Ååååhnej!

Jag är verkligen inte sugen på att jobba idag. >< Har varit ledig en hel vecka men inte känns det roligare att gå till jobbet för det. Tur att det bara är två dagar sen e jag ledig igen.

Jag måste ju klä om min vackra bil nån dag med. Men måste väl tvätta originaltyget lite först. :) Men nu ska jag nog smita in till mamma en sväng innan jag ska till jobbet. Hon var och tog kortisonspruta idag så hoppas hennes stackars arm blir bra nån gång så fort som möjligt.

Hjälp mig nu med min beslutsångest!

Beslutsångest!

Jag har lite beslutsångest, eller rättare sagt mycket beslutsångest inför imorgon. Jag ska jobba 12-21 och sen har jag fyra alternativ:

1: Åka upp till Stockholm.

Plus:
- Älsklingen är där
- Mycket annat roligt folk är där
- Kan sova h ur länge jag vill dagen efter.
-Kan dricka alko om jag vill.
Minus:
- Det är långt att åka
- Risk för halka enligt smhi
- Jag kommer vara galet trött.
- Är framme tidigast 23.00
- Stressigt

2. Åka till min moster i Krokek.

Plus:
- Det är släkten där.
- God mat
- Inte så långt att åka
- Skönt att vara hemma när man vaknar.
Minus:
- Måste vara nykter för att komma hem sen.
- Är jag nykter blir jag säkert fyllechaffis åt andra.
- Vet inte hur många av släktingarna som är där.
- Älskling är inte där.

3. Åka till Anna och hennes familj.

Plus:
- Det är nära.
- Roligt med Anna som jag träffar så sällan annars.
- Roligt folk i övrigt.
- Knasiga lekar som jag själv varit med och gjort.
- Kan dricka alko
- Skönt att vara hemma när man vaknar.
Minus:
- Dricker jag alko får jag gå hem, det är kallt
- Känner egentligen bara Anna
- Kanske kommer jag känna mig påflugen (vilket är bland det värsta jag vet)
- Min älskling är inte där.

4. Vara hemma.

Plus:
- Jag kan lugna katterna för smällarna
- Lugn och ro, inte åka nånstans
- Se på film, sova när jag vill.
Minus:
- Kommer inte använda min fina klänning
- Alldeles ensam kommer jag vara förutom kissemissarna.
- Ingen god mat
- Inget kul

Jaa, det är bara att välja nåt av det. Vad tycker ni? Vad skulle ni ha gjort av dessa fyra?

Julen e slut!

Så, nu kan man väl nästan säga att julen är slut för denna gång. jag har haft det supertrevligt! Var klar med julklapparna i ganska gpd tid den här gången och inte i sista minuten. :P
Fredrik och jag åkte upp till sthlm på kvällen innan julafton, stannade till på Hydet och blev där i fler timmar än det kanske var tänkt. :P Kom hem tll Reneé nån gång efter tolv.

På julaftonsmorgonen åkte vi ner till Gunilla (Fredriks mormor) och åt julfrukost. Där var stora delar av övriga släkten också. Det var trevligt att träffa dem för det gör man inte för ofta.
Vid halv ett var vi tillbaka hos Reneé. Då hade Maria och Fredrik dykt upp och även Kenneth. Vi fikade och käkade julgodis och sen blev det jullunch. Vem fan bryr sig om ätordningen? :P Sen var det Kalle Anka på tv och det har jag inte sett på flera år. Har ju jobbat de senaste jularna. Samtidigt öppnade vi alla julklappar! Jag är jättenöjd.
Jag fick 300 kr på presentkort på New Yorker, en av mina favoritaffärer. :D "trä"-skor som var leopardmönstrade och en asrolig bok som heter "Damrummet". Den är som Dassböckerna.
Så fick jag en stor pläd att mysa i i soffan, den var från Playboy, svart med massa Bunnyhuvuden på. Jättefin! Så fick Fredrik och jag tillsammans...hahaha...grönt och blått toalettpapper! :D Ascoola, haha! Jag kunde inte gissa vad det var i det paketet. :P

Senare på kvällen så åkte jag och Fredrik hem till Stavsjö. Där åt vi sen middag med min familj och även morbror Benny och Kusin Oskar var där. Godis blev det också såklart. :P Och paket. Av mamma och Jansa fick jag 500 kr och en trisslott, dessutom ska jag få bättre billjud inkopplat av Jansa vartefter. Av brorsan fick jag ROSA mattor att ha på golvet i bilen! Skitfina. :P Och en rosa Wunderbaum. :D Haha!

Av Fredrik fick jag en kalender för.. tro det eller ej...2009. :P Och så fick jag underkläder! Svarta med gnistrande stenar på. ;) Hehe! Jättefina! Jag är jättenöjd och glad för alla mina julklappar, trodde inte jag skulle få så många. :P Så TACK ALLIHOPA! Av femhundringen jag fick så köpte jag rosasvart klädsel till bilen och en svart klänning med fransar. Sjukt fin! Partyklänning. ;)

Ska lägga upp bilder på allting sen men just nu är jag för hungrig.
Ska sluta lata mig och lägga upp bilderna från vår eminenta personalfest hemma hos Daniel också. Det är ju på tiden, det är snart en månad sen. :P

Idag fyller ju vår käre lille Pelle 30 år också! Stort GRATTIS vännen! Hoppas du blir nöjd med din dag, vad det nu hittas på. :P Kramar!

Nu skriker magen på mig så nu är de dags att proppa i sig nåt ätbart, vad är ju frågan, finns inte så mkt kul för det är tråkigt att laga mat när man redan är hungrig. Får se vad det blir. :)

Tjingelingen!

Sådär ja!

Jahapp, tävlingen är avslutad! Det blev ju inte så många tävlande med i den faktiskt, bara tre, men det gör inget. :P
De som tävlade är:
Felicia
Maria
Madde.

Dessvärre är det så att Felicia måste jag räkna bort, då jag inte fått "poäng" för henne via den där länken, så jag kan inte räkna med henne i tävlingen eftersom det var det som var uppgiften. Inte heller har hon haft nån blogg eller dylikt så jag kunnat kontakta henne.

Detta gör ju att det bara är Maria och Madde som kan räknas med så därför låter jag er dela på vinsten. ;)


Tävlingen avslutad.

Ok det har varit ett jäkla strul med internet här hemma. Därför har jag inte kunnat skriva om tävlingen. Det är iaf avslutad och så fort mitt internet kommer igång så ska jag meddela er som tävlat. Hoppas ni har överseende med det.:) God fortsättning! Kram kram!

Bättre.

Jag är fortfarande inte på topp, men bättre är det. Jag behövde inte köra in till stan för mamma och Jansa skulle in samtidigt så jag åkte med dem. Lika bra det kanske.
Har jobbat femte dagen på rad nu. Det känns, är galet trött, så fattar inte ens varför jag sitter här. Vill bara gå in i sängen och slockna. Men är väl för uppe i varv för det än.
Rätt hektiskt idag men det lugnade ner sig rejält på kvällskvisten, men då blev jag trött. Riktigt trött så satt nästan och sov en stund. Power-napping på jobbet, det skulle man ha oftare. Inte för att det hjälpte men ändå.
Imorrn ska jag slå in julklapparna innan jag återigen ger mig iväg till jobbet. Ska jobba med Emmelie då. Hon har varit till fjälls i helgen och åkt skidor och snöbräda. Hon ska berätta allt kul för mig imorgon har jag bestämt.
Sjätte dagen på rad, jag tycker seriöst synd om mig själv. Det är 50 timmar på sex dagar som jag spenderat på jobbet. Jävligt spännande liv man har. :S
Näpp, nu ska sminket av sen dyker jag ner i lakanen!

Tjing!

Muntra upp mig!

Jag är på så dåligt humör! Har inte kunnat sova inatt, vaknat tusen gånger.
Internet krånglar hela tiden, framförallt det jävla bajs-msn som gör att jag inte kan skriva till folk. Så fort jag försöker så kommer medelandet tillbaka och så loggas jag ut. Vet inte vad jag ska göra för att det ska funka. det funkade idag i typ två sekunder.
Sen är det andra saker också.

Nu åker jag in till stan istället och hoppas jag kör ihjäl mig! FUCK!

Arraksbollar!

Så enkelt och supergott recept! Eget julgodis. :) Ett recept som jag fått av min svärmor. :)

100 g margarin
1,5 dl punchextrakt
1 pkt sockerkaksmix
2 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
Strössel

* Smält margarinet, hälli punchen och hätta upp.
* Blande de torra ingredienserna i en skål.
* Häll margarinpunchet i de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet
* Låt stå kallt tills smeten kallnat och stelnat något.
* Rulla till bollar och rulla i strössel.
* Låt stå svalt.

 
Dessa på bilden är inte mina. Jag har rosagrönt strössel. :P

Färdigklappat!

Nu har jag shoppat klart! Alla julklappar är köpta så nu kan man bara ta det lugnt och slappa. :D Eller njaa, jag har ju fyra dagar kvar att jobba men annars så är det lugnt. :) Klapparna är klara iallafall, men skulle vilja in till stan nån dag ändå, söndag kanske, för jag hittade ett te som jag inte druckit på säkert tio år. Mums-Bums heter det och smakar Mums-Mums. Ni vet...de där kakorna med fluff i. Mamma älskade det kommer jag ihåg. Annars är ju Baileys-te't och PäronGrädde favoriterna för tillfället. Och After Eight då. :)

Imorrn ska jag försöka få morsan att färga håret på mig utan tvångsmetoder har jag tänkt. Bara de inte hinner rymma iväg nånstans innan dess.

Men men, nu e det dags att göra sig iordning lite till jobbet. Bara att bita ihop. :P
Tjingtjong!

Tävlingssugna!

Vad roligt! Några tävlingssugna har det blivit! Sprid det till era vänner också så de är med och tävlar! :D

Ha en fin kväll!

Tävling!

Jag tänkte starta en tävling såhär innan jul. Den kommer gå till såhär:

1. Bli medlem på denna länk: http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=7054 Det är 100% gratis!
2. Skriv till mig att du blivit medlem och en motivering varför du vill vinna.

Jag kommer kolla så du verkligen blivit medlem. Motiveringen är till för att sen kommer jag välja de tre bästa unika motiveringarna så kommer jag skicka hem lite priser till vinnarna.

Priserna då...jo de kommer vara lite hemliga! :P Jag har satt ihop tre paket med diverse produkter. Bland annat kommer de innehålla smink, klädesplagg, musik, spel, väskor och smycken. HUR DESSA SAKER KOMMER DELAS UPP I PAKETEN ÄR EN SLUMP! Jag garanterar alltså inte att alla tre vinnare får klädesplagg till exempel.

Tävlingen kommer hålla på till den 23/12, alltså dan innan julafton. Då avslutar jag den. Sen kommer jag läsa igenom alla bidrag och skriva ut de vinnande i min blogg. Finns era namn med då så kontakta mig och ge mig er adress så kommer jag skicka paketen till er!

Ni får ju hemskt gärna tipsa om denna tävling i er egen blogg också. :)

Detta är min första tävling, därför hoppas jag att det går bra. Om något är oklart så hör gärna av er. Jag försöker göra detta så enkelt som möjligt men alla är vi barn i början. ;)

Star Attraction!

Tjillevippen på er!
Tänkte bara meddela att detta är låten som jag har tagit mitt nickname ifrån. :) Det heter Star Attraction såklart. ;)



Med bandet Tigertailz som det var från början och original... Här är en gammal liveversion också,
enda som fanns på youtube. :P



Tjingeling!

Dagens sista!

Idag har varit en dag med rätt så fullt upp trots ledigheten.
Har varit i tvättstugan.
Har bakat.
Har klätt granen
Har diskat
Ätit både frukost och middag hos mamma
Kollat på sista filmen om Jason Bourne.
Även om det inte är mycket saker så har det tagit tid. Börjar få ont i huvudet också lagom tills man ska gå och lägga sig. Så det kanske är lika bra att krypa till kojs. Det tråkiga är ju att man vet att nu blir det ingen ledig kväll förrän på tisdag. :(
Jävligt tråkigt ärligt talat. Tur man har lite tid på dagarna. Ska ju försöka åka in till farfar nånting så han får lite lussebullar. Träffar väl antagligen pappa då också och det var ju inte igår... Men det blir inte imorgon.
Nu är det nattinatt så kram på er därute!



Julstök!

Håller på med lite diverse stök idag här hemma.
Dagen började sådär halvbra...gick upp på toa och på badrumsmattan trampar jag i en kattkissfläck... Åh vad glad jag blev!!! ICKE! Så jag tog bort mattan, gjorde rent i kattlådan och gav missarna mat. Sen gick jag själv in till morsan och åt en köttbullemacka till frukost. Hon har gjort julköttbullar hela morgonen. :) Sen blev jag på bättre humör och gick in och började baka arrkasbollar. Smeten står i kylen nu så det ska gå och rulla bollar sen. Sprang ner i tvättstugan och satte upp tid. Slängde in ett par maskiner och la badrumsmattan i blöt med en massa tvättmedel. Passade på att ta upp julgranen och pyntet samtidigt. Jobbar ju varje kväll nu fram till den 23e så kommer inte ha tid att fixa sånt, så det fick bli idag. Mamma kom in och hjälpte mig med lamporna och att få granen rak.
Jag fick ju en liten propp i tummen eller nåt så min vänstertumme är asöm och alldeles blå på insidan. Kunde knappt röra den förut för att det ömmade. :S Knepigt.
Men klä granen fick jag allt göra själv. :P Tycker den blir fin! Håller på fortfarande, för alla bollar fick man knyta egna snören till. Haha! Det hade ju jag missat så det tar lite tid. :P Iofs har jag varit inne på middag hos morsan och Jansa däremellan också. Köttbullar, sås och potatis. :D Så himla gott!
Jag tror granen kommer bli jättefin när den är klar. Ska lägga upp en bild då. :) Blir mest silver, men lite rött ska jag allt ha i, men det silvriga och svarta ska ha överhanden. Sen får man väl se hur länge granen står upp... det finns ju två nyfikna katter här... När jag är klar med granen ska jag ner i tvättstugan igen och sen ska jag göra klart arraksbollarna. Sen ska jag nog sätta mig och kolla på sista Bourne-filmen.

Men nu är det granen som gäller. Tjing!


Färgade linser!

Wow, det här var ju en jättekul grej!
Det finns en sida som heter www.fargadelinser.com som säljer...ja, just det linser, men även parfymer, kosmetik och hårvård m.m.
De erbjuder nu bloggare ett par gratis månadslinser om man länkar till dem via sin blogg.

Jag har aldrig haft linser tidigare, men att testa en annan ögonfärg vore ju jätteskoj, så det ska jag göra nu. :)

Tjingeling!

Med mamma idag!

Idag har jag umgåtts med min mamma. Hon är jätteförkyld men behövde åka in till stan och handla så jag följde med. Vi var på Ica Maxi och så gick vi in på Wedins och jag testade lite stövlar men som vanligt får jag inte upp dem för att jag har för feta vader. :( Sen gick vi in på Din Sko. Då hittade jag ett par asfina stövlar med fransar <3 som jag faktiskt fick upp och de kostade bara 199:- :D :D :D Jag skulle få låna det av mamma, men sen ändra hon sig och sa att jag får dem i julklapp. Men när vi kom till kassan och tjejen hämtade stövlarna så sa hon att några av fransarna gått av på ena stöveln, men att det är på insidan och förmodligen inte kommer synas så mycket. Hon sa att om vi ville ha dem så får vi dem för 99:- så då tog vi dem iallafall. :) De är jättefina ändå. :) Tyvärr syns det inte så bra på bilderna för jag har fotat med mobilkameran så det är dålig kvalitet. Någon har ju lånat min kamera men kommer aldrig hem.... ;)

    

Efter att ha fått skorna så gick vi in på Glitter, där hade jag 100 kr gratis och för en gångs skull hittade jag något som jag tyckte va fint. :P Så det blev ett rött diadem och ett halsband, där hänget är ett hjärta och så hänger det ett F framför. Någon kommer säkert tycka det är töntigt men jag tyckte det var fint.



Sen gick vi förbi Lindex och då hittade jag en tunika som jag tyckte va fin, då fick jag den av mamma också. Så Tack Mamma, för de fina presenterna! :)


Sen gick vi in och handlade. :P
Åkte förbi Shape på vägen hem också och där köpte jag
ljusslingor tll granen och en liten stekpanna. Så slipper
man använda en stor om man typ ska steka ett ägg eller
liknande. :) Så nu har jag gjort slut på alla mina presentkort
sen jag fyllde år. :)



Fredrik ringde precis när jag kommit hem. Först blev jag glad, sen blev jag lite ledsen också. Han tyckte typ inte det var nån mening med att åka hem till mina föräldrar på julafton eftersom de inte ska fira jul. Men det enda de inte har gjort är ju att de inte julpyntat och nog inte kommer köpa några fancy julklappar. Jag vill ju träffa min familj på julen med och äta tillsammans och sådär. Det känns ju skittråkigt om Fredrik inte skulle vara med då. :( Mamma har tillomed köpt en egen potatisgratäng till honom bara för att hon vet att han inte gillar Jansson. Så följer han inte med så kommer jag bli skitbesviken...nu när jag är ledig och allt. Jag följer ju med honom också så det känns tråkigt om han bara struntar i vad jag vill. Nu vill ju jag träffa hans mamma och sådär också, så det är inte det! Men ändå... :( Känns tråkigt att jag är ensam hemma och får baka julgodis och sånt själv också. Vi får väl se om han kommer hem så vi åtminstone kan baka pepparkakor tillsammans, det sa han ju att vi skulle göra... Aja...

Nu blir jag på ledset humör så nu måste jag hitta på nåt roligt att göra!


Du får det gratis!

Vill bara påminna om en sida som jag faktiskt tycker är ganska kul! Den heter http://www.gratismakeup.se/ och du samlar poäng till presentkort till smink genom att gå med i nyhetsbrev, besöka sidor och bara genom att logga in och svara på dagens fråga! Man tjänar minst tre poäng varje dag så det tar inte så lång tid att få ihop 400 poäng för att få ett verkligen gratis presentkort!
Jag trodde inte på det först, men tycker nu att det är ganska kul! Är ju även ett forum där du kan diskutera diverse saker.

Bli medlemmar här: http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=7054

Partybilder!

Sådär, nu är datan någorlunda hel för att jag ska kunna blogga igen! Utlovade bilder från Fredriks 25-årsfest har ju inte kunnat uppbådas då datorn varit dum, men här är de. :P Ett smaskigt urval iallafall! :D
Det blev en riktig kanonfest!

 

     

Rolig som alltid. ;P

 

 

  

                                                         

 Peter och Fredrik får avsluta detta blogginlägg. :P

Kladdkaka med marshmallows!

Jag bakade denna för ett tag sen och kan konstatera att jag inte lyckades helt perfekt, men den blev väldigt god för det! :P

Kladdkaka med marshmallows och mariannefluff

Till kladdkakan:
4 msk kakao
1,5 dl vetemjöl
3 dl socker
2 ägg
En nypa salt
100 g smält smör
En stor näve minimarshmallows

Till Mariannefluffet:
3 dl vispgrädde
1 påse mariannekarameller

Gör såhär:
1. Rör ihop alla ingredienser till kladdkakan. Ha ner marshmallowsen innan du heller på det smälta smöret. De ska nämligen smälta lite (för att kakan inte ska bli som min misslyckade).
Grädda i ugnen i 35 minuter i 150 grader.

2. Ta ur mariannekaramellerna, lägg i en påse och linda in i en handduk och krossa dem, med tillexempel en kavel.

3. När all marianne är krossad i små bitar, häll i grädden i en kastrull  och värm upp till strax innan den börjar koka. Den får inte koka! Häll i mariannekrosset och rör tills det smält helt.

4. Ställ in gräddblandningen i kylen i minst sex timmar, eller gärna över natten och vispa sedan upp grädden till ett fluff.

5. Servera kladdkakan med fluffet och toppa med lite marshmallows.









Såhär ska den alltså inte se ut. :P

Datorkrash!

Jag är lite rädd att datan här ska krasha. :( Den har betett sig sjukt dåligt den senaste veckan.
Inte nog med att fläkten brummar igång och går på högvarv och typ högsta volym, nej, den vägrar hitta den externa hårddisken som redan sitter i datan! Jag har testat varenda usb-port, men den säger att den inte finns.
Jag försökte koppla in kameran och lägga in alla partybilder idag, men den fanns inte heller enligt datan.
Dessutom så funkar inte internet som det ska. Om det har med datan i sig eller icke att göra vet inte jag, men den funkar typ i två sekunder åt gången och det funkar typ på ett försök av hundra och den går långsammare än det långsammaste modem man kan tänka sig. *suck*
Jag kan ju inget om datorer, men det känns som att nåt är rätt fel här iaf. Hoppas det går att lösa. Jag har inte råd att köpa en ny data, jag ska ju köpa Swedenrock-biljetter och en tv vartefter...

Idag har jag iallafall varit i stan och fikat med Emmelie och köpt lite julklappar så nu är det inte så mycket kvar. Skönt det. :P Fastnade framför Djävulen bär Prada när jag kom hem. Den var på tv. Gillar den. :) Ska se om jag orkar se Bourne Identity nu, men först ska jag kanske ta mig lite glass eller en kopp te. Har inte bestämt mig än. :P

Tjong!

Huvudvärk och gamla tider.

Vaknade med huvudvärk idag. :( Det är tredje dan i rad nu som jag har huvudvärk. Innan dess har jag inte haft det på lver en månad. Konstigt det där...har läst rätt mycket om huvudvärk men får ingen rätsida på vad för slags värk det kan vara... Det finns symptom på både migrän (ena sidan av huvudet, puslerande osv) och vanlig spänningsvärk (hela huvudet, molande värk) och nåt som heter Hortons huvudvärk (ovanlig typ, sätter sig bakom ögonen), så jag vet inte.. Kanske måste gå till nån doktor och se om de kan luska ut nåt bra eftersom det inte är särskilt ofta en vanlig Ipren eller Panodil hjälper. Man blir ju paj hela dagen och det är så himla tråkigt!

Igår bäddade jag rent i sängen och vad händer? Jo, lilla kattjäveln kissar återigen på Fredriks täcke!! Jag tror jag blir galen! Det är första gången sen vi flyttade och det är snart ett år sedan. Fy-sprayen åkte fram igen. Jag hoppas VERKLIGEN det var en engångsföreteelse denna gången! Så ska snart hem till morsan och låna hennes tvättmaskin eftersom tvättstugan är upptagen i helgen.

Hörde av mig till en gammal klasskamrat häromdagen, Elin heter hon. En tjej som jag umgicks med i låg- och mellanstadiet, tills jag flyttade. Vi hade ofta jättekul tillsammans och jag kommer ihåg att hon hade en skitgullig katt och jag tror att den hette Whisky. Kanhända att jag blandar ihop det. :O Roligt att hon kom ihåg mig iallafall, vi har ju inte setts sen i fyran så. :)

Nu ska jag in till morsn och tvätta. Lika bra att få det klart så fort som möjligt. :)

Tjingeling!

Hamburgare!

Fredrik äter hamburgare och det luktar väldigt gott! Men jag har redan ätit frukost för en timme sen så än kan man ju inte äta. :P Men sen innan jobbet kanske. :P

Var på en sjujäkla 25-årsfest i lördags och det ska jag lägga upp bilder på sen, men inte ännu för det orkar jag inte. :P Kul som tusan var det! Rock n' roll, pepparkakor, sprit och chilinötskrig!

Var nere i källaren och tänkte hämta upp lite julpynt eftersom det varit första advent. Tänkte att jag tar ju inte upp gran och sånt till den ännu...så ärligt så blev det inte så mycket. :P EN adventsljusstake och EN tomte på motorcykel. Det var allt jag hade! hahahaha! Måste nog köpa lite mera tomtar. :P Som tur e så hade jag ju redan handlat lite, så lite mera är det ändå. Men gardiner och sånt skippar jag. :P
Jag ska tvätta fönstren nån dag nu när jag är ledig iallafall, om plusgraderna håller i sig. Måste köpa fönsterputs först.

Nu ska jag mobba min katt.

RSS 2.0