Bakisdag

Trött som fan. Ligger på sängen och degar. Käkade en taco och kladdkaka till frukost.:-P Fredriks fest var skitrolig! Iallafall hade jag kul! Men idag är bara sovadag. Hjälpte Reneé att städa lite men hon va nästan klar när jag masat mig ur sängen. Idag blir det nog bara tv tror jag. Men Fredde vill bowla. Orkar man det? Tjing!

Födelsedagsbarn! <3

Idag fyller Fredrik 25 år! Grattis till han!



Han har inte fått nån present än, stackarn, men det är ju inte så lätt att handla när han e med. :P Men vi var iallafall i stan idag och kollade runt, men vi handlade ingenting. Sen åkte vi ner till Hugos och käkade jättegod plankstek (visste jag ju sen personalfesten) och så bowlade vi. :D Skitskoj hade jag iallafall, fast jag förlorade. :P Jag är världssämst på bowling uppenbarligen, så det kommer vi allt få öva på flera gånger. :P Det är ju asroligt att bowla! Men på lördag ska födelsedagsbarnet ha fest så då blir det massa mat och fika och alkohol. Då ska jag med vara full. ;) Då ska han få presenter också. :P Om han e snäll. ;) 



Vi vaknade ungefär vid tolv idag. Det är rätt tidigt med tanke på att vi gick och la oss vid halv åtta imorse. :P
Mamma och Jansa kom ju hem från Gambia inatt så efter jobbet inatt/igår kväll), slutade klockan tolv, så skjutsade jag först hem Emmelie till stan. Tog ju en halvtimme bara in till stan för ovädrets skull. Sen åkte jag hem och Fredrik och jag bytte princip bara bil, för vid 02,00 så tog vi Jansas S80 ur garaget, som jag kört typ en halv gång, och åkte upp till Arlanda och hämtade hem föräldrarna. :) Tog nästan exakt två timmar, bara lite längre och vi kom fram precis när de landat så det var bra timing. :) Så efter att de fått tag på väskor och vi stannat och köpt lite dricka och grejer så var vi hemma vid sju och kröp ner i sängen vid halv åtta. :P Då hade jag varit vaken sen halv elva på förmiddagen, dagen innan, så kände mig lite seg. :P Men allt gick i allafall bra, trots det jävla skitvädret.
Idag fick jag massa smycken av mamma som hon köpt i Gambia och så fick jag en Baileys med kaffesmak. ASGOD! Så den dricker jag av nu. :P Så nu blir det bara en latmanskväll i soffan.

Imorgon ska vi in till stan och handla lite innan jobbet och framförallt tvätta bilen för den stackaren är så sjuuuukt smutsig! :P

Nu blir det soffläge! Tjing!

...

Gaaaaaahhh jag är så irriterad!!!!!!!!!!!!!

Shoppat idag!

Idag åkte jag in till stan och plockade upp Emmelie, eller MLI som vi stavar ibland. :P Vi åkte ner till stan och letade efter några schyssta mamma-jeans. Det var ärligt rätt svårt. :S Finns ju bara på H&M. Men givetvis tittade vi på lite annat också. Hehe...Jag hade en kupong så vi smet in på Make Up Store och där köpte jag två twinkle Eyeshadows, till priset av en ;), En svart ögonskugga med rosa glitter i och en rödsvartglittrig eyeliner. Skitsnygg! Fick dessutom en Make Up-bok av dem som var med i I do-kitet, alldeles gratis! Kanske hänger man där lite för ofta. ;) Hehe!
Vi fikade lite och sen kom vi plötsligt på att parkeringstiden gått ut så då blev det att springa till parkeringsgaraget och då åkte vi till Maxi istället.
Där på H&M hittade lilla gravidfröken ett par byxor som hon kunde ha iallafall. Sen skjutsdade jag hem henne och åkte hem själv. :)

För ett tag sen köpte jag ju dessutom denna rosa söta Playboyväska som är med på bilden. Men jag har inte använt den än. ;P Armbanden köpte jag på Gina Tricot för 15 kr styck. Värsta fyndet. :D Svarta paljettväskan är från Make Up Store, men den köpte jag på tradera. :P





Häromdagen var jag också i grannstaden och köpte på mig denna lila tunika från Gina Tricot och så deras långärmade spetstopp.



Snart är det istället dags att börja köpa julklappar. :D Men först kanske jag ska komma på vad jag ska ge Fredrik när han fyller 25. :O Skitsvårt ju! Vet ju vad han vill ha och det är ju delar eller pengar till hojen eller pengar till körkort, men jag vet ju inte vad han ska ha för delar. :P Hehe... Skulle nog inte bli så bra. :P Bäst att klura lite. :P

Skönt!

Äntligen ledig!

Ordspråk

Att försöka glömma någon du älskar, är som att försöka komma ihåg någon du aldrig har träffat.

Anna!!!

Lilla söta Anna var här på en snabbvisit idag. En kvart ungefär, men ändå.
Såå himla kul att se henne!
Att hon hade tid för en gångs skull. :D Lika söt och sprallig som vanligt. :)
Kul att du kom gumman! Saknar dig!


Skriv på här:

Vem tycker om tv-licens? Vem vill ha bort den?
Skriv på namninsamlingen om att avskaffa tv-licensen.

http://www.namninsamling.se/index.php?nid=2006

Farfar

Idag var brorsan och jag inne hos farfar och hjälpte honom lite med räkningarna. Han är ju gammal så han fixar inte det själv längre. Köksbordet med alla papper såg ut som ett bombnedslag, men tror jag lyckades göra en viss ordning iallafall. :O Betalade två räkningar så fick jag öva mig på hans konstiga kontoblock som man skickar in. Det var lite för omodernt för mig som håller på med internet. :P Men till slut gick det bra.
Han hade fått tillbaka pengar på nån räkning som var inbetalt dubbelt, så de pengarna bad han oss ta ut och så köpa en Expressen åt honom så det fixade jag och min lillebror. När vi kom tillbaka så fick behålla pengarna. Ett extra tillskott i kassan på tusen kronor var blev det. :O Blev förvånad! Farfar är rätt snål/ekonomisk av sig, men han har aldrig varit så mot oss. Det är rätt ofta förr om åren som han stack till oss varsin slant, men mot farsan har han alltid varit snål och jävlig. :P Men iofs har väl han fått rätt mycket nu.

Efter att ha varit hos gammelgubben så blev det rally hem för brorsan skulle till jobbet. Själv är jag ledig idag, men nu har jag fyra "härliga" kvällar att se fram emot på Macken. :SDet går iofs alltid bra när Daniel och jag jobbar så det blir nog inga problem. Vi är bäst. ;)

Nu ska jag nog dricka lite julmust :P

 

Jag vann! :)

Jag tävlade om biobiljetter på Make Up Stores hemsida och vann fyra stycken! :D :D :D
Typ första gången ever som jag vinner nånting. Så nu har jag fyra biljetter till filmen Elegy!



Traderashopping. :P

Har fan inte bloggat på fyra dagar. Dåligt av mig. ;)
Har ju knappt suttit vid en data de senaste dagarna så. Har varit i Stockholm och sådär.

Blev så glad häromdagen! Har ju både den vanliga trosan och stringtrosan från Roberto Cavallis kollektion, men fick aldrig tag på nån bh... tills nu! Hittade den på tradera i rätt storlek och ropade hem den för 57 kronor! :O :O Löjligt lågt! Så det blev jag väldigt nöjd över. :) Så nu har jag hela setet. :)


Lite bättre

Är på lite bättre humör än igårkväll. :P Ibland undrar jag om vissa saker sägs, bara för att man ska kunna göra en sak och det ska verka ok, fast det kanske egentligen inte är det... eller för att man ska kunna luta sig tillbaka på att det är ok, fast nån annan inte tycker det.
Och så hatar jag när folk bara skiter i att skriva på msn om man nu har en konversation. Skriv brb eller vad fan som helst!
Så...avreagerad.

Måste gå ut med Tyson innan jag åker idag med, mamma ringde och fråga. Men ska försöka komma iväg snart, så bye bye!

Fuck!

Är på skitdåligt humör just nu så tänker gå och lägga mig! Får se om jag har nån lust att åka nånstans imorrn...



Playboy!

Idag med posten kom mina fina Playboytofflor. De var så söta. :D Med öron och allt. :P Dessutom kom mitt paket från haléns med sovrumsgardinerna och min Playboydress. :P Så det blev mycket Playboy idag. Mysdress och tofflor. Dressen hade jag glömt var ju ett par svarta benvärmare med så det var ju extra roligt. :P



Var alldeles luddig om benen också så drog fram epilatorn idag. >< Har inte vågat använda den på ett bra tag för sist gjorde det nåt sjujäkla ont så det var inte maken till! :O Men idag så testa jag igen asså... det är fortfarande inte skönt, men jag stod ut med nöd och näppe. Ändå tycker jag inte jag är särskilt känslig mot smärta. :I Röda och prickiga blev ju benen efteråt iallafall...



Gick bra att köra Bennys Jeep. Kändes som en väääldigt stor bil i jämförelse med min, haha! Men det gick rätt bra, lite vingligt för jag var rädd att hamna i diket. Inte van vid så breda bilar. :P De bakom trodde säkert jag var full vid vissa tillfällen. Höh! Men nu står den säkert på gårdsplanen iallafall.

Snart borde brorsan vara hemma, då ska vi ut och gå med Tyson, Bennys lilla knähund. So long!


Alone!



Heart - Alone

Intresse eller bara gilla?

Jag började fundera på det här med intressen förut. Saker man gillar, intressen... När blir något ett intresse? Ett något man gillar ett intresse så fort man gillar det, eller måste det något mer till?

Ta exempelvis film. Jag gillar att titta på film! Är det mitt intresse då? Eller gillar jag bara film? För jag kan ju inget särskilt om ämnet film. Jag kan inte rada upp massa klassiker som man måste ha sett, jag kan inte namnet på tio regissörer ens och jag är helt värdelös på filmcitat osv. Ändå gillar jag att titta på film, men är det ett intresse...

Jag älskar skor! Jag har massor av skor, men kan inte säga vad som utmärker vissa märken eller hur man ser att det är från ett visst varumärke (förutom Louboutins då ;) ) men ändå gillar jag snygga skor, är det ett intresse då?

Jag undrar om nån fattar hur jag menar. :P Men jag drar ett exempel:

Jag står och pratar med en person som frågar vad jag har för intressen. 
- Aah, jag gillar film, säger jag.
- Aha, (säger ett filmcitat som jag aldrig hört) , säger personen.
- ???, säger jag.
- Va? Vet du inte vad det är? Gillade inte du film?? säger personen.
-*suck* säger jag.

Måste man kunna nåt om det man är intresserad av? Eller är man inte intresserad om man bara gillar nåt? Att man kan nåt om det man gillar förefaller iofs ofta ganska naturligt skulle jag tro, men det finns ju undantag. :P

Vad tycks? 

Bättre? Nej..

Min rygg e fortfarande kass. :( Därför har jag inte bloggat på flera dagar, för jag har knappt kunnat sitta vid datan. Idag är jag sjukskriven för känner att jag inte orkar mera nu, då kommer ryggen aldrig bli hel.
Jobbade både lördag och söndag med ryggskott och söndagen var riktigt jobbig. Måndagen var jag ledig men följde med mamma på hennes första mammografi. Sen åkte vi till Norrköping och shoppade lite. Jag köpte lite julsaker, svarta tomtar, en röd duk och lite annat. Hade nåt så groteskt ont inär vi kom hem! Det var så jag nästan ville gråta av smärta och jag är i vanliga fall inte känslig på det sättet. :O Jag blir mera arg om jag gör illa mig, men det var riktigt riktigt jobbigt. Kände redan då att jag vet inte ens om jag skulle palla kursen på tisdag.



Gick och la mig elva och somnade nog direkt nästan. Sov på rygg, vilket jag sällan kan göra och vaknade dessutom på rygg så har legat stilla hela natten. :O
Gick ju upp kvart i sex för att vi skulle på kursen med jobbet i Upplands Väsby. Skulle vara där 9.30 så vi skulle ses på jobbet klockan sju och åka tillsammans därifrån.
De två timmar det tog att åka bilen var rätt hemska för det värkte som galet i ryggen, sen kom jag knappt ur bilen och såg väl ut som en 100-åring ungefär. :S
Men trots allt så gick kursen ganska bra. Det som var jobbigt var ju att man satt ner och reste sig och satte sig ner hela tiden när det var rast och lunch och sådär. De två timmarna i bilen hem somnade jag så märkte inte av det så mycket då som tur var.
Idag skulle jag ha jobbat, men pratade med Hanna på jobbet igår och sa att jag kommer inte klara det, så hon fixade så att Åse tog idag åt mig, så idag är jag sjukskriven. Det värsta är ju att man förlorar så jäkla mycket pengar. ><
Men om det känns bättre mot helgen så ska jag iaf åka upp till Sthlm och min älskling. Saknar honom!



Idag ska jag nog göra så lite som möjligt. Egentligen är det ju bra om man kan fungera så normalt som möjligt, men man ska inte överanstränga sig heller. Så ska se om brorsan vill gå en sväng med mig sen när han kommer hem.
Jag skulle verkligen behöva dammsuga och bädda rent i sängen och plocka in rentvätten i garderoben, men jag vågar seriöst inte ge mig på det. Jag fick ryggskott en gång av att dammsuga och så rör man sig konstigt när man dammsuger så känner att det inte skulle gå så bra. Bädda rent kan jag inte eftersom det gör sjukt ont att bara lägga på överkastet ordentligt på sängen och lägga in rentvätten...aaa det kanske jag kan fixa, men inte lakanen för dit når jag inte. :( Känner mig urusel.

Nu ska jag iallafall spruta ner ryggen med Eeze-spray så kanske jag blir lite mera rörlig. Man kan ju hoppas.
Är lite sugen på att baka sockerkaka med äpple och en med choklad och frysa in. Kan man frysa in en äppelkaka? :O Jag har iallafall en massa ägg som jag borde göra nånting med innan de blir gamla.

Får väl se vad det blir.

Sitter fast! :O

Klarade mig hyfsat på jobbet trots ryggskottet. Kanske mest bara för att det var lugnt så man inte behövde stressa livet ur sig. Nu är jag iaf äntligen hemma. Sitter och pratar med Älskling och käkar ostmackor och varm oboy med honung och vispgrädde i. *mums* Måste ju pyssla om mig själv nu när det är synd om mig. :P
Jag är kluven inför imorgon. Det skulle ju vara lite skönt att  ha ont i ryggen så jag slapp gå till jobbet, men samtidigt så vet jag hur jävla ont det gör med riktigt ryggskott så börjar det smärta så stiger tårarna automatiskt i ögonen och dessutom förlorar jag så förbannat med pengar på att vara hemma en  helg, så jag hoppas nog mest på att det går att jobba ändå... Jobbar ju bara två dar nästa vecka så borde kunna hålla mig tills ledigheten. :P

Men när vi skulle åka hem nu så höll jag på att inte komma in i bilen. :O Precis som imorse så hade dörrarna frysit fast! Som tur e så silikonade jag listerna så behövde bara dra lite försiktigt så följde dörren till slut med. Tur det! Måste prata med morbror Benny så jag får motorvärmarsladden av honom snart så jag kan använda den och kupéfläkten. Då blir allt lite skönare. ;)

Nu är det slut. Tjing!

Ryggskott!

Aj aj aj... :( Var ute och skulle byta däck på bilen och skulle lyfta bort ett av dem till Jansa... pang sa det i tyggen och jag kunde inte röra mig! Gjorde så jävla ont! Jag gjorde inte mer än att gick runt i en cirkel sen för att mjuka upp ryggen och oja mig att det gjorde ont. Jansa fick byta mina däck...
Känns skitkul, för jag ska börja jobba om en timme. Hoppas verkligen att det blir lugnt! ...och att det finns panodil kvar!
Skulle behöva duscha, men orkar inte, börjar om 50 minuter så vet inte om jag skulle hinna. Måste ju lyckas hoppa i kläderna på jobbet med.
Blir fina fisken det här. :S Hoppas det inte blir så farligt med ryggen att jag fixar att jobba imorrn med, har inte råd att vara hemma och vara sjuk. Inte på en helg. :O

Nu ska jag kolla tåg till vår fina kurs. :S har jag ont så kan ju inte jag köra bil dit iaf. :O

Vinterväglag...

Två minus när jag vaknade. Känns inte  lockande alls att gå ut, men Jansa ska hjälpa mig att byta till vinterdäck, så sitter och dricker varm nyponsoppa såhär i förväg.
Ska iväg och jobba sen. Inget sugen alls, hoppas det blir lugnt. Det lär det inte bli imorgon när alla ska hem, för alla ungar har haft höstlov osv. >< Det blir fint....*suck*

Så, ut i rusket!

In these arms




You want commitment
Take a look into these eyes
They burn with fire, yeah
Until the end of time
I would do anything
I'd beg, I'd steal, I'd die
To have you in these arms tonight

Baby I want you like the roses
Want the rain
You know I need you
Like a poet needs the pain
I would give anything
My blood my love my life
If you were in these arms tonight

I'd hold you
I'd need you
I'd get down on my knees for you
And make everything alright
If you were in these arms
I'd love you
I'd please you
I'd tell you that I'd never leave you
And love you till the end of time
If you were in these arms tonight

We stared at the sun
And we made a promise
A promise this world would never blind us
These were our words
Our words were our songs
Our songs are our prayers
These prayers keep me strong
And I'd still believe
If you were in these arms

I'd hold you
I'd need you
I'd get down on my knees for you
And make everything alright
If you were in these arms
I'd love you
I'd please you
I'd tell you that I'd never leave you
And love you till the end of time
If you were in these arms tonight

Your clothes are still scattered
All over our room
This old place still smells like
Your cheap perfume
Everything here reminds me of you
And there's nothing I wouldn't do

And these were our words
They keep me strong
Baby!

I'd hold you
I'd need you
I'd get down on my knees for you
And make everything alright
If you were in these arms
I'd love you
I'd please you
I'd tell you that I'd never leave you
And love you till the end of time
If you were in these arms tonight
If you were in these arms tonight
If you were in these arms tonight
Baby!
Like the roses need the rain
Like the seasons need to change
Like a poet needs the pain
I need you, In these arms tonight

Bon Jovi

Bon Jovi - Livin' on a prayer


Jahapp!

Har knappt haft datan på de senaste dagarna.

I tisdags fyllde svärmor år så då åkte jag till Stockholm. Fredrik var redan där. Hon var tyvärr sjuk, men vi åt lite mat och hon fick presenter.
Fredrik och jag var i Skärholmen och kikade runt lite och tro det eller ej, men jag köpte fan ingenting. :O Otroligt för att vara jag! ;) Sen åkte vi till Hydet efter att ha varit hemma en sväng. Tårtan som Renee hade köpt orkade hon inte äta så vi tog med den till Hydet.
Där var det fullt med folk och de blev helt lyckliga av att se tårta. Vad jag skrattade! Längesen jag såg några bli så glada över tårta! Hahaha! Det var kul som fan! Jag fick en tröja med. :)
Senare sen åkte vi hem och sov.
Onsdagen skulle jag åka hem för jag skulle jobba. Fredrik följde med hem för vi skulle till Nyköping på tordagen. Så jag fick ha min lilla gubbe ( ;) ) hemma ett par dagar iallafall. :) Synd att jag jobbade bara.
I torsdags var vi i Nyköping. Jag var sketatrött och höll på att somna i bilen. Köpte ett par jeans på JC till Fredrik. 500 spänn, men jag hade fått en kupong från Sofis Mode på 100 kr så det blev bara 400. :P Sen var det dags att jobba igen och jävlar vad det SNÖADE! :( Usch, jag gillar inte snö...kallt och jävligt bara.
Skjutsade hem "småkillarna" (de är typ 17 år) när jag slutat för de hade traskat upp till jobbet och köpte hamburgare. När de skulle gå hem sen så snöstormade det, så jag erbjöd dem skjuts. De var nog rätt glada över det.
Men halt som fan var det med sommardäcken på!
Imorrn ska nog Jansa hjälpa mig att byta till vinterdäck, det är nog lika bra att få det avklarat. Känns ju iallafall lite säkrare.

Idag har jag varit ledig och det har varit väldigt skönt! Har bara varit i Krokek och köpt lite juice och tomater. Hållt på i tvättstugan hela dagen och det är ju iofs jävligt tråkigt, men det behövdes. :P Sen har det varit hemmadag. Mamma bjöd på mat: köttfärslimpa med bacon i och potatis. SÅ HIMLA GOTT! Mammas mat är alltid bäst. :P Det är ju så himla tråkigt att göra mat till sig själv. Jag snodde tillomed åt mig en matlåda så jar har på jobbet imorrn. ;)

Nu ska jag nog spela Mahjong och sen om Fredrik kommer till datan snart, men han har nog fullt upp med att snacka goja med Hydetgrabbarna. ;)

Tjingeling!

RSS 2.0