Svart svart svart!

Nu, äntligen är håret svartfärgat igen. Utväxten var inte att leka med. Haha! Men mamma fixar. Mammor är så bra att ha. <3

Idag ska jag packa upp lite julsaker, eftersom det inte blev gjort igår, då jag jobbade. Så ska jag göra köttfärslimpa och betala Fredriks räkningar.

Har dessutom skrivit ut kursanmälan till skolan nu, så imorgon ska jag flytta över en del av fonderna till mitt konto, så kan jag skicka in anmälan. Hihi! Så glad för helgkursen!

Nu ska jag hoppa i lite kläder, dricka te och läsa reklam.
Tjing!



Make up-skolan

Hepp hopp!

Hemma efter ett par dagar i Stockholm. Jag är supertrött och ska snart iväg och jobba. Har för övrigt fortfarande ont i huvudet så vi får se hur det känns sen. En kopp te ska det strax bli iallafall. Fredrik är så snäll och fixar. Han är gullig han!

Men igår var en riktigt kul dag! jag hade iallafall supertrevligt!
Fredrik och jag gick upp vid halv nio ungefär och käkade frukost och allt sånt. Sen åkte vi bil till Skärholmen och tog tunnelbanan därifrån in till Centralen. Därifrån gick vi sen till make up-skolan! Jag blev så glad för det var kort väg att gå, tog knappt tio minuter och så var det så himla enkelt att hitta. Helt klockrent.
Väl där så blev jag insläppt och fick kika runt lite och prata med läraren och se när de fixade lite hår och make up. De sminkade för brud just då.
Det var mycket mindre än jag trodde att det skulle vara så det var riktigt positivt. Jag gillar när det är små grupper, brukar bli bättre kommunikation och gemenskap. Det kändes iallafall riktigt bra och spännande, så det här ser jag fram emot!
Efter studiebesöket så tog vi oss en jättepromenad runt halva Stockholms innerstad (kändes det som iaf, vet inte hur långt vi gick). Det var kallt men härligt väder så det var mysigt! Sen åt vi mat och sprang lite i affärer och sen åkte vi hemåt.
Där blev vi bjudna på kinesmat och sen droppade det in lite gäster, så då blev det rosa prinsesstårta, bullar och massa annat gott fika. Synd att jag inte tog kort på tårtan, den var superfin! :)
Massa presenter fick den bortskämda pojken, som blivit 27 år. Hehe!
Det blev även ett gäng sena gäster i form av Robbin, Bella och barnen. Jättetrevligt att träffa dem eftersom det inte sker så ofta.
Robbin och jag pratade om hans jobb lite och det är nästan så jag känner att det är nåt jag skulle kunna tänka mig att testa på. Frågan är just om psyket pallar... Han hämtar lik... Annars pratade vi om skräckfilmer också. Haha! Men även trevligare saker togs upp. *fniss*

Somnade gott sen iallafall, vet inte om det berodde på Stockholmsluften, för mycket fika eller glöggen. Gott sov jag iallafall.

Update!

Hej!

Det har varit en helt vanlig vecka. Tränat, jobbat och så vidare. Dock så har vi gjort klart vårt fina kök, så nu är det vitt med en svart-silvrig fondvägg och det blev kanonbra! Mamma hjälpte oss att börja tapetsera, men sen var hon tvungen att gå till jobbet så då gjorde jag och Fredrik klart resten. Jag är riktigt stolt över oss! Så blev det såklart fram med julstjärnan och julgardiner, julduk och julhanddukar. Blev så fint så! Eftersom jag jobbar på söndag när det är första advent så ska jag plocka med tomtar och sånt på måndag.

Skulle ha jobbat nu i onsdags och idag, men sjukskrev mig dessa dagar. Alexandra var så snäll och tog tiderna. Har haft en ruggig huvudvärk och så kände jag att jag helt enkelt behövde ett break i ett par dagar. Ta det lugnt och vila.

Idag fyller fina Fredrik år! <3 Stort GRATTIS till honom och jag hoppas han är nöjd med sin födelsedag. Kalaset är imorgon men en trevlig dag tycker iallafall jag att vi har haft. :)

Imorgon blir en spännande dag. Jag ska nämligen göra ett besök på make up-skolan, som jag hoppas att jag kommer in på i januari! Runt elva ska jag vara där och Fredrik följer med som moraliskt stöd. Hehe! Sen skulle vi kolla lite allmännt på stan. Var hundra år sen jag var i Stockholm.
På kvällen kommer lite släktingar hem till Reneé och firar Fredrik med oss. Ska bli kul!

På lördag är det dags att jobba igen, men det funkar. På måndag är jag ju ledig igen. Hehe!
Nu är jag så trött så jag strax ska krypa till kojs.

Natt natt!


Barn vs inte barn?

Jag har funderat länge på om jag vill ha barn eller inte. Jag vet varken ut eller in.

Ibland vill jag ha ett litet gosepyre att bära omkring på, som somnar i famnen och håller om mina fingrar med hela handen. Som växer och hamnar i trotsåldern, frågar varför om allting, ska vara med överallt, spiller, ramlar, slår sig, kladdar, skriker... som blir tonåring och skäms för sin mamma, har kärleksproblem, svårt med läxorna, skolkar, spelar tuff i skolan, är snäll hemma, hatar sina föräldrar, älskar sina föräldrar...

Ibland känner jag bara NEJ! Vad ska jag med ett kladdmonster till? Som man får ta hand om 24/7 för att de inte kan ta hand om sig själva, torka skit, torka spya, klä av, klä på, klä av, klä på... som vägrar sova i sin säng, leksaker överallt, tredubbel städning, tjut och böl när den inte får som den vill... Nån som vägrar göra läxorna, som mobbar andra, som mobbas, vägrar lyssna på föräldrarna, skiter i skolan, förstör för andra, skrämmer föräldrarna för att de inte hör av sig... man får inte ha ett eget liv utan måste släpa på ett barn hela tiden....

Ja, tankarna är tvetydiga här... Fördelar/nackdelar/mysigt/jobbigt...

En annan grej som gör det hela än knepigare är hur världen ser ut idag... VILL jag att mina barn ska växa upp i det här skitsamhället? VILL jag se mina barns ångest för hur det ställs så mycket krav på dem? VILL jag se mina barns ångest för att de ser ut som de gör? För att de lyssnar på den musik de gör? För att de inte klarar av allt i skolan? För att de klarar av allt i skolan? För att de gillar eller inte gillar vissa saker? Om de kommer få jobb? Om de kommer få hjälp? Om det finns plats för dem i ett modernt samhälle?

Så som det ser ut just nu, idag så är jag väldigt tveksam till om jag vill ha barn. Vart är världen och samhället och Sverige på väg? Kommer det ens heta Sverige om 10 år? Jag vet inte, det gör inte du heller... Vem vet?

Men jag tycker iallafall att denna insändare speglar väldigt bra hur det är idag och även många av mina egna åsikter...
Ni kan ju läsa den om ni orkar.

http://politisktinkorrekt.info/2010/11/21/stackars-barn/


Morgonmöte

Morrn morrn.

Har just kommit hem från ett morgonmöte med jobbet. Var där vid nio, så det blev upp tidigt. Lite segt sådär, men ska nog vila i soffan lite. Hehe!
Men ack så less man kan bli på konstiga idéer alltså. Här sitter nu Statoil och vill att vi ska dra ner på personal och timmar, för att spara in på kostnader. Ändå har de mage att säga att vi ska ha öppet till midnatt på julafton och nyårsafton? Kvällar som det knappt, efter klockan fem respektive åtta/nio, inte är en enda kund inne!! Hur tänker de då? Dessutom, fick vi idag höra, att vi kanske ska börja öppna klockan fem istället! Vem ska jobba den timmen med nerdragnngar på personal då? Dessutom sitter cheferna och får åka till Teneriffa på chefsmöten och käka oxfilé... Är inte det nåt att spara in på om det nu är så stora kostnader? Vi ska ha nåt megakonvent i Globen (ja, stora Globen) för att alla ska få höra hur det gick med sommarkampanjen och så ska det vara uppträdanden och mat. Spara in??

Jättekul att de vill göra nåt för personalen, verkligen, men samtidigt undrar jag om de stackare som fått sluta sina arbeten på grund av nerdragningar tycker detta känns rättvist... Helt sjukt. Jag är glad att jag inte sitter i den sitsen (ännu)...

Aja, jag är lite bitter över hur korkade en del på huvudkontoren är och jag förundras över hur de tänker många gånger när kvalitet ska förbättras, vi ska jobba hårdare och ha snyggare stationer... Fattar de inte att det krävs personal för såna saker? Men det ska vi ha så lite som möjligt av.... 

Bodycombat: check!

Idag har varit en sjuuuukt seg och tråkig dag. Det har verkligen inte hänt nånting på hela dagen.
Först på eftermiddagen åkte jag in till Lindsey och fick en varm härlig kaffe och sen drog vi till World Class. Hahaha, det blev en kort men rolig bilresa. Vi skulle hitta in på parkeringen där vi skulle stå och det resulterade i att vi hamnade på gngvägen och jag vet inte vad allt. Hahaha! Men in kom vi inte förrän efter ett bra tag.

Men bodycombaten var kul! Nu var det en tråkig release tyckte Lindsey, men jag tyckte ändå det var helt ok. Däremot var det väldigt svårt att hänga med i koreografin, så jag var inte så effektiv som jag önskat att jag kunde vara. Skulle jag gå några gånger så skulle jag nog fixa det, men nu var det knepigt.
Efter det blev det till att åka hem och äta och nu ska det snart bli en dusch. Det behöver jag.

Tjo!

Bodycombat

Idag ska jag svika mitt Medleygym och testa på ett pass hos World Class med Lindsey. Bodycombat it is. Ska bli himla spännande! Nu har jag ju inte tränat sen i lördags heller, men det ska nog gå bra. Det jag är lite orolig för är sparkarna eftersom mina knän är lite knepiga, men efter bästa förmåga så...

Köpte ju ett par Cambridge-påsar igår, för att testa hur de smakade. Drack chokladminten till frukost idag. Den var helt ok. Inte superdupergod, men långt ifrån äcklig. Fast Cambridge är så dyrt så det är inget jag skulle ha råd att hålla på med. Då finns det roligare saker att spendera pengarna på. Riktig mat till exempel. Haha!

Nu ska jag ut och kolla om jag fått några roliga paket i postlådan.

Julsex?

Fick alldeles nyss reda på att jag inte kan räkna med någon sex mellan jul
och nyår, för det va visst "mannens säkra period".
För då står staken i fönstret, kulorna hänger i julgranen, skinkan på bordet
och pungen är tom.


Rolig!

Lönen är som mensen, den kommer 1 gång per månad,
den varar i 5 dagar och kommer den inte
så ligger man jävligt risigt till!!


One more to go!

Åh, jag har varit så trött så jag inte orkat blogga ett dugg. Har ioförsig inte hänt så mycket heller. Senaste tre dagarna nu har jag bara jobbat. Nu är det bara idag kvar och sen är jag ledig.
Har tränat också så idag är det träningsvärk deluxe. Haha!

Imorgon ska jag hem till Milla på ljusparty. Det ska bli kul!

Inte så mycket vettigt att skriva... Ska försöka ordna mina make up-bilder nån dag och lägga upp, men har inte haft lust eller inspiration alls.

Tjingens så länge.

Julsmaker

Hej hopp!

Sitter här hemma och fryser lite.
Har just ätit nudlar, mina favoriter yum-yum. Rätt starka. Haha!

Har varit inne i stan idag och handlat glögg till farfar. Sen åkte jag och tränade Easyline och sen blev det till att handla lite åt mig själv också.
Var tvungen att testa de nya grädde-sorterna som kommit. De smaksatta... en med jordgubbssmak och två med chokladsmak köpte jag. Får se vad man kan hitta på för skoj med dem. Lät kul iallafall.
Annars blev det lite annat livsnödvändigt, såsom pepparkakor och julmust och clementiner. Men risgrynsgröten glömde jag till min stora förtret. Får köpa det imorgon eller nåt.

Nu här ikväll blir det lite mys. Ska baka äppelpaj och så ska vi se Sons of Anarchy. Lätt, den bästa serien.

 I övrigt så bjuder helgen enbart på jobb, men på måndag är jag ledig igen. Då ska jag till Milla på ljusparty. Ska bli kul!

Nu ska jag diska klart och sen fixa paj.
Tjingeling! 

Snön vräker ner!

Ledig dag idag. Tjat från farfar, orkar inte.
Skulle åkt in till honom idag, när Fredrik tränade, men orkade bara inte. Ville ha en dag hemma och inte behöva göra nånting.
Imorgon ska jag in och träna, så kände att jag lika gärna kan ta det då. Det får han fan tåla. Blev så irriterad idag när brorsan berättade att han sitter och ljuger för mig och håller på. Manipulativa skruttgubbe! Så är väl ioförsig alla dumma alkisar...

Här har det snöat hela dagen. Inte så lite heller, och fortsätter gör det.
En sak som Fredrik och jag pratade om förut idag är att alla säger oväder så fort snö kommer på tal.. Det jag undrar är: Är inte snö ett väder som sol eller regn? Nej det kallas istället O-väder.
Oväder är det ju bara om det stormar och snöar eller regnar samtidigt. Om det blåser som fan. DÅ är det oväder. Men vanlig snö, det är faktiskt väder. Haha!

Nu är jag ashungrig. Blir ris och korvstroganoff idag. Fredrik fixar. Jag ska bara skära den äckliga korven som vanligt antar jag.

Zumba!

Tjo!

Här är träningsvärken ett faktum. Var på gymmet igår med min kära vän Lindsey. Vi hade bokat in oss på zumba. Jag var lite nervös eftersom jag inte kan dansa och inte varit på passet förut, men det var grymt roligt! Skrattade gott under hela tiden i princip! Jag hängde definitivt inte med på alla grejer och rörelser, men i rörelse var man ju hela tiden och svettades som jag vet inte vad.
Den timmen gick alldeles för fort tyvärr, men zumban ska jag försöka boka fler gånger, helt klart!

Efter zumban hade jag ett pass med bodypump också. Det var längesen jag körde det och det känns i kroppen idag. Träningsvärk överallt. Men det får vara som det är. Haha!
Ska ju jobba ett hästpass på nio timmar nu ikväll så man lär väl vara lagom mör till imorgon också.
Då har jag ingen träning inbokad, det blir på onsdag.

Skulle egentligen ha tränat idag, men när klockan ringde vid åtta i morse så var jag helt färdig. Jag orkade helt enkelt inte. Har inte kunnat sova alls bra inatt. Vet inte varför. Vaknat stup i kvarten och legat och vridit och vänt mig. Och NEJ, det hade inte med att göra att jag såg Paranormal Activity igår. Faktiskt. Haha!
Får se om jag sover bättre inatt. Gillar ju inte att sova för länge, men idag behövdes det nog. Annars borde jag ha vaknat tidigare än tio i tolv. *fniss*

Men nu ska jag fixa till mig lite till jobbet.
Tjing!

Bebisdags!

Ja, då får jag gratulera Anna och Tim, som inatt blev föräldar! <3
Grattis till er, mina fina vänner!
Må all lycka vara med er med föräldraskapet! :)


Adidas

Såhär ser adidströjan ut som jag köpte på Stadium idag. Det roliga är ju just att jag beställde en från Haléns också (därfrån har jag lånat bilden), men den blir det ju till att sända tillbaka. Varför betala 700 när jag fick den för 199 liksom? Haha!


Här är min söta ugglering också, som jag köpte på tradera. Bilden är lånad från säljaren.

Annars har jag som vanligt mest köpt smink från tradera. Det har ni väl tröttnat på att se antar jag. Haha!
Fast det här köpte jag på Make Up Store för ett par veckor sen.

Det är en microshadow som heter Winterland, en high tech lighter som heter Energy och ett läppstift som jag inte minns vad det heter och så Frozen Diamond med cremeglittret.
Det är även en eyedust som heter Paragon. Den ser ut såhär utan primer:


Har också köpt ett lila läppglans som matchar läppstiftet. Tror det heter Past.

Japp... det var lite.

Latmask

Usch vad jag har varit dålig på att blogga på sista tiden. Har inte haft nån särskild lust eller inspiration alls faktiskt. Jag har tränat, jobbat och umgåtts bara. Livet utanför datan har helt enkelt tagit för mycket tid. Hihi!

Men det har varit en trevlig tid iallafall. Har jobbat litegrann, tränat en del och så igår åkte jag och Fredrik till Stockholm och Globen för att kolla hockeyderby, DIF-aik. Det gick ju sisådär, så det var ju inte kul, även om det var kul att se hockey live för första gången. Men en vinst hade ju suttit fint.

Idag har vi varit i Skärholmen och kikat runt lite. Köpte en tröja på Stadium.
Igår när jag var på stan i Nyköping i väntan på Fredrik så hittade jag ett par skoj saker med. har ju fastnat för ugglor så ett par supersöta örhängen köpte jag, med ugglor och så ett par vanliga glasögon i plast, med ofärgade glas. Riktigt nördiga och fina. Gilla!

Har verkligen fastnat för ugglor alltså. Kom på för ett tag sen hur söta de är. SÅ nu har jag både en ring, ett halsband och ett par örhängen med ugglor. Hahaha! Det går ju liksom inte att säga att ugglor är fula! Kolla själva:



Alla bilder har jag hittat random på google. Det är en Snöuggla, en sparvuggla, en pärluggla och en kattuggla.
Sjukt söta! Vill ha en egen! Haha!


Kul helg!

Tjo!

Har varit en helg i princip utan dator. Har gjort massa roliga saker istället.

I fredags var det fest för Svärmor som fyllt 50 år. Hon hade abbonerat restaurangen i "byn" och ut fick alla kvartersfyllon och festa-varje-fredags-mupp fara. Hihi! Det var en superlyckad fest, som började med välkomstdrink och Marias supergoda Cookie-Dough-bollar som tilltugg. (RECEPTET, Maria!)
Sen blev det trerätters måltid med en god Skagengreja i tunnbröd. Jag är inte så förtjust i räkor i vanliga fall, men såhär i röror är det jättesmarrigt!
Till varmrätt var det fläskfilé med potatisgratäng och sås med dingdongsenap. *fniss*
Efterrätten stod faktiskt jag för och det var mina smarriga After Eight-cupcakes. Hade bakat 60 stycken och de blev väldigt populära. Alla åt inte, men de som gjorde det fick jag mycket beröm av! Jättekul!! Någon snodde dessutom med sig de kvarvarande hem, för senare festligheter. Haha! Kul, då vet jag att de gick åt. :)

Efter all god mat så ställdes det fram snacks och annat tilltugg, för då började magarna fyllas av diverse drinkar och så också. Då var det även dags för bandet BLAKK att spela. För den som inte hört dem, så är det alltså Fredrik på trummor, hans kusin Patrik på sång, och polarna Enno, Alex och Jerry. Det var riktigt kul att se dem lira och de är grymt bra! <3 Jag hoppas verkligen de får fler tillfällen att spela live så många hör dem, för det förtjänar de!
Folk diggade järnet och dansade, så det var synd när de slutade spela, men då kom Dj'n igång istället och körde massa 80- och 90-talsmusik. Lätt att dansa till och det gjorde jag. Hahaha, nog om det.

Efter mycket dans och umgänge och skratt, ändade denna kväll i sängen. Det var väääldigt skönt det också. Mina fötter i höga klackar var lite trötta.

Lördagen blev en latlördag i början med sängslöande och pizza till frukost. Sen begav sig Fredrik och jag hemåt. Vi hade nämligen en konsert att gå på hemma i Norrköping. Ett utsålt SABATON på Flygeln. Så sjukt himla bra! Man behöver aldrig bli besviken på detta band! De är grymt bra varenda gång, glada, skämtsamma och underbara mot publiken. Att de sen inte har en endaste låt som är dålig är helt sjukt bra! Helt klart ett av Sveriges bästa band!
Det som var nackdelen för kvällen var dock att det var nåt jävla fyllo i randig tröja som höll på och tafsade mig i arslet. Jag trodde det var Fredrik som skojade först men så var inte fallet. Blev så jävla förbannad och hjärtat studsade i bröstet. Hade denna idiot rört mig igen så hade han åkt på dubbelt stryk, det kan jag lova! *morr* Men äcklet slutade så fort jag berättat för Fredrik. Blicken han slängde runt då var inte nådig, så kräket vågade väl inte igen. Tur för honom det!

På hemvägen blev det ett matstopp på Max och det var blandat med konsertfolk, jokrar, vampyrer, schoolgirls och jag vet inte vad allt... Just ja, Halloween. Det hade jag glömt. Haha.

Söndagen sov vi båda två som stockar till halv tolv. Det enda som hanns med innan jobbet var lite frukost och datagluttande. Sen jobbade jag hela kvällen.

Idag har jag och Fredrik tränat, handlat och ätit. Nu sover han på soffan och hade han inte snarkat mig i örat så hade jag säkert också sovit en stund.

Ska lägga in alla bilder från helgen också, men det orkar jag nog inte idag. Ska dricka upp mitt te nu.  

RSS 2.0