Trollskogen och minigolf!

Idag, denna härliga sommarsoliga onsdag kom Maria och Reneé på besök!
Vi åkte in till stan och spelade minigolf. Reneé vann , Fredrik tvåa, jag kom trea och Maria fyra. Årets första minigolf gick inget vidare. Klantade mig så mycket men får väl skylla på att det var årets första golfrunda. Hehe! Annars brukar jag oftast vinna. *ljug* Men kul var det iallafall och varmt som sjutton. Men man ska inte klaga. Sommaren i Sverige... då ska man inte klaga när solen väl lyser.





 (Som vanligt...*suck*)



Sen efter golfen åkte vi till Media Markt (ovanligt...) men där var det bara tråkigt så vi åkte till Delfinen och käkade pizza. Det var gott! Skönt att sitta ute också fast i skugga. Hehe!

Fast vi var i trollskogen bakom Getå också! Så himla häftig natur där! Trolskt och vackert...verkligen en riktig trollskog. Som jag sa till de andra, det häftigaste vore att vara där en tidig morgon och se dimmorna lyfta. Det skulle nog kännas trolskt. Då skulle jag nog gissa att man såg älvor dansa omkring nere vid ån. Hihi!




















Kommentarer
Postat av: Emilies Skafferi

Jag suger på minigolf. Hade också minigolfpremiär häromdagen, men behöver jag säga att det inte gick så bra. Det är ju extra tråkigt om man spelar med folk som är så mycket överlägsa en själv..



Fina skogs bilder!

2009-06-25 @ 08:22:18
URL: http://emiliesskafferi.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0