vore roligt.



Ska bli spännande att se om jag hör nånting om sofforna idag. Det verkar vara nån riktigt mupp. Skriver man "Tjo fan" som hälsningsfras i ett mail till nån man inte känner och ev ska köpa nåt av eller? Okej, kompisar emellan och sådär, men hallå? Undrar hur gammal den här personen är egentligen...

Aja... hårblåsning och ansiktsmask är det som gäller nu! 
Tjing! 

Julmusik!

Åh jag blir så glad när jag hittar tuff julmusik! :D :D :D :D





Bästaste julsången!

Ursäkta att jag videospammar, men den här måste ni lyssna på. Bästa julsången! Älskar! <3 God jul!


Give a helpin' hand-Swedish Metal Aid


Minns ni tsunamin?

Denna sången är för det.

Taken

Satt just och kollade på film: Taken.

Den föredetta CIA-agenten Bryan får sig en smärre chock då han ringer sin 17-årige dotter Kim som är på semester i Paris tillsammans med väninnan Amanda. Medan far och dotter talar bryter sig plötsligt iskalla människohandlare in på hotellet och kidnappar de båda kvinnorna. De albanska gangstrarna får dock mer motstånd än vad de räknat med. Bryan är inte en man att leka med och han sätter in hela sin arsenal av effektiva och dödliga knep i kampen att fi nna Kim och Amanda och straffa deras kidnappare. Bryan har dock bara fyra dygn på sig att hitta fl ickorna innan de blir sålda till prostitution i ett främmande land och försvinner för alltid. En kapplöpning mot tiden har börjat...



Måste säga att jag diggade den! Action och overkliga slagsmålsscener, just min melodi idag. Satt lite med hjärtat i halsgropen ibland för att det faktiskt var spännande. Hehe! Väldigt amerikanskt, men lyckas jäkligt bra iallafall! Det handlade om ett mycket intressant ämne iallafall och det är garanterat mycket som är hemsk sanning i själva storyn...
Ja, jag gillade den. Kanske hade det kunnat vara liiite mer ur dotterns synvinkel. Det hade varit spännande, men annars var den toppen.

Betyg: 4/5

Kladdkakor!

Nu har jag återigen bakat. Två kladdkakor blev det. En vit till Fredrik och en vanlig med skumtomtar i. Ska smaka på den imorgon tänkte jag. Emmelie och Pelle kommer förhoppningsvis hit innan de ska börja jobba.

Imorgon ska jag upp med granen har jag tänkt. Lite tomtar och så också kanske. Så måste jag slå in några julklappar som jag har hemma och ligger. Två av dem är ju till Fredrik och kommer han hem så får han inte se. Hehe!

Men på tisdag ska det fixas ramar, en grej till svärmor och så en grej till Fredrik. Nåt litet ska jag köpa till brorsan också, sen är jag klar. Eller ja, måste köpa nåt till Jansa med, men det vet jag nog vad. Eller så ska jag baka whiskeytoppar till honom. Får se. Så himla himla tråkigt att behöva jobba på julafton! Jag döööör! Varför kan inte vi ha stängt som alla normala affärer?  J*vla h*rstatoil!

Åh, fick smaka mammas julköttbullar idag. De är ju så makalöst goda! Tror jag mumsade i mig en sisådär tio stycken på rak arm. Så gott! Det ska iallafall bli en fröjd med den jullunchen. Haha!

Nu ska jag slå på en film.
Tjing!

Återfunnen skatt...nästan.

Sådär ja, nu är jag på bra humör igen och det ska jag fira med att dricka lite glögg.
Jag hittade till slut benen! Det roliga är att saker man letar efter och inte hittar ligger alltid på ställen där man definitivt inte har lagt dem. Dessa också, nästan iallafall. Jag rotade ju igenom hela källarförråden förut för jag trodde att jag lagt dem löst, men sen hittade jag dem trots allt i en kartong... Så himla dum man är när man tror man är smart.
Kan dra ytterligare ett exempel på det:

Jag, Fredrik och Love är i Italien sommaren 2006. Jag som enda tjej får självklart ha koll på Europengar, flygbiljetter och andra diverse pappersbokningar. Har grejerna i ett fack i väskan, men börjar noja att man kanske inte ska ha 500 Euro och flygbiljetter och hela köret med sig hela tiden ifall nånting skulle hända. Stoppar ner allting i det gula Forex-kuvertet för att veta var jag har allting.
Dagen när vi ska åka hem så hittar jag ingenting! Alla tre letar i packningar som galningar efter flygbiljetterna, hela hotellrummet undersöks och även de i receptionen på hotellet letar bland sina papper om vår bokning. Biljetterna finns ingenstans och ingen av oss kommer ihåg det lilla gula kuvertet... I tron att vi förlorat flygbiljetterna så ska vi just ge oss av mot flygplatsen och komma på hur man ska förklara detta, så ska jag kolla hur mycket pengar vi har kvar i kuvertet...Vips! Vad hittar jag....jo biljetterna såklart och jag har lust att döda mig själv för att man orsakar sig själv sån stress för att man försöker vara smart men bara är dum. Allt hade lika gärna bara kunnat ligga kvar i väskan!

Nu ska jag irritera mig på att de som kanske ville ha soffan inte har hört av sig ännu. Skitstövlar!

Var är mina ben??

Just nu är jag på uruselt humör! Jag har letat mig fördärvad efter dessa himla soffben som inte verkar finnas någonstans. Jag har rotat runt i kartonger i alla tre förråd och i påsar och fan vet allt. Även kollat i lägenheten, i garderober men det finns ju bara en och det är den vi just rensade från affischer, sen är det bara kläder i de övriga. Blir galen! Nånstans måste de ju vara och vad jag kan minnas så såg jag dem i källaren sist, men har ju rotat banne mig överallt.
Skulle gärna haft en medial sakletare här nu som hjälpt mig... Men fram ska de om jag så ska dra fram varenda pryl i källaren! Men just nu bara orkar jag inte...

Sara testar:

Jag har testat ett nytt bakverk från Delicato. Nämligen en ny variant av den klassiska punchrullen aka Dammsugaren. Detta är en variant som heter Pepparkaksrulle.
En blandning av pepparkaka och punchrulle borde kunna vara en riktigt bra och smaskig kombination!
Tyvärr måste jag säga att jag blev riktigt besviken. Den var inte äcklig, men inte god heller. Man känner pepparkakssmaken, men smeten inuti, som normalt brukar vara ganska smetig (därav ordet smet) var bara torr och smulig. Inte alls gott. Den är väldigt fin som brun och vit, men smaken var inget att ha alls.

Har en kvar i kylen men är inte ens lite sugen på att äta den faktiskt.
Det blev en engångsföreteelse att jag handlade denna, för jag kommer inte vilja äta den igen.

Betyg: 2/5´

 


Underbara dag!

God morgon!

Sitter och väntar på att mitt tevatten ska svalna till ca 80 grader. Jag ska dricka grönt te, en av mina favoriter, nämligen päron och grädde. Vattnet till grönt te ska vara lite svalare än till svart, runt 75-85 grader, för att bäst få fram smaken från de gröna tebladen och främst för att inte antioxidanter och andra nyttigheter ska brännas bort.

Ingen härlig sol idag, men dagen är nästan lika underbar för det! Jag är iallafall ledig! Fantastiskt skönt. Ska ha en dag för mig själv och pynta lite, baka lite och förhoppningsvis få lite hjälp med att damma av sofforna och kanske tillomed bli av med dem. Ingen idé att hoppas för mycket bara.

Nu är det frukostdags!



Snön här hemma.

Nu är det kallt på riktigt.

Hej!

Sitter här framför datan och ugglar mitt i natten. Ledig hela helgen nu så har inte lust att lägga mig redan. Hehe!
Nu kan man börja snacka att det börjar bli kyligt på riktigt iallafall. Minus 18 grader här i lilla byn. Bara att hälla ner koncentrerad spolarvätska i bilen imorgon och hoppas att det inte redan hunnit frysa. Inte för att jag ska åka nån särskild stans imorgon, men ändå.
Hoppas det blir soligt och fint i helgen, då ska jag ut och njuta lite av solens strålar. Det har verkligen inte varit många soltimmar i december!!

Förhoppningsvis blir jag av med sofforna imorgon. Hade fått ett mail förut att de skulle höra av sig imorgon.

Men nu ska jag se på Andra Avenyn. Hehe!

Gnistrande

Godmorgon!

Här sitter jag och äter frukost. Vaknade strax innan tio o ch hoppade upp till datorn i hopp om ett mail från de som var intresserade av sofforna, men icke. Hoppas de kan komma nån dag i helgen istället och hämta dem. De ville ju göra det i eftermiddag men då jobbar ju jag. Får se om jag hör nåt mer från dem...
Ska väl istället se om jag kan gå ner och försöka göra rent dem lite. Gå över dem med gummihandskarna för att få bort hår och så dammsuga dem. Det behövs. Hehe! Hoppas det finns nåt lämpligt eluttag i källaren.

Men först ska jag nu be min mamma om hjälp med att fixa ett par gardiner. Kanske hinner jag få dem innan jul.
Om de inte kommer och hämtar soffan i helgen så ska jag till farfar och så ska jag baka lite till. Ska göra en lakritschokladtryffel, kanelkola och en vit kladdkaka. Sistnämnda till Fredrik, som älskar vit choklad. Kanske lite mer ischoklad i nån smarrig smak också.

För övrigt är det tio minusgrader här nu och solen lyser. Det bara gnistrar om snön! Det är jättevackert ute och jag tror tillomed att jag tänker gå till jobbet idag bara därför. Med massor av kläder på mig självklart!
Men nu ska jag göra lite nytta.


Till salu, två stycken likadana soffor.

En kulen natt.

Hallojsan!

Hemkommen från jobbet för ett tag sen. Helt slut idag. Bara för att man vaknade vid sju kanske. Hehe! Det bara snöar och snöar och snöar. Tycker det räcker nu. Det gör inget om det ligger kvar, men det behöver inte bli mer.

Imorgon ska jag jobba en dag till, sen är jag ledig lördag och söndag. Ska till farfar på lördag och fixa hans räkningar.

Hade fått ett svar på annonsen på sofforna också. Nån som ville komma och hämta dem redan imorgon eftermiddag, men jag jobbar ju då... Himla tokigt. Hoppas de kan komma i helgen istället. Gärna på söndag, annars får jag åka till farfar då. Måste ju städa av de rackarns sofforna en del. Katthår...

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen. Tänkte försöka gå upp lite skapligt om de nu skulle vilja komma och hämta sofforna innan klockan tre. Då är det dammsugaren och gummihandskarna fram där på morgonkvisten!

Till Lindsey: Åh, jobbar typ hela nästa vecka inklusive julafton. Bara ledig på tisdag och då ska jag och brorsan handla åt farfar. Kanske nåt i mellandagarna?


Tjingelingens!

Sara testar:

Hej där!

Efter lite smakande på te, så måste jag säga: Gillar't!!

Pratar självklart om mitt gratis te från FRIGGS, som damp ner i brevlådan idag. Smaken Lemon mint.
Det var ett milt och och gott te, kändes fräscht. Ett te man kan dricka atill frukost, fika eller bara när man vill. Saknade kanske lite citronsmak i det för det kändes mest av pepparminten, men det var ändå himla gott!

Kändes som ett te man gärna dricker när man är förkyld, för att man kan inbilla sig att man blir friskare. Haha!

Plus i kanten är ju att det är ekologiskt och att det inte är några tillsatser. Här kommer smakerna från äkta varor.

Betyg: 4/5


Tack Friggs!

Hej där!

Jösses vad det snöar! Det är helt galet! Får visst sopa fram bilen till jobbet idag också. Ta det lugnt i trafiken, ni som ska ge er ut!

Struttade ut till brevlådan förut i 20-25 cm djup snö, med mössa vantar och hela baletten. Men det var roligt när jag kom fram! I lådan låg nämligen ett paket ekologist te i smaken Lemon Mint ifrån FRIGGS. Vad glad jag blev! En ny tesort att testa. Skickade in en kupong från en tidning för längesen, så det hade jag glömt, så kom det så passande som just idag. Den snöigaste, kallaste dagen på länge. Kunde inte bli bättre ju. Det ska alldeles strax testas!



Nu ska jag slå in lite paket som ska med posten.

Tjing!


15 cm minst!

Hej på er!

Jisses! Nog kom det snö igår och inatt allt! Det ligger minst 15 cm snö här! Och min bil ligger därunder. Det blir att sopa den rejält innan jobbet gissar jag. Hehe!

Kikade på Busan idag igen. Hon är inte alls förtjust i mig nu, springer så fort jag kommer för hon vet väl att jag ska kolla på hennes mage. Stackars liten. Men nu är jag lite orolig igen för nu har hon käkat upp båda stygnen. Det håller ihop än så länge så inte för det, men man vet ju inte hur länge... Köpte en tratt igår, men tror på fullaste allvar att den kommer vara för stor för henne. Hon är ju så yttepytteliten. Kissen till och med fick den av sig själv och så ska det ju inte vara. Får hålla koll på lilla flickan nu, men börjar det glipa och ha sig, då blir det ett återbesök hos veterinären. Kanske håller det ihop ändå. Man kan ju hoppas. Nu borde hon ju inte ha intresse av att bita där iallafall. Silly girl!

 
Busan på sängen innan vi lagt på nya lakan. Att bäddmadrassen inte ligger slätt beror på att Kissen ligger därunder och myser för sig själv.. Hehe!

Har lagt ut våra mysiga soffor på blocket nu. De har väl inte kommit upp ännu, men det blir nog under dagen. Ska strax börja göra mig ordning lite inför jobbet också och sen är det bara att kila iväg.

Tjing på er!

Skumtomtar

God kväller.

Hej och hå vad tiden har gått idag. Har inte hunnit med allt som jag tänkt, men ganska mycket ändå. Tvättstugan är strax klar. Har köpt en tratt till katten, dock inte satt dit den ännu. Köpt ett par ramar till julklapparna. Lagat, mat, gjort arraksbollarna klara, en kladdkaka med skumtomtar och en kladdkaka med citron och ingefära. Så nu får kvällen allt bli lugn och mysig. Ska fixa en kopp te och käka ett par lussekatter tror jag.

Sofforna får jag lägga ut på annons imorgon. Ingen idé att göra det just nu känns det som. Bättre på dan.

Ska jobba imorgon. Hoppas det blir lugnt. Nästa vecka lär nog inte bli det. Tur man inte behöver ge sig ut så mycket i trafiken. Har ett par saker kvar att fixa, men det ska nog hinnas med.
Kör försiktigt därute i vintervädret och den stundande jultrafiken!

Nu blir det te och lussekatt!
Tjing!

Julbaket fortsätter!

God morgon!

Eller ja, förmiddag iallafall. Ska strax göra ordning lite frukost här. Har varit nere i tvättstugan och börjat fixa med det och även försökt ringa veterinären, men ännu utan framgång.
Busan, det lilla dumma djuret, har nämligen dragit bort ett av sina två stygn från operationssåret. *Suck* Vad gör man med denna lilla katt som ska på och pillra på allting? Nu har hon bara ett stygn kvar, så ska fråga vad man ska göra nu. Troligtvis blir det väl att skaffa tratt till henne, hur nu det ska gå... Men för säkerhets skull vill jag kolla så han inte behöver sy dit ett nytt stygn. Det var ju bara två från början så förhoppningsvis klarar hon sig med ett. Helt livrädd att hon ska bita bort det andra med! Vill ju inte att det ska bli infektion i såret eller att det ska börja ramla saker ur hennes lilla mage... Usch, stackars dumma kisse.

Hur som helst så kommer julbaket fortsätta idag. Jag ska göra en till kladdpepparkaka och en kladdkaka med juleskum i och så självklart rulla arraksbollar. Får se om jag kan ge mig på att göra kola också, men lite annat än att stå i köket ska jag försöka hinna med. Tänkte försöka hinna olja in bordet och stolarna också och så eventuellt åka och köpa en tratt då...

Vi får se helt enkelt. Men nu blir det frukost för magen skriker. Ska nog göra en smoothie, det var ett tag sen. Undrar om man kan göra den julig på nåt sätt... Ha i lite glögg kanske..hahaha! Vaniljglögg, jordgubbar och mynta.. njaaa...skippar nog det. Hehe!


Bakning

Heeej!

Första lediga dagen idag sen i onsdags. Grymt skönt. Hela helgen har varit en massa massa massa saker att göra hela tiden, så det har varit grymt skönt att vara hemma och bara vara! Fast lite har jag allt hunnit med. Tog just ut den tredje och sista plåten med lussebullar med blåbär i. Jaja, jag är sen, men vad ska man göra när man jobbar hela tiden. Grr...
Har gjort arraksbollssmet som står i kylen nu och även en kladdpepparkaka med lingongrädde. Eller kladdkakan gjorde faktiskt Milla, haha! Hon har varit här idag och hämtat sina ljus och tagit en fika. Hon fick baka fikat själv. Hehe!

Morsan och jag bar ner den andra soffan också så imorrn lägger jag upp de på Blocket. Skulle ha gjort det idag men känns ju inte så trevligt när jag har besök. Så det får bli imorrn.

Nu ska jag upp till jobbet och hämta en skiva med en massa bilder på och försöka välja ut några. Sen ska jag hem och slänga mig i den nya och väldigt sköna soffan. Blir en ren slappkväll.
Bollarna rullar jag imorgon, kanske ska jag göra kola då med om jag orkar, men ett par kladdkakor ska det bli. Har bokat tvättstugan med så jag kan tvätta sängkläder och lite annat.

Nu ska jag ut och skrapa bilen. Brr! Kanske bara ska starta den och låta den gå en stund. Hehe!
Tjingeling!

Som ett nytt hem.

Hej hopp! Det har varit och är fortfarande en fullt-upp-helg. I torsdags kastrerade vi katterna, sen jobbade jag. I fredags hämtade vi vårt nya köksbord och stolar, sen jobbade jag. I lördags var brorsan och jag och fotade oss för att göra tavlor till julklapp, sen jobbade jag. Nu sitter jag i bilen på väg till stockholm och ska hämta en nu soffa, sen jobbar jag. Vi lyfte ned en av de andra sofforna i källaren förut. Får ta den andra sen. Det är två soffor, tresits... Inte mindre! Hehe! De ska ut på Blocket imorn. Igår satte Fredrik ihop köksbordet så det står på plats nu. Ska olja in det imorn. Då ska jag även baka, dricka glögg och umgås med Milla. Även Fredrik om han kommer hem imorn. Nu är vi snart framme. Ska bli spännande. Hoppas den är i så gott skick som han sagt, annars blir jag besviken. Men han verkade seriös och så, så det tror jag. Kul iallafall. Tur man får hyra släp gratis på statoil. Hehe! Tjingeling!

Kastrerad!

Har kommit hem från veterinären för en liten stund sen. Två nyvakna och nykastrerade katter springer...eller jag menar, ramlar omkring här hemma nu. Det ser för kul ut att de är så vingliga, men usch vad obehagligt det måste vara för dem. Stackars små liv. Men det blir nog bättre snart. Bara två stygn vardera blev det också eftersom veterinären gör titthålskirurgi. Jättesmidigt.
Resan till vaterinären var...spännande. Busan satt och jamade som en galning i buren. Hon var så orolig och ledsen stackaren. Kissen var mera lugn men mjauade lite i sympati med Busan.
Men sen gick det fint. Nu är de hemma och gömmer sig mest under sängen och tar det lugnt. Fredrik får hålla ett öga på de små eftersom jag måste till jobbet ikväll.

Men nu ska jag äta nånting innan dess.
Tjingeling!

Pretty boys!

Tjing!

Idag har det varit två killar här och installerat vårt Canal Digital, så nu har vi massa massa kanaler. Hehe! Jätteskönt att bara sitta och titta på när andra arbetade. Haha! Och som pricken över i, så kommer vi nog hämta en ny soffa på söndag! Wohoo! Han med annonsen sa att den var i finfint skick och jag tror det. Han verkade ärlig och seriös. Så får jag bara låna en kärra och Jansa hjälper mig att köra dit och hämta så är det tipptopp! Han är ju den enda som har dragkrok. Fredrik också iofs men han ska ju stanna i sthlm på söndag så liiite jobbigt att åka fram och tillbaka ännu en gång då.

Nu är det dags att börja göra sig iordning här, för snart ska det bära av till Stockholm och ikväll blir det spelning på Harry B James. Vi ska se Pretty Boy Floyd. Det ska bli roligt! Hade ju gärna gått på cirkeln hemma hos Carina också, men det får väl (återigen) bli en annan gång.. Synd att allt ska hamna samtidigt bara. Men men...

Nu ska sminkväskorna fram. Hehe! Vad tusan ska man ha på sig??

Hjärtformar

Idag har det varit en mysig dag! Bakat bröd, fikat med Anna här hemma, ätit god middag med Fredrik, sett på Sunes Sommar (hahaha), plockat ordning på massa posters och nu sist, gjort apelsinischoklad i hjärtaformade formar. Jättesöta! Nu står de och stelnar i kylen, men om en stund ska här provsmakas.

Imorgon kommer canaldigitalnissen och installerar parabol och grejer. Vi har ju 32-tummaren på plats nu.. Sen bär det av till Stockholm. Vi ska kolla på Pretty Boy Floyd på Harry B James på kvällen. Sen bär det av hemåt igen efter det för på torsdag ska katterna kastreras, förhoppningsvis ska vi hämta vårt köksbord *hoppas hoppas hoppas hoppas* och sen ska jag jobba resten av helgen.

Börjar få lite ordning på det där med julklappar också. Ska fixa syskontavlor på mig och brorsan till farfar, pappa, mamma och mormor. Ska väl köpa nåt litet till brorsan, men Maria är klar och Kenneth är klar och Anna är klar. Sen är det svärmor och Fredrik och ett par vänner som inte är klara. Det är luuuuugnt. Att vara ute i sista minuten gör mig inget.

Nu ska jag nalla choklad.
Tjing!

Smink i MÄNGDER!

Satt igår och sorterade bland allt mitt smink. Det visade sig vara en del om man säger så. Hehe! Tog lite bilder faktiskt. Nu skriver jag inte upp vad alla heter, men framöver har jag planer på att göra swatches av allt. Den som har mest när hon dör vinner eller? *blink*

 Det här är alla mina läppennor. Alla är i olika färger och nyanser och alla är från Make Up Store. (nån som ger mig mängdrabatt? Hehe!)

 Det här är mina ögonpennor. Även här är alla från Make Up Store. Till och med lite färgsorterade, hehe! Alla former av pennor är bland mina favoriter, man kan göra så mycket med dem. Använda bara dem eller till skuggor och på läpparna såklart.

 Mina High Tech Lighters. Alla från Make Up Store. Krämiga multiprodukter som man kan använda som highlighters, på kinderna eller läpparna. Superduperbra att ha som bas innan man lägger ögonskugga för att få olika kontraster och skiftningar.

 Mina cybershadows från Make Up Store. De små skuggorna, med superpigment, pärlemor och jag vet inte allt. De ger superhärliga färger iallafall och de är silkesmjuka att jobba med. I LOVE!

 Mina eyedusts från Make Up Store. Lösa pulverskuggor, även dessa med superpigment. Lättjobbade, fäster bra och SÅ enkla att jobba med! Använder man en torr pensel blir de mjuka och neutrala i färgen, men använder man en fuktad pensel så får man fram grymma färger med mycket skimmer och metalliska effekter. Älskar även dessa. Jag älskar ioförsig allt mitt smink. Hehe!

 Mina fem första MAC-pigment. Har bara testat den lila ännu, men det är god klass på dessa skuggor alltså!

 Mina Microshadows från Make Up Store. Det är 115 stycken. Det finns av alla nyanser och färger, matta som glittriga. Shit, mina make up-väskor är verkligen en guldgruva. Haha!

Nu glömde jag även att fotografera mina skuggor från MIST. Det är väl femton stycken tror jag. Alla utom en är Colour Vibrations, specialarna.
Sen har jag ju en del rouge och läppglans och läppstift också. Är det nån som vill låna så säg till. Hehe!
Tyvärr inga dubletter, så inget till salu. Haha! Men jag köper ju alltid så vem vet. *blink*

Nån som vill komma på sminkkväll? Cilla, Anna, ni är makeupartister och ni är välkomna att lära mig allt ni kan! :)

Nu ska jag göra ischoklad.
Tjingeling! Vi hörs nästa gång!

Gårdagens smink

Såhär såg jag ut igår. Blev rätt nöjd faktiskt.


 

Har använt:

Eazy cover blue, Cover all mix, Matt Foundation Milk, Loose powder Milk som bas.
Rouget Oh so fresh
Eyeprimer tinted innan ögonskuggorna
Cybershadow Gravity, Mirage och Valley och en gnutta av Ginger Leaf till ögonen, microshadowen Smog till ögonbrynen.
Mascarorna är treatment mascara och Dior Blackout.
På läpparna har jag läppennan Sunset och så pot glosset Hot.

Allt är från Make Up Store utom Diormascaran.

Dagens ros!

Dagens ros och kram går till Fredrik för att han är så himla snäll
och åker till stan och handlar det jag behöver, fast handla är det värsta han vet!
Det är verkligen supersnällt och jag är sjukt tacksam! Massa kram för det!


Dumlekladdkaka

Håller på och bakar för fullt. Hålkakorna är klara och ska strax slänga in en dumlekladdkaka i ugnen. Tänkte skicka upp receptet på den här. 

100 gram Smör   
120 gram dumlekolor
2 st ägg
3 dl strösocker
1.5 dl vetemjöl
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
0.5 tsk salt  

Gör så här

  1. Smält smöret och dumlekolorna i en gryta. Vispa ägg och socker. Vispa ner mjöl, kakao, vaniljsocker och salt.
  2. Häll i smör och dumleblandningen. Häll smeten i en smord och bröad ( gärna kokos) rund form med löstagbar kant.
  3. Grädda i 175 grader i ca 20 min.
  4. Om du inte vill ha den så lös kan du med fördel göra den dagen innan eller att den får kallna helt.

Nu minskade jag på sockret så jag körde dbara 2 dl istället och minskade ner kakaon till 3 msk för jag vill att det ska smaka ordentligt med dumle. Får se sen om det blir bra.
Sen är det ischoklad med apelsin som gäller.

Tjing!


Nya skoooor!

Hej hopp gummipenis!

Har just ätit frukost, sent som vanligt. Hehe! Ska strax sätta igång med lite brödbak här på hemmafronten, men först ska en årsanmälan göras till cp-kassan aka Alfakassan, världens sämsta skit. Jag har 17 återstående dagar som jag kommer ta ut, sen skiter jag i de där mupparna.

Idag kom det roliga paket med posten, bland annat mina boots/kängor som jag budade hem på tradera och en mysig tröja som jag gillade.

 

Nu är det en årsanmälan som gäller, sen är det brödbak och kanske dricka lite glögg. Hehe!

Bakning imorgon!

Åh nu är jag trött efter en seg arbetsdag! Ska strax dyka ner i sängen.

Imorgon ska vi styra upp en massa saker, bland annat ska jag baka bröd och lussebullar, vi ska hämta parabolen och digitalpaketet, köpa hdmi-kablar och så koppla in 32-tummaren. Så då blir det att pilla ner en del saker i källaren och så ska vi äta pannbiff och mögelostsås. GOTT! Jag tänkte jag skulle testa och baka nån knasig kladdkaka också, men får se om det hinns med... allt det andra först. Hehe!

Nu ska jag tvätta av mig sminket och borsta tuggytorna, sen är det sängen och inget annat som gäller!
Godnatt!

Wohoo

Wow, fjärrkontrollen kom idag, imponerande... Då kanske vi ska koppla in 32"-tv sen. Sen fick jag ett roligt paket också med två macpigment. Ett guldbronsigt och ett rosa. Jättefina. Kolla:



Men mest väntar jag på bootsen jag vann på tradera. Ett par nitiga boots från Scorett. Kommer bli spännande när de kommer. Hehe!

Förresten, vann ju ett par ankelboots i veckan, har jag sagt det? Helt sjukt alltså! NYA gråa ankelboots för 11 kr! Fattar ni? ELVA kronor! Helt galet vilka fynd man faktiskt kan göra.


Fortsättning!

Halloj!

Vaknade kvart i tio idag och alltså, det är ju typ mörkt ute! Helt värdelöst! Det första man får göra är att tända lamporna, också helt värdo. Men det är ju inte så mycket att göra åt. Det går över.
Har ätit frukost för en liten stund sen och det är läge att fortsätta sortera i badrummet. Ska ju iväg och jobba klockan tre så har ju inte hela dagen på mig tyvärr. Men imorgon har jag det. Hehe! Då ska jag nog försöka baka lite bröd och lite lussebullar också. Får se vad jag orkar med.

Nu ska jag hämta posten. Hoppas det ligger en fjärrkontroll där, annars blir jag sur! Så jäkla lång tid borde det inte ta. Då är det kanske dags att göra nåt på priset när säljaren inte gör det den ska.. Det har ju redan blivit jäkligt fel utan att få nån rättelse så nånting kanske kan bli rätt nu så vi kan koppla in tv'n nån gång i år helst!
Sen väntar jag ju på lite andra roliga paket också. Saker som jag vunnit på tradera. Kanske nåt har kommit idag.
Tajm att kolla läget! Hehe!

Tjing!

Tiden sprang!

Jisses, det tog längre tid än vad jag trodde att fixa i badrummet. Kanske för att det tog ett tag innan jag visste vart jag skulle börja, hahaha! Än är jag dock inte klar. Har sorterat bland hudvård och hårprylar, tvålar och sminket, men ändå har jag alla Microshadows kvar och det är de som det är flest utav. De får jag ta imorgon. Men det börjar se lite prydligare ut iallafall.
Att det tagi lite extra tid beror nog också på att jag skrivit nya listor på allt som jag har i sminkväg. Ögonpennor i en lista, läppennor i en lista, eyedusts i en och så vidare. Annars har jag ingen koll på vad jag har och inte har. Haha! Mycket är det iallafall... Jag fotade lite också, men orkar verkligen inte lägga upp bilderna nu.

Nu ska jag bara slänga mig framför nån fjortisfilm och dricka julmust och äta chips. Bara en massa nyttigheter som socker, e-nummer och mysko fetter! Hehe! Do I care? Nope, det blir en stunds njutning, ångesten tar vi efteråt. Inget jag kommer minnas om tio år iallafall så då spelar det ingen roll! Frukt är inte godis, varför tjatar inte ungar om frukt för i affären i så fall?

 

Ok, kvällsligt svammel, hörs igen!
Tjing!

Soffslapp!

Heeej!

Åh vad jag är trött nu!
Har varit iväg på kalas hemma hos födelsedagsbarnet Elin och det var hur trevligt och kul som helst! Vi fick supermumsigt fika och träffade massa kul folk, bland annat ytterligare en gammal klasskamrat, Maria! Så himla roligt att träffa en massa gamla vänner verkligen! Det får bli nån mysig kväll vartefter alla tjejer! *kräver*

Nu är jag hemma igen och är så trött! Funderar på att ta tag i badrummet och göra lite ordning bland allt smink, sen ska jag slänga mig i soffan och glo på en film och dricka julmust. Men nu har jag en katt i knät och har inte hjärta att lyfta bort lilla söta. Så får sitta en stund. Hehe!

Vad gör ni ikväll?

Tjingeling!


Födelsedag!

Godmorgon vänner!

Här sitter jag lite småfrusen och har just klivit upp ur sängen och klätt mig. Hur nerdy är det inte att man sätter sig vid datan det första man gör? Haha! Ja ja... take it or leave it.

Idag är det födelsedag för Elin, STORT GRATTIS BRUDEN! <3 Det ska vi fira med att fika hemma hos henne sen. Ska bli himla kul att se hur hon och hennes Pierre bor och att få träffa henne igen såklart!

NU ska jag borsta tänderna och allt det där och sen blir det frulle. Avskyr när jag vaknar och är svinhungrig, har alltid ont i magen då. Men det går över. En obligatorisk kopp med te ska det bli också!

För övrigt så sitter stjärnorna på armen kvar alldeles utmärkt, fast de är ditmålade med smink. Lite mattare har de nog blivit och lite suddigare i kanterna, men kvar är de. Det du Anna, då kan du förbereda!

Nu...vettigheter!

Tjing so long!

Nya tatueringar!

Idag har jag gjort en massa nya tatueringar. Hehe! Har varit hos Anna och hon har klottrat järnet. Hon skulle öva eftersom hon har fotodag på onsdag. Vi drack glögg och käkade pepparkakor och choklad.
Vilken god glögg! Hade med mig Dufvenkrooks glögg med choklad och chili. Mumsmums säger jag bara! Den var inte svår att få ner.

Här är iallafall ett urval av de vackra tatueringar Anna skapade.



Vill du ha detta?

Håller på att lägga upp lite grejer på tradera nu. Kanske du är sugen på nåt av detta?

  
 

Rensning!

Ännu en sak att pricka av, det är väsk- och skorensningen. Gick lös på jackorna också. Haha! Räknade mina skor och numera är det 71 par. Jag tycker inte det är så mycket egentligen. Haha! Men ett par skor och ett par stövlar ska jag sälja eftersom jag inte kan ha dem. Jackor hittade jag också två st som jag ska sälja och fyra väskor.
Tänka sig att jag kan göra av med skor. Hehe! Så antalet par jag har nu är alltså 69 st. Ett par för varje tillfälle och lite till. Hihi!

Fredrik håller på och lagar mat. Hemgjort potatismos, köttbullar och gräddsås. Ska bli så gott!

Nu ska jag fota lite mera till tradeeeeera!


Check:

Tvättstugan är igång - check.
Handlat mjölk - check.
Plockat in kläder - check.
Slängt skräp i återvinningen - check.

Nästa projekt blir att sortera upp bland skor och väskor, men det får bli när Fredrik åkt för annars kommer det bli alldeles för trångt. Hehe! Så jag sitter nog här ett tag.

Tjockskallig.

Hej där!

Idag känner jag mig verkligen inte på topp. Vaknade vid tio men låg och drog mig ett tag. Skönt med slappislördag. Däremot så har jag huvudvärk. En sån "tjock" huvudvärk som sitter långt inne i huvudet. Har säkert nåt att göra med att jag är så snorig och täppt igen. Har väl inte kunnat andas som jag ska. Men det går över. Nån dag. Hehe!

Ska försöka få lite ordning här hemma idag. Ska bort med skräp till återvinningen och plocka lite här hemma. Ska luska ut om Busan pissat i sängen igen. Tyckte det kom en os av kattpiss förut, i så fall blir det tvätt. Jävla cp-katt! Kommer hon väl pinka som ett as bara för att hon ska kastreras på torsdag.
Sen känner jag bara att det är så enormt mycket grejer som skulle behövas bort bort bort ifrån lägenheten! Ner i källaren med det så jag slipper se! Trumrummet är värst men där vågar man inte ta tag i nåt själv, haha! Det är ju inte ens mina prylar men jag är mer än villig att hjälpa till för att få lite ordning!
Sen ska kläder in i garderoben, skor ska sorteras, badrummet behöver sorteras om, min garderob inte minst, behöver sorteras om.
Vi har en 32"-tv stående på golvet icke inkopplad för att det tar ett jävla tag innan man får manual och fjärrkontroll...

Jag vill ha en hörnsoffa och en mindre säng, jag vill ha vårt köksbord med stolar så köket kan likna ett kök nångång och ja... det är en massa jag vill, men får väl börja med en sak i taget helt enkelt. Det får bli att plocka in kläder.

Tjing!

Choo is here!

Wiieewiiewiiee! Idag fick jag ett sms med en avisering från H&M. Choosakerna har anlänt! Det blev att hämta dem på en gång efter jobbet och att ha varit i stan och jag måste säga att jag är så sjuuukt nöjd! Skorna var helt galet fantastiska och väskan med! Heeeeeelnöjd! Yes!
Har dock ett par Choo-skor i storlek 38 till övers om nån vill köpa.

Har kollat på Idol nu och jag höll på att smälla av när de sa att Erik hängde lös! Tur att han gick vidare! Han ska vinna tycker jag.

Jag är sjukt sugen på After Eight just nu... eller på lite julfika i allmänhet..lussebullar, pepparkakor, choklad, glögg och julmust. Det vore fint!

Tjong i medaljongen!


Second time!

Hej hå!

Hemma från en lång kattjakt, vilket resulterade i noll tyvärr. Sen var det tvättstugan, åka in tillstan och handla och lite sådär. Men då får jag iallafall ett glädjande samtal från Anna att lilla Mulle är hemma igen. Så skönt! Har verkligen varit orolig för den lilla missen. Verkligen kanonskönt att höra!

Var på Jysk också och skulle köpa det barbordet jag ville ha, men då fanns inte stolarna hemma så jag fick göra en reservation så förhoppningsvis kan jag hämta det nästa torsdag. Så jäkla nice! Ett köksbord innan jul. Wihuu!

Sen åkte Fredrik och jag till stan och bion, så kollade vi på New Moon. Andra gången för mig på bio och jag njöt lite mycket denna gång. Hihi!

Nu ska jag ner i tvättstugan en sista gång och sen är det rakt ner i säng, för halv nio imorrn ska jag vara på jobbet igen.
Tjing! 

Kattjakt!

Godmorgon!
Sitter och har just ätit frukost. Ska dra bort till Anna med detsamma, bara jag klätt på mig ordentligt. Vi ska leta efter hennes Mulle som försvunnit och varit borta i flera dagar.
Vet att katter kan göra så ibland, men det är första gången för Mulle och nu när det är så jäkla kallt så känns det inget bra. Har nog nästan lika mycket ångest som stackars Anna. Räcker ju att tänka på hur jag skulle känna om  nån av våra missar försvann. Usch!
Jag hoppas verlkigen vi hittar henne idag.

På tal om katter så har jag fått tid att kastrera mina nu, så på torsdag nästa vecka ska det ske. Jag hoppas det går bra. Men det tror jag. Det är en bra veterinär.

Nu ska jag sörpla i mig mitt te, peta på Fredrik som ska upp och så klä mig varmt.

Ikväll ska Fredrik och jag på bio. Ska se New Moon (igen :D ).

Önskelista!

Tänkte jag skulle göra en liten önskelista jag har knåpat ihop här till julafton. Skitbra för mig eftersom jag aldrig kommer på vad jag ska svara när nån frågar vad jag önskar mig, då kan jag bara säga: Read my blog! Haha!

Önskelista:

Ektorp Hörnsoffa,
svart eller vit (ikea)
Klädsel Ektorp hörnsoffa, svart eller vit (tvärtemot soffans färg, ikea)
160 cm säng, svart smidessängram + madrass och bäddmadrass
37" platt-tv
(hahahaha, vilken komik va :P )
Morgonrock 1 (En riktigt fluffig, varm och mysig morgonrock i fin färg/mönster!)
Morgonrock 2 (En kimonomodell i sidenmaterial i fin färg/mönster)
Liva barstolar 2 st (jysk)
Presentkort på Make Up Store (alltid, hallå?! Det behöver jag ju inte ens säga. :P )
Badkar (och ett större badrum)

Det får duga så länge.

Mitt favvo!

Godnatt! Nu använder jag det som hälsningsfras.
Kom precis hem från jobbet och sitter och dricker mitt favoritte... eller ett av mina favoritteer rättare sagt. Ett grönt te med smak av päron och grädde. Sjuuuukt gott! Med honung och mjölki ska det vara.

Skulle egentligen bara tala om att jag lever, det är jävligt kallt ute och jag gillar inte att skrapa rutor.

Nu ska jag se på Sons of Anarchy och sen ska jag nog öppna min box med Twilightböckerna på engelska. Tjingeling!

Kroppsmålad!

I veckan som var så var jag återigen modell åt Anna uppe i Stockholm. Den här gången gällde det kroppsmålning. Alltså...naken, endast iförd trosor inför inspekterande lärare, manliga som kvinnliga, massa andra elever som spanar in varandra...plus att det är fönster runt hela lokalen. Haha...ja, det var ju inte utan att man blev lite nervös när man skulle stå där och klä av sig. Men har man gett sig in i det så är det ju bara att ställa upp liksom. Haha! Blyg är jag ju egentligen, men det kändes helt ok när man väl flashat tuttarna där. Haha! Värre var det med de gropiga låren. Jag tyckte Anna skulle måla mig som en apelsin, men det ville inte hon. Höhö! Det blev en kort top och en kjol i zebramönster och massa massa glitter. Riktigt häftigt!

Det roligaste var bara att efter att ha klagat och gnällt om att den vita färgen inte täckte nåt bra, så kom en av lärarna fram och sa att det inte var vit färg utan uv-färg. Därför ser det vita väldigt kladdigt ut. Haha! Fatta om man haft en uv-lampa, då hade jag varit sjukt häftig!

Har gjort bilderna ganska små eftersom jag är blyg, men de är klickbara för er som vågar. *blink*
Sen så gjorde jag hela min kropp lite större i photoshop också... för jag ville inte att det skulle synas hur spinkig jag är... om ni tycker jag ser stor ut alltså... *hohoho* *blink*



RSS 2.0