Shopamaniac!

Idag har jag bränt stålar! Ujuj, har inte kollat vad som är kvar på kontot ännu ens. Hehe! Men en 2000:- har nog gått åt på stan skulle jag tippa på. Ska lägga upp bilder på allt. Handlade på Gina för över 700 kr och på Make Up Store för nästan 600. Hittade också ett par superfina skor som kostade 750:- Funderar på att kika ner i sparbössan. Hehe!

Nu har jag precis färgat håret på Fredrik. Hoppas det blir bra. Vi tog bara ett paket men det såg verkligen svart ut överallt så vi får hoppas att det är det. Han var ju och klippte sig också. Det skulle jag med behöva göra. Hittade en bild på en tidning med som jag ska ta med till frisören nästa gång. En tjej med astuff frisyr och färg. Me like! Men det blir nog inte denna månaden. Hehe!

På torsdag ska jag till tandläkaren! Undrar vad det kommer kosta den här gången. Förra året kostade undersökningen bara 90:- Det tyckte jag var alldeles lagom.

Nu ska jag rota lite i kylskåpet tror jag. Börjar bli lite småhungrig.
Tjing!

Mina skor :(

Fick mitt Halenspaket idag och blev så glad. Mina skor ni vet...
 
Bara det att de visade sig vara högre än jag trodde så givetvis gick det inte att stänga dragkedjan för att jag har jävla fläskvader! Så himla besviken! Sen blev det ännu värre, för träningsbyxorna som jag köpte var för stora. Ska de inte vara tigha när de är det i katalogen på modellen? Så varför är Halens storlek 40 för stor i bara träningsbyxor men inte i deras anrda kläder jag har därifrån fast det är samma storlek? Sjukt sur är vad jag är just nu och det är bara att skicka tillbaka hela paketet. Blä!

Att dammsugaren inte kan få stå på samma ställe som den gjorde innan den användes verkar också vara ett mysterium. Jag hatar när saker står mitt på golvet, jag snubblar alltid över dem och så är de alltid i vägen, just för att de i vanliga fall inte ska stå där.

Att gå och lägga sig just nu var nog en rätt bra idé ändå. Godnatt!

Ett gott skratt.

En höjdhopparflicka från Flen
hon hade de läckraste ben.
Hennes höjdhopp var bra,
men killarna sa
att det var hennes näst bästa gren.

Fattar du inte är du trög. Haha! *blink*

Svettig promenad!

Ja jisses, det blev en rejält svettig promenad. Solen steker ju och det är inte mycket skugga där jag går. Hade turen att hitta en massa smultron på vägen som jag gick och mumsade på. Så himla gott! Synd bara att det är så extremt tråkigt att plocka bär!

Nu känner jag verkligen för ett dopp i plurret, men vi ska iväg och handla mat. Men jag  måste nog äta nåt innan för jag var hungrig redan innan  jag gick ut. Ska nog steka lite ägg och bacon. Det är gott och går framförallt snabbt! Det behöver jag nu. Hehe!

Träningsvärk!

Haha det är ju nästan litepinsamt att man har träningsvärk i rumpa och ena armen för att man spelade lite badminton igår! I underarmen dessutom. Men att svinga ett racket hör ju inte till de vanliga rörelserna jag gör så det kanske inte är så konstigt ändå. Att springa och jaga en nätboll som far omkring med vinden är kanske heller inte det lättaste. Får väl skylla på det iallafall. Hehe!

Jag är så sugen på att gå och bada, men Fredrik kan ju inte göra det ännu efter sin "dykolycka" så man får väl vänta tills han har helats. Taskigt att gå och bada själv ju.

Jag har fortfarande små kliande pluppar på armarna. Det är typ värmeutslag sa mamma, de försvinner. Men det är lite irriterande eftersom de ser ut som små finnar.

Idag står inte så mycket på schemat faktiskt. Jag är ledig idag och imorgon så det enda är väl att vi ska åka in och handla lite mat, men det får bli lite senare. Funderar på att ta en promenad och Fredrik ska diska idag. (eller hur Fredrik?! Hehe.)
Skulle behöva dammsugas också...ja, mannen kan få välja då om han vill. Han föredrar ju dammsugaren, det vet jag.

Och min snälla söta rara Anna är tillbaka för att stanna! (Åh, det rimmade ju!) Känns så kul att man kommer ha en kär vän som bor nära och inte två mil in till stan. Bara en snabb promenad på tio minuter så är man där liksom. <3

Nu ska jag gå ut och palla prästkragar från mamma och Jansas tomt!

 
Anna med sin jättefisk för nån månad sen.

Badmintonmatch!

Har varit ute på gräset och spelat badminton med mamma, Jansa och Benny och Oskar. Rakt i solen så det blev rejält svettigt, men det var jättekul! Badminton är enkelt och roligt tidsfördriv ju. Haha! Morsan tillochmed sprang lite. Hehe!

Sen fikade vi lite och nu ska jag in i en snabbdusch innan jobbet för svetten bara rann! Det kommer den säkert göra när man ska stå och kränga korv också antar jag men det är en annan historia.

Åh, jag längtar till semestern.

Tjing!

Expressen = osmaklig!

Igår när jag kom till jobbet blev jag så illa berörd å mina egna och Michael Jacksons familjs/fans vägnar! Tittade på framsidan av Expressen och såg en bild där Michael Jackson ligger på en bår och texten Här dör Michael Jackson!

Alltså...det jag undrar är: Hur respektslöst och osmakligt är inte detta??
Jag tycker det är fullkomligt vidrigt!
Att sätta en bild där en människa dör på framsidan av en nyhetstidning, är inte det att ha passerat gränsen? Va?
Herregud! Bara tänk på de som är känsliga för starka bilder, tänk på fans som sörjer eller familjen (ja de lär knappast läsa expressen men hur många andra tidningar finns denna bild i) eller på vem som helst egentligen. Är den Någon som har uppskattat att se denna sista bild på Michael Jackson?
Även om jag inte är ett stort fan så tycker jag det är kränkande och osmakligt. Jag vill inte se folk som dör på framsidan om det så är Michael Jackson, Gudrun 88 år, krigsoffer eller Johan 7 månader. Tycker de åtminstone i så fall ska varna för starka bilder, men överhuvudtaget inte visa sånt alls! Det finns folk som tar fruktansvärt illa vid sig.

Men detta är en av anledningarna till att jag hatar papparazzis också. De har ingen hänsyn till människan bakom kändisskapet, bara de får ett scoop så de får in feta pengar så är de nöjda. De går över lik och döende och till och med jagar ihjäl kändisar för att få en "perfekt" bild. Det suger, rent ut sagt!

Tills nån bevisar motsatsen så kommer jag tycka som jag gör och det finns för övrigt inte en chans att jag lägger upp bilden på Michael Jackson som Uselpressen använde!

We are the world


Shoppingtur med lillebror!

Ja, häromdagen var lillebror och jag på stan och shoppade lite. Fick tag på två t-shirts som jag gått och kikat på läääänge. Har bara låtit bli att köpa dem på grund av det grymma priset... 599:- styck! Det är ju Amplified, men ändå lite för dyrt för mig. Men denna gången hade jag turen med mig, de var nämligen på rea och kostade bara 149:- styck. Så då var jag ju tvungen att köpa dem. Hehe! Blev ett par örhängen också.






The King of Pop!

Vad kusligt det känns när nån bara dör sådär. Plötsligt är Michael Jackson bara borta... Jag har inte varit nåt stort fan av honom, men som så många andra runtom denna jord så finns det givetvis flertalet låtar som jag gillar med honom!
Han har ju varit med ända sen man själv föddes och man har ju alltid vetat vem han är. Många av mina kompisar från barndomen älskade Michael Jackson! Han var en väldigt speciell människa som nog alla hade en åsikt om, goda som onda. Må han vila i frid!

Usch, livet kan ta snabba vändningar ibland, man får försöka ta vara på det man har under tiden. Man vet aldrig om man dör imorgon eller om fyrtio år.




The King och Pop has left the building.

Trollskogen och minigolf!

Idag, denna härliga sommarsoliga onsdag kom Maria och Reneé på besök!
Vi åkte in till stan och spelade minigolf. Reneé vann , Fredrik tvåa, jag kom trea och Maria fyra. Årets första minigolf gick inget vidare. Klantade mig så mycket men får väl skylla på att det var årets första golfrunda. Hehe! Annars brukar jag oftast vinna. *ljug* Men kul var det iallafall och varmt som sjutton. Men man ska inte klaga. Sommaren i Sverige... då ska man inte klaga när solen väl lyser.





 (Som vanligt...*suck*)



Sen efter golfen åkte vi till Media Markt (ovanligt...) men där var det bara tråkigt så vi åkte till Delfinen och käkade pizza. Det var gott! Skönt att sitta ute också fast i skugga. Hehe!

Fast vi var i trollskogen bakom Getå också! Så himla häftig natur där! Trolskt och vackert...verkligen en riktig trollskog. Som jag sa till de andra, det häftigaste vore att vara där en tidig morgon och se dimmorna lyfta. Det skulle nog kännas trolskt. Då skulle jag nog gissa att man såg älvor dansa omkring nere vid ån. Hihi!




















Badhuset

Idag har Fredde och jag varit på badhuset i flera timmar! Har varit kanonväder och fast jag smörjde mig med solskydd så är jag lite kräftaktig just nu. Röd alltså. Hehe!
Fredrik hoppade en massa och jag tittade på. Jag är fegis när det gäller vatten och inte särskilt förtjust i att hoppa så jag lät bli. Har väl lite att göra med att man blev lagom desorienterad i vatten när man var liten och trodde ner var upp och så fick man panik när man nuddade botten och inte fick luft. Hände ett antal gånger, så nej, vatten är inte min supergrej. Hehe!
Men simma går bra! Det enda som var jobbigt under dagen är att en person kanske inte uttrycker sig så väl alltid. Man kan ta jäkligt illa vid sig, vilket jag gjorde idag...

Efter badhuset åkte vi till farfar. Jag tog hand om ett gäng räkningar till honom och så fick jag 500 kr av  honom för besväret. *bugar och bockar*

Nu sitter vi här hemma och jag är nyduschad. Ska smörja in mig och sen får jag nog åka till jobbet och köpa grädde för jag tror vi ska äta våfflor. Det lutar åt det. Fredrik är sugen på Sweden-Rock-våfflor. Hihi! De var verkligen knasgoda. Såna belgiska våfflor eller vad det  hette. Tjocka är de iallafall och hur goda som  helst!

Så det är väl bäst att klä på sig då. Tjing!

Lovely!

Vädret är helt underbart ute! Vi ska åka in till badhuset och simma några längder och ha det nice i solen! Skööönt!

Midsommar  var kanon! Även om det blev mest att sitta inne så var det skoj! Var i Stockholm hos Reneé. Kenneth och Maria var också där och så jag och Fredrik. Och Buster.
Vi grillade och åt jordgubbar för glatta livet. Hehe! Baileys med kaffesmak satt inte heller fel.
Vi satt och spelade Guitar Hero World Tour hela kvällen och det var hur kul som helst!

        

Jag är duktig ibland!

Fortsatte att vara lite duktig och städade i badrummet och toaletten och och gick bort till sorteringen med en massa pappersskräp. Sen blev det min vanliga promenad. Så himla skönt när solen kom fram och värmde lite innan den gick ner bakom horisonten. Det doftar så gott efter ett regn när man är ute! Det är så mysigt! När fåglarna börjar komma igång och kvittra igen efter att ha gömt sig undan regnet.

Nu ska jag slå på en film tänkte jag och äta colanappar. Hehe!

Funderar på att skapa en kategori för mina egna filmrecensioner eftersom jag ser så mycket film... Kanske vore nåt? Eller? Vad tycker ni? Kanske ska slå till på det efter denna film? Får se om jag orkar. Hehe.

Filmtajm!

Dagens:

Dagens städning:

Tvättstugan, tvättat allt
Dammat hyllor
Dammsugit
Handlat lite

Ska strax ställa mig och diska också så jag får det ur världen.

Ikväll blir det nog en film... igen. Haha! Kollar ofta på film men jag gillar det.
Imorrn åker jag till Stockholm och firar midsommar. Hoppas på lite bättre väder än vad det har varit idag. Men nu har det faktiskt börjat spricka upp lite här så ska nog ta mig en promenad innan det börjar regna igen. Risken finns kan jag lova.

Tjing!

Halensbeställning

Jag har funderat ett tag på en sån här stol så nu när den var billig så beställde jag en.



Hittade ett par helt ok träningsbyxor också som inte är fladdriga så det fick det också bli.



Och sist men inte minst, så fick jag en lättare chock när jag såg dessa och det gick liksom inte bara att låta bli eftersom jag har velat ha såna rätt länge. Originalet är ju Gucci och kostar runt en tiotusing så det är ju bara att glömma. Får se nu hur dessa budgetvarianter ser ut, men förhoppningsvis funkar det. Gör det det så är det ju iallafall inte några festivalskor som som klafsar runt i lera och damm med, för det går inte att tvätta mockaskor!



För övrigt så fick jag också hem mitt nagellack Marlene (Make Up Store) som  jag köpte på tradera. Och mina Disney-dvd's. Bernard & Bianca, Robin Hood och Nalle Puh-filmen.

 

Mardrömmarna har börjat!

Ja, men det är väl klart att solen bara försvann här under morgonen... det närmar sig ju midsommar och det vet nog vädret om, för nu regnar det här. Jag som skulle ut och gå. Kanske får ta det under ett uppehåll. Har ju lite annat att styra med idag också, så det hinns nog med.

Hade lite elaka funderingar på om jag skulle ta mig till jobbat idag och bara sitta och titta på Daniel, som får slita häcken av sig, medans jag äter en glass. Hihi! Det är lite elakt, men ack så skönt att kunna gå när man vill! 

Inatt hade jag årets första Statoilmardröm. Helt sjukt att man drömmer mardrömmar om jobbet under sommartiden! De går alltid ut på samma sak: Man kommer inte hem! Strax innan stängning kommer det alltid massor med folk. Det kan vara tusen bilar eller flertalet bussar (inatt var det bilar) och folk rusar in och tar ingen hänsyn till att vi har stängt. De gapar och skriker och ska ha mat och ALLA vägrar gå ut ur butiken! Inatt var Malin och jag kvar till 4.57 på morgonen innan vi lyckades stänga. Då öppnar vi igen klockan 06,00. Heheh! Galna mardrömmar.


Äntligen hemma!

Åh vad underbart med fyra dagars ledigt!
Dagen idag har varit lika jobbig som igår nästan, bara att jag inte blivit utskälld idag. Tack för det åtminstone. Hehe! Det har ju gått bra, men tålamodet sätts på prov när folk inte vet vart de har tankat, inte vet hur mycket de har tankat och knappt ens vet vad de har för bil! HALLÅ?? Ni körde ju bilen nyss! Därav har det blivit många missförstånd idag, men till slut fick jag ju gå hem iallafall. :)

Så nu är jag ledig imorgon och hela midsommar och jobbar inte förrän måndag eftermiddag igen. Väääldigt skönt!

Nu blir det nog sängen för jag är urbota trött!
Tjing!

Jimmy Choo for H&M!

Jimmy Choo gör en skokollektion för H&M. Häftigt!

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article5393585.ab

Som vanligt kommer man väl inte hinna få tag på några men kan ju vara kul att se iallafall.
Undrar vad de skorna kommer att kosta. Jag tror de kommer vara fina.

Tycker det är kul med såna här gästdesigners...även om det av många säkert kan uppfattas som b,
så gillar iallafall jag det. Favoriterna har varit Roberto Cavalli och Matthew Williamson. Djurmönster och
härliga färger, det gillar jag.

Här är några Jimmy Choo-favoriter som jag hittade, inte H&M's alltså. Hehe!





Idag var fan ett skämt!

Vilken fruktansvärd pissdag på jobbet! Jag har varit gråtfärdig och fly förbannad om vartannat! Det började med att en äcklig zigenarjävel (ja, jag hatar dem! Jag drar alla över en kam tills motsatsen bevisats och det har inte hänt ännu!) började gapa på mig varför jag inte hjälpte honom när han står vid den stängda kassan, men har kö i den första. Jag sa att han får ställa sig i kö, men då börjar han skrika att han har stått i tio minuter och väntat. Bara det att han stått vid den stängda kassan hela tiden och jag försöker förklara för honom att då får han ju ställa sig i rätt kassa eftersom det kommer kunder hela tiden. Då tränger han sig fram först och börjar gapa och skrika att han ska ha en korv. Kunderna bakom bara visar att jag ska hjälpa honom så han kommer härifrån för han var så dum. Sen har varannan människa haft en massa krångligheter för sig och inte har pengar och hit och dit och så började kassan strula och diverse annat skit.

Nu är jag så glad att jag är hemma och jag känner verkligen för att sjukskriva imorrn, men det får jag nog låta bli. Jobbar nio timmar imorrn så det blir några slantar och sånt går alltid åt. Bara hoppas att det blir en bättre dag imorrn.

Himla glad att Tommy W stod ut med mig idag iallafall. Stackarn. Hehe!

Jag brukar inte ta åt mig av folk sådär i vanliga fall så vet inte varför det känns så jobbigt just idag. Kanske för att det var just det första som  hände mig. Jag hade inte hunnit bygga upp en "jobbfasad" ens ännu. Jag går och alltid och känner av i början och kollar vad som behövs göras så man har ett hum om saker och ting, men idag var det kört på en gång.

Usch, nu ska jag ta och gå och lägga mig och hoppas på en bra dag imorgon. Efter imorgon har jag iallafall ledigt ända fram till på  måndag!
 Lika bra att avsluta med nåt positivt där, så godnatt!

Vinst på jobbet!

Igår när jag betalade min tankning kom chefen fram till mig och sa att jag hade fått post. Nyfiken blev man ju såklart så jag följde med direkt. Det visade sig att jag skyltat upp tidningarna bra så jag hade vunit en dvd-box. Hihi! The Ultimate Bourne Collection. Häftigt! Jag har haft världens tur på sista tiden och vunnit festivalbiljetter och jag vet inte vad allt! Kanske borde köpa en trisslott eller spela på hästar eller nåt. Hehe!

Sen åkte iallafall brorsan och jag till stan och gick en sväng runt Strömmen och sen på stan och jag fyndade lite.

Sen åkte vi förbi farfar och hälsade på. Han hade precis kommit hem från sjukhuset.

Sen åkte vi förbi Systembolaget på Ingelsta där Milla jobbar numera. Kul att se henne igen! Det var ett tag sen nu. Efter det åkte vi hem och käkade limemarinerade jordgubbar med vit chokladgrädde och sen gick brorsan och jag återigen en promenad.
På senkvällen där kollade jag på Twilight. Jag fick sånt sug efter den så jag var tvungen att titta på den. Haha!



Nu ska jag snart iväg och jobba och är väldigt osugen, men försöker tänka positivt, det är bara idag och imorgon sen är jag ledig resten av veckan och det är ju inte fel! Wihoo!

Sol och bad!

Det var underbart väder när jag vaknade idag! Solen lös och inte ett moln på himlen. Bestämde mig för att åka in och simma, så sagt och gjort. Men när jag kom till stan var det lite smådisigt så solen ville inte riktigt krypa ända fram, men jag hoppa ner i plurret och simmade en kilometer iallafall. Det var skönt, för det var väldigt lugnt och nästan inget folk. Värre blir det väl snart antar jag... Sen la jag mig trots allt på en solstol en stund och njöt för solens strålar kröp ju ändå fram mellan molnen.

Nu är jag hemma igen och ska fixa lite mat innan jobbet. Ska nog göra så det blir en matlåda också. Lika bra så slipper man slösa pengar på sånt onödigt. Hehe!

Twilightparfymen!

Wihoo! Jag fick Twilightparfymen såld för 1135 kronor! Så himla nice! Bara återstår att se så personen betalar för den också... man ska kanske inte ropa hej ännu... aja! Tjing!



Tillsammans-frukost

Brorsan kommer ner till mig strax. Vi ska åka till stan ihop och hälsa på farfar. Sen kör jag så han får hänga med mig dit jag vill. Heheh! Men jag ska vara lite snäll.
Vi ska iallafall börja med att käka frukost ihop. Kan ju vara trevligt, så nu ska jag gå och fixa lite.

Fick samtal från sjukhuset så nu ska iallafall farfar få åka hem idag, Hoppas det inte suger i sprittarmen på honom direkt bara! Då surnar jag till på honom! Men skönt att slippa sjukhuset iallafall.

Nu ska jag ut och kolla om posten har kommit. Jag väntar på en Disneyfilm, ett nagellack och en ansiktsmask. Hihi!

Ha en underbar dag, trots blåst och regn och vad det nu kan vara!

Paradise Hotel igen??

Alltså, NEJ! Vad är det för fel på folk som vill se sån här crap? Paradise Hotel ska alltså börja visas till hösten igen på kanal 6. Jag tycker nog gott och väl både räckte och blev över efter första gången.
Klart skönt att glassa runt på ett lyxhotell, men sen var det slut på de roliga argumenten... men men, vissa gör ju vad som helst för att bli b- och c-kändisar och vissa verkar göra vad som helst för att gynna dem genom att titta på skitprogrammen... Det är inte direkt vidare hög klass på underhållningen längre... Ska det vara underhållning så ska det ju verkligen vara roliga program. Herregud, Jeopardy och Så ska det låta är ju waaaay mycket roligare till och med!



Äntligen slut!

Äntligen är jag hemma igen efter en väldigt lång och jobbig arbetsdag! Eller kväll faktiskt... Det har varit en massa folk och många har varit väldigt bökiga och röriga idag, men det gick bra till slut det mesta. Skönt. Nu är jag äntligen hemma och kan sitta och uggla bäst jag vill. Men ska snart in och lägga mig, för jag är himla trött.
Ska väl åka till stan imorrn och frågade om brorsan inte skulle med men han visste inte. Vi får väl se.

Säng säng säng säng säng....

Det vanliga lunket.

Idag händer det nog inga spännande saker. Dagen är precis som igår. Upp, frukost, vänta tills man börjar jobba, jobba, hem och sova... Inget vidare spännande faktiskt. Men vem vet, det kanske händer nåt skitspännande på jobbet... öööh, eller kanske inte. Längtar tills imorrn när jag är ledig istället. Då ska jag in och träna och hälsa på farfar iallafall. Jobbar Milla så kanske jag hälsar på henne på jobbet. Hihi! Det viktigaste jag ska göra är att köpa en pincett som funkar. Det har jag inte haft tillfälle till ännu. Men det ska bli av. Sen blir det nog hem och glo på en rulle.... en vanlig standardkväll för min del. Hehe!

Nu ska jag dricka upp mitt te och hoppas att det inte hinner börja regna ute för  jag tänkte ta mig en promenad!

Tingeling!

Säng säng säng säng!

Jag är väldigt seg eftersom jag har träningsvärk, trött för att jag jobbat och mår lite illa för att jag ätit för lite, så det blir strax raka vägen ner i sköna sängen. Ska bara sminka av mig och borsta bitorganen.
Imorgon kommer det nog bli en rejält hektisk dag på jobbet! Kommer vara massor att göra så det är kanske lika bra att försöka vara utvilad.
Stötte på brorsan och en polare till honom när jag åkte hem och de skulle åka till ett övergivet soldattorp som det tydligen spölar i. Han berättade att sist de var där så hade de hört röster som sagt åt dem att gå därifrån. Det hade låtit som det iallafall, så de hade blivit skiträdda. Skulle jag med ha blivit.
Nu skulle de iallafall dit igen och jag blev sugen på att hänga med där ett tag. Kunde ju vara kul med lite bus sådär, hehe, men kom på sen att de kan ju vara ute hela nätterna och ha sig, så det var lika bra att stanna hemma så jag fick sova. Men han ska få berätta hur det gick imorgon. Hehe! Spökhistorier är skoj!

Anna: Hahaha, minst 45 gånger. :P Ja, jag är totalt på iallafall! Och du kommer få lära dig allt du kan om dina stylishtips sen. ;) Huset var ju supermysigt och fint! Det kommer bli en drömkåk när ni är klara sen. :) Massa puss och kram på dig!

Nya kläder

Längesen jag uppdaterade vad jag handlat för roligheter så tänkte ta allt i ett nafs nu. Hehe!

 Matthew Williamson for H&M-topp

 Matthew Williamson for H&M-skärp

 Matthew Williamson for H&M-linnen

Vit kofta från Carlings, halva priset, grön topp från H&M

 Halvkorta leggings från Gina, blå tunika från Gina

 Svart halvglanisg oversize topp från H&M på rea, zebraklänning från H&M

Det var en del av det hela. Hihi!

Midsommarfundering

Ja alltså... alla vet ju att det i princip alltid regnar på midsommar... och alla vet att det inte är det man vill. Midsommar är ju midsommar för att det är enda dygnet som dag och natt är lika långa. Men om man skulle flytta midsommarfirandet en helg bakåt eller framåt, skulle det eventuellt vara fint väder då?
Nu kan man ju inte flytta midsommar, men firandet kan man ju ändra på...fast det blir inte riktigt samma sak. Men om man vill ha fint väder.
Kanske har vädret nåt att göra med att det är just lika lång natt som dag? Att det infaller samma helg varje år? Om man firar helgen efter kanske det skulle vara toppfint väder. Hehe! Spekulationer... Jag tror inte jag kommer komma nån vart, men det är kul att filosofera ibland. Hihi!







Jordgubb- och rabarberpaj

Igår var en riktig långdag! Vaknade halv åtta på morgonen av att regnet vräkte ner, men gick upp och åkte in och tränade. Det var väldigt längesen jag var på gymmet så det var skönt! Körde crosstrainern i en halvtimme på en  högre nivå än jag brukar och det gick bra. Sen körde jag styrka för mage, rygg, armar och axlar... överkroppen helt enkelt. Men efter detta så var jag så trött så jag mådde lite illa.



Åkte iallafall till sjukhuset sen och hälsade på farfar. Det verkade helt ok med honom nu, men jag hoppas han ändå får vara kvar några dagar så något av hans spritsug försvinner där uppe, så han inte tjatar på sina "vänner" att de ska till bolaget så fort han kommer hem...
Sen åkte jag iallafall till Emmelie och Lexus och tog en fika. Blev kvar där ända till sex på kvällen och då var jag hungrig igen så det var dags att åka hem och få nåt i magen.

Hemma så mötte jag Benny och Tyson. De skulle till mamma och fika på jordgubb- och rabarberpaj, så det joinade jag med nöje. Vem tackar nej till härlig smulpaj liksom. Haha! Inte jag!

Sen blev det iallafall en film i soffan. Inside hette den och den var väl sådär. Lite småläskig men också lite för överdriven för att man skulle tro på det. Lite splatterskräckis kan man säga. Men den funkade en regning fredagkväll trots allt. Sen gick jag och sov. Trött som tusan var jag.

Jag är riktigt seg idag med. Vaknade vid tio så det var rätt skönt att på sova lite, men jag har träningsvärk lite varstans. Funderar på om jag ska ut och gå en sväng, men känner mig lite stressad eftersom jag börjar jobba tre och mina promenader blir minst en timme. Ska ju  helst hinna göra lite mat med. Kanske tar och promenerar till jobbet sen istället.

Jag åt iallafall en grym frukost idag. Tycker jag! Stor kopp Mumsbums-te, knäckemacka med ost och paprika och en stor tallrik med jordgubbar och mjölk. Mycket gott och mycket mätt är resultatet av den frullen. Hehe!

 

Promenad? Nej tack!

Meteorologerna har visst bara rätt när de säger att det ska regna. Här fullkomligt vräker det ner! Läste lite löst i tidningen igår att under ett dygn nu, kan det regna lika mycket som det kommer göra i hela augusti... Långtidsprognoser tror jag aldrig på, men som det regnar nu så känns det ändå rätt troligt faktiskt.
Jag vaknade halv åtta av regnet imorse, men i sängen var det blött av mitt svett. Vet inte vad jag har drömt! Tänkte att det var lika bra att kliva upp. Jag ska ju in och träna, åka till farfar och träffa Emmelie. Ska se om man kanske skulle hälsa på Pernilla med eftersom hon också ligger på sjukhuset, men det kanske är lite tidigt... Får se hur det känns.

Har precis packat träningsväskan och ätit frukost. Ska bara dricka upp mitt supergoda te Höstglöd. (det känns ju höstigt idag!) och sen bege mig. Hade ju tänkt simma i utebassängen idag men skippar nog det. Hehe! Det blir nog till och med att fälla upp paraplyet.

Men nu pyser jag!
Tjing!

Bilolycka!

Dagen har varit sådär och slutat på nästan sämsta vis faktiskt! Fredrik åkte till Stockholm, jag gick in till mamma och försökte tjata med henne på promenad men hon skulle till stan så det blev sällskap med musiken. Men det gör inget. Gick min vanliga runda och det var fantastiskt skönt att komma ut och gå en sväng! På vägen tillbaka så såg jag att dörren till Tim och Annas hus stod öppen så jag traskade helt enkelt dit och ropade hallå.
En förvånad Tim stack ut huvudet från källardörren och så visade han mig runt. Det var ju ett supermysigt hus! Det kommer bli helt toppenfint när det blir klart sen! Anna, jag har varit i ditt hus. :D :D Och jag saknar dig också! Så synd att det blev lite tidstrubbel nu när Tim måste tillbaka till Oslo och jobba, men de här pajsarna kommer nog fixa det galant iallafall. Jag får komma och hjälpa Anna att måla huset i sommar. Hihi!

Sen gick jag hem och gjorde en supersmarrig middag och matlåda. Receptet har jag Nicoles blogg att tacka. Verkligen jättegott! Det kommer definitivt göras fler gånger!

Sen gick jag till jobbet. Träffar pinglan Pernilla och snackar lite goja, sen ska hon åka och hämta sin lille son och ska åka över med färjan så hon trippar hem klockan fem när jag börjar.
Vid sjutiden kommer det ett telefonsamtal till jobbet och Åse svarar. Samtalet låter jättekonstigt och jag tittar undrande på henne.
Då berättar hon att det var Pernillas mamma som ringt och berättat att Pernilla just råkat ut för en bilolycka! Jag tror att varenda hårstrå reste sig på min kropp och jag fick rysningar överallt! Hon levde, men hade brytit minst ett ben.
Lite senare fick vi fler uppgifter och olyckan stod även nämnd på www.wighsnews.se och www.nt.se så då hade hon kommit av färjan och kört den vägen, så hade nån brakat in rätt i hennes förardörr så benet hade tryckts upp mot höften och gått av. Hur det är med rygg och höft vet jag inte eftersom hon har legat för röntgen ikväll. Hennes bil hade fattat eld, men hon hade kommit ur bilen trots allt. Stackars stackars stackars käraste gumman! Jag blev så himla orolig, men jag är glad att hon lever och att hon inte hade barnen med sig i bilen. Det hela hade kunnat sluta så himla mycket värre!

Det är läskigt så fort ens liv kan förändras på grund av halka, en trottoarkant eller en bil som har för bråttom. Det finns tusen miljarder olika saker som kan förändra livet på mindre än en sekund. Det behöver inte ens vara nåt avancerat...

Mina tankar finns hos Pernilla nu och det är hemskt tråkigt att jag inte kommer få jobba nåt mer med henne i sommar, men hon kommer nog behöva tid för att kurera sig. Saknar dig redan vännen, men självklart kommer vi ses ändå!

Nu ska jag hoppa ner i bingen och försöka tänka på nåt annat som är trevligare än olyckor.

Kram och godnatt!

Jordgubbsfrukost.

Tog en härlig sommarfrukost idag. Jordgubbar med mjölk. Kunde nog inte smakat bättre i magen! Jag skulle kunna leva på jordgubbar på sommaren...och rabarberpaj! Det är ju sååå gott! Ska gå och kolla hur rabarberna ser ut sen. Om det finns några kvar. Hehe!
Idag blir det första promenaden igen på länge! Man har ju traskat runt på Sweden Rock hela dagarna, men det har ju inte blivit en riktig promenad som här hemma. Ska tillochmed tjata ihjäl min mamma så hon följer med. Annars blir det väl mp3'n som sällskap.

Imorrn ska jag in och träna. Det var länge sen! Så ska jag väl till farfar på sjukhuset igen och förhoppningsvis ta en fika med Emmelie.

Jag köpte ju en pincett på H&M innan jag åkte till Sweden Rock, men vilket skit! Den får inte tag i ett enda hårstrå! Ska den det får man hålla längst ner och klämma ihop stenhårt. Jävla billigt crap! Nej, nu får det bli en riktig på Make Up Store. Även om de kostar lite så vet jag iallafall att de funkar! Det är nämligen tredje pincetten jag köper på H&M och ingen har funkat bra. Äsch! Min ögonbryn ser ju inte så fina ut just nu, men det kunde ioförsig ha varit värre.

Nu ska jag in och tjata på moder min.

Hejsvejs!

Lugn dag...tack för det.

Idag var det en lugn dag på jobbet. Väldigt skönt, med tanke på vem jag jobbade med. Träffade Pernilla där också! Det var roligt för det var jättelänge sen som vi jobbade ihop! Hon är verkligen en toppenpingla! Hon berättade en "rolig" grej om henne som jag jobbade ihop med idag också. Lite förvånande sådär, men det är väl inget att spekulera i.
Men idag gick det iallafall riktigt bra. Jag sprang runt och gjorde en massa saker så det blev inte så mycket kassa för mig idag, men det gör inget. Jag kommer nog få stå i kassan i helgen så det både räcker och blir över.

Ska jobba imorgon med, men det kommer nog funka bra. På fredag är jag ledig. Då ska jag se hur det är med farfar och så ska jag försöka träna/simma och träffa Emmelie-stumpan. Det var ett tag sen nu. Måste umgås med lite vänner. Jag saknar en vän...känns nästan som jag förlorat henne ibland men samtidigt så tror jag inte det. Det handlar nog mest om att vi jobbar mycket båda två och ibland helt enkelt inte tänker så mycket på att höra av oss. Ullis, I miss you! <3 Vet inte om du läser detta, men kanske kan vi ses nån dag när du har tid?

Nu ska jag borsta tänderna och gå in och lägga mig. Har lite ont i ryggen. Fyllde på en himla massa dricka idag. Så det blir att läsa lite ur Om jag kunde drömma som jag just börjat om på. Hihi! Me love Twilight. Hihi!

God natt med er och hoppas ni får en trevlig natt!


Akuten...igen

Jahapp, åter en dag som man blir väckt av farfars distriktssköterska som berättar att han återigen är på akuten... Suck, jag orkar snart inte med det här mer! Dags för pappa att komma hem från Skåneland och ta hand om sin pappa lite kanske...jag är så trött på att få dra hela lasset själv. Ringde och berättade nu iallafall och pappa skulle ringa de jävla idioter som springer farfars ärenden på systembolaget. Själv ska jag nog fan ta bankomatkortet ifrån honom så får han tjura bäst han vill, gubben. Får väl ringa till akuten imorrn om inte hemtjänsten/distriktssköterskan hör av sig till mig idag. Jag kommer ju inte ens in i farfars lägenhet.

Igår fick jag in skattepengarna. Det var rätt trevligt. Idag fick jag pengar för WTAI-biljetterna som jag sålt, så de ska jag åka och skicka iväg idag så han hinner få dem innan festivalen börjar.

Nu ska jag äta frukost. Humöret försvann med uppvaknandet idag tyvärr...
Tjing.

Shopping med lillebror

Dagen har varit väldigt lugn, haft tvättstugan hela dan så har hållt på där, diskat och handlat. Brorsan och jag åkte in till Maxi för att handla lite. Han ville kika in på Carlings och då sa jag Gina Tricot, men då fick jag muta honom med glass för att han skulle följa med. Haha! (Han är 22 år för den delen) Men jag köpte iallafall ett par korta leggings eftersom mina gick sönder på Sweden Rock.
Sen blev det glass på Lindahls. Deras glass är galet god ju! Sen handlade vi lite mat. Vet inte om jag egentligen fick så mycket mat för pengarna men dyrt blev det iallafall. Köpte iallafall en massa frukt så jag kan göra juice igen.
Fredrik gjorde middag när vi kom hem och jag gjorde efterrätt. Mera glass, men  Ben & Jerry's denna gången. Smarrismarr. Haha!
Nu väntar jag bara på att det sista i tvättstugan ska bli klart så jag får gå in och lägga mig. Är rätt trött, men tänkte jag skulle börja läsa Om jag kunde drömma igen. Sen sova..
Imorrn ska jag jobba igen. Jag ser inte fram emot det helt ärligt! Av en anledning som heter nya segaste personen jag nånsin träffat... Aja, funkar det inte imorrn så kommer det bli ett ordentligt snack tror jag. Just nu så känner jag mig på sånt humör.

Lägger in en bild på min vackra Kisse som jag blev så nöjd med. Kan man verkligen se ut att ha det så bekvämt och vara så mysig? *love*



Sweden Rock Festival

Så... här kommer det tilltänkta inlägget om hela Sweden Rock! Förbered er på långläsning. Hihi!

Måndag:
Ok, här är första dagen på semesterveckan och det är mycket att göra. Vi åker in till stan och handlar mat, alkoholhaltiga drycker och lite annat nödvändigt. Letar fram tält och sovsäckar, planerar vad som ska packas med i klädväg, letar fram väskor att packa i och funderar på det mesta som kan behövas och eventuellt glömmas.
Tisdag:
Dagen då vi ska åka. Jippie! Det är halvtaskigt väder, men vi hoppas på bättre nedåt i landet. Packar ner allt vi ska ha med oss och börjar fundera på om allt verkligen kommer få plats i min Starlie, som brorsan vackert döpt min bil till. Hihi! Det låter ju lite lagom tjejigt och fint för att passa mig och min lilla bil. Haha!
Faktum är att vi får plats...om vi använder baksätet också. Med bilen fullastad kommer vi till slut iväg runt halv tre-tiden. Upp till jobbet och tanka och sen bär det nedåt. Vi har en resa på drygt 40 mil att se fram emot.
Vi stannar och käkar på Dinners i Ödeshög och sen bär det av vidare ner till Ljungby. Väl där ska vi bege oss in på diverse småvägar och F*CK Eniro, men de kan verkligen inte göra vägbeskrivningar på ett bra sätt. Vi åkte fel fem mil på grund av att de gjort en felaktig vägbeskrivning så vi fick ta saken i egna händer och till slut hamnade vi rätt. Var väl framme vi halv tio-snåret om jag inte minns fel. Så härligt att vara framme! Men vädret var inte bättre. Det var jäkligt kallt faktiskt, men det var ju rätt sent intalade vi oss.
Efter att ha fixat vår vackra boplats för denna veckan så sprang vi ner på marknadsplatsen och kikade om det fanns några roligheter, men det mesta var som vanligt. 





Här var våra grannar med sin tjej:



För övrigt så bodde vi ju på mc-campingen. För övrigt blev det en lugn kväll. Natten gick smärtfritt.

Onsdag:
Första festivaldagen! Blåsigt och jävligt var det men solen lös. Men det var inte så man kunde gå i bara linne inte. Iallafall inte jag. Höll på att frysa ihjäl. Bytte ut biljetten till ett fint armband i svart och lila. Bra färger. Man vill ju ha ett snyggt armband. Haha!
Förta bandet ut att titta på var "tjej"gruppen Hysterica. Vet inte om man kanske ska kalla det tantgruppen för tre av fem medlemmar var iallafall över 40 såg det ut som. Hehe!. Ärligt så var det inte nåt höjdarband och jag klarade mig bra utan, men jag kommer ju antagligen få se dem igen eftersom de ska spela på Hydet i sommar. Men jag säger bara nej till dem!
Näst ut var Covered Call och det var iallafall musik och nån som kunde sjunga! Tack för det.
Sista bandet vi kikade på var Uraih Heep och det var riktigt riktigt bra! Härlig gungmusik. Så det var toppen!
Sen var det ju den äckligt kalla natten! Ty fusan vad kallt det var! Usch usch! Det var skönt när det blev torsdag morgon.

Torsdag:
Skönt att vakna till sol, men lika blåsigt och kallt var det dessvärre. Inget linne och kjol här inte!
Första bandet ut idag var Rage. Inget för mig sådär supermycket, men kollade ändå.
Men det band jag sett fram mest emot var Volbeat! Det var jätteroligt att se! Han såg astuff ut med vit skjorta, väst och slips. Riktigt kul!
Direkt efter Volbeat gick vi bort och tittade på H.E.A.T. Men det var en besvikelse måste jag tyvärr säga. De gjorde ju jättebra ifrån sig så inte det, men jag vet inte vad som hänt med sångarens röst! Han brukar ju sjunga så rent och klart, men nu var det mest bara krax! Vet inte om det var för att det var kallt eller om han krökat, men illa lät det. Himla synd, men de verkade lika glada för det. Bra det ändå tycker jag!
Inte långt efter H.E.A.T. så körde iallafall Tyketto på samma scen och det var kul att se och höra! Riktigt bra.
Efter det gick vi till tältet ett tag och jag somnade gott, hade sån himla huvudvärk. Vaknade mitt i ZZ Top, men gick upp och hann se de två sista låtarna. Det var ju de som jag helst ville se med. Tush och La Grange eller hur det nu stavas. Haha!



Kollade också på Hammerfall och Over the Rainbow. Blev halva halva där ungefär eftersom de spelade samtidigt. Men det jag såg av båda banden var bara bara bra! Hammerfall hade piggnat till rejält sen förra gången vi såg dem.
Sen var det dags för kvällen headline som var Twisted Sister. Wow, de gjorde en grymt bra spelning. Dee var som en studsboll på scenen. Vilken energi den mannen har! Och rolig är han också! En kanonshow verkligen! Bästa var när Lemmy och Phil från Motörhead kom upp och gästade på sista låten.





Sen blev det återigen en svinkall natt i tält. Usch och blä!

Fredag:
Vaknade av att det regnade. Vilken (o)lycka... Humöret blev ju inte på topp direkt. Dagen började iallafall väldigt lugnt eftersom det första band vi skulle se var Lita Ford och hon började inte förrän halv fem. Men vilken brutta! Nog syns det att hon blivit äldre men hon sjöng fortfarande väldigt bra och jag tyckte hon var snygg för att vara typ 50 år!





Efter Lita Ford blev det Kamelot och UFO. De spelade samtidigt så där såg vi lite av varje. Stod och käkade god kebab med pommes och typ världens godaste kebabsås under Foreigner och lyssnade på I wanna know what love is.

Sen var det ballaste Motörhead! De hade sitt Bomberplan med sig på scenen också. Hihi! Motörhead levererar alltid så det var toppen att se!







Efter Motörhead kollade vi lite löst på In Flames. Det är inget favoritband men de har en del bra låtar. Men guuu vad han snackade mellan låtarna! det var nästan mer snack än musik där tyckte jag. Att vi kollade klart på dem var mest för att det sades att de hade Ett TON pyroteknik med sig, så vi ville se bomber och granater. Hehe! Det var en del måste jag säga.
Sen var det svinkall natt igen.

Detta är vad jag sov i på nätterna:
*Strumpor
*Leggings
*Pyjamasbyxor
*3/4-dels ärmad topp
*Munkjacka
*Stickad tröja med luva (luvan på)
*Mössa
*Halsduk
*Vantar
*Sovsäck
Det var ändå mest kallt!

Lördag:
Lördagen var faktiskt den enda dagen det inte regnade, men nog fan blåste det lika mycket.
Sveriges nationaldag firades med Sabaton och det var nog det allra bästa på hela festivalen! De sjöng nationalsången och Primo Victoria. GRYM publikuppslutning och bandet var lika bra som vanligt! Sabaton regerar fan!
Sen sov jag mig mest igenom hela dagen. Missade Journey, men Fredrik såg dem så jag får se hans filmsnuttar. Hade ont i hela kroppen och inte minst i huvudet. Gick upp och såg Europe, men Joakim Larsson måste nog läsa på sina egna texter för jag blir såå irriterad när han sjunger fel i sina egna låtar! Sen gick jag faktiskt och la mig för mådde fortfarande inget bra och längtade bara hem.
Vaknar i tältet när Fredrik kryper in och vi snackar ett tag, sen var det bara att sova igen.

Söndag:
Festivalen slut. Vaknade klockan sju av att jag var kissnödig som få. Gick till slut upp och sen började jag packa ihop mina pinaler. Åt lite frukost med te och macka på campingen. Sen vid nio var Fredrik vaken så då packade vi ihop oss helt. Det var både skönt och trist att lämna festivalen.
Skönt för att man fick komma hem och ta hand om sig och duscha och sova i en riktig säng.
Tråkigt för man vet att årets fest är över. Nu är det ett år kvar till nästa. Alltid deppigt att en höjdpunkt på året är över.

Men nu är jag hemma och rätt nöjd ändå över det. Men man är redan sugen på att veta vad som kommer ske nästa år. Då är festivalen senarelagd en helg så då kanske det är bättre väder. Sånt vet man ju aldrig ioförsig. Men man vill ju redan veta vilka band som kommer nästa år. Haha! Detta var iallafall årets story. Nu är det bara att vänta och se vad resten av sommaren bjuder på.
    

Säljes: Where the action is!

Jag har två biljetter till festivalen where the action is, som är  i stockholm den 12 och 13 juni. Jag kommer inte kunna gå och säljer därför biljetterna billigt! Ni får båda för 1000 kronor. Kan bli billigare om nån är intresserad. Ordinarie biljettpriser är 1260/styck, så detta är ett bra pris. Hör av er snarast om nån är intresserad att köpa! För att se mer info om festivalen så gå in på deras hemsida: www.wtai.se


Kom hem igår!

Igår kom vi hem från ett svinkallt men ruggigt kul Sweden Rock! Band och stämning var på topp, men vädret var kass! Det regnade varje dag, blåste smådjävlar men solen var iallafall framme.
Ska alldeles strax till jobbet men kommer göra en bättre uppdatering om festivalen...sen. Hehe!

Tjing!

Nu drar vi till Blekinge!

Jajamän! Snart är vi helt färdigpackade här och då drar vi till Sweden Rock Festival. Ska bli grymt kul och jag hoppas verkligen att vädret håller sig schysst! Hjälp mig att hålla tummarna för det. Det blir iallafall väääldigt mycket saker som ska få plats i min lilla bil, men det kommer säkert gå bra. Sen har vi väl ca fem-sex timmars bilresa framför oss så vi är framme nån gång ikväll.
Kul ska vi iallafall ha. Får se om det blir nån uppdatering där nere, annars blir det efteråt.
Så himla skönt med semester! Haha!

På återseende! Tjingeling!



Twilight ÄR bäst!

Det gick riktigt bra för Twilight inatt på Mtv Movie Awards! Jag säger bara stort GRATTIS till dem alla som medverkat och gjort filmen möjlig! Jag är superglad! Att äntligen få se trailern till New Moon var inte heller fel. Att en trailer till en film kan få en att rysa av välbehag och obehag på samma gång och nästan ge en tårar i ögonen..ja då kommer det bli en bra film! Jag SÅÅÅÅ längtar till november! 20 november i år är så jävla uppbokad!



RSS 2.0