Kiss my ass! :D

Fan vad fränt! Nu har man sett Kiss på riktigt! :D
Det var riktigt kul! Spelningen var väl egentligen sådär om man ser det ur proffsigt perspektiv, men ur mitt perspektiv så var det kanon! Bomber och granater och konfetti och partylåtar och flyga över publiken. Wihoo! Haha. :) Aah, det var kul som fan. Hade tur att komma in i första sektionen närmast scenen också, fast vi kom så pass sent. Det var helt klart en minnesvärd spelning.

Träffade Love och hans tjej, verkade vara en superrar tjej. BRA Love. :D Tog en öl/bärs på Harry B James efter spelningen, sen dags att bussa hem eftersom man ska jobba idag. Men riktigt kul var det! :)
Tydligen nån snubbe som blev spetsad på staketet också när han försökte planka in. Köp biljett som alla andra får göra, jäkla spån. Synden straffar sig självt! För jag har ju aldrig försökt planka på nånting. ;)

Tänkta namedroppa lite band jag har sett nu:

*Accept (2 ggr)
*Adlers Appetite
*Aerosmith
*Angra
*Anthrax
*Arch Enemy
*Axel Rudi Pell
*Axxis
*Backstreet Boys (2 ggr)
*Black Label Society
*Blind Guardian 
*Children of Bodom (3 ggr)
*CrashDïet (många ggr)
*Crucified Barbara (3 ggr)
*D:A:D
*Danger Danger
*Dark Age
*The Darkness
*Def Leppard
*Doro
*Dragonforce (3 ggr)
*Dream Evil 
*Easy Action                                                        
*Edguy (5 ggr)
*Eric Singer Project
*E-Type
*Europe (2 grr)
*Faster Pussycat
*Freedom Call (4 ggr)
*Gamma Ray (4 ggr)
*Gemini Five
*Gotthard
*GUNS N ROSES (4 ggr)
*Hammerfall (2 ggr)
*Hanoi Rocks
*The Haunted
*Heart
*Hellfueled (2 ggr)
*Helloween (4 ggr)
*In Flames
*Judas Priest (2 ggr)
*Kiss
*Korn
*Kyss
*Lordi
*Los Bastardos
*Lost Horizon
*Loud 'N' Nasty (4 ggr)
*Lullacry
*Magnus Uggla
*Metaluim
*Mokoma
*Monster Magnet
*Moonsorrow
*Mötley Crüe (3 ggr)
*Motörhead (2 ggr)
*Mystic Prophecy
*Nazareth
*Nightwish (2 ggr)
*Nocturnal Rites (3 ggr)
*Ozzy Osbourne
*Paragon
*Paul Dianno
*The Poodles (många)
*Pretty Maids
*Primal Fear
*The Ring
*The Quills
*Revolution Riot
*Rolling Stones
*Rotten Sound
*Sabaton (3 ggr)
*Saxon (4 ggr)
*Scorpions
*Sebastian Bach (3 ggr)(gästade på Guns N Roses 2 ggr)
*Sentenced
*Skid Row (2 ggr)
*Slade
*Smokie
*Sonata Arctica
*Soulfly
*Spearfish
*Status Quo
*Stratovarius (3 ggr)
*Tad Morose
*Treat
*Twisted Sister
*Udo (2 ggr)
*UFO
*Vixen
*W.A.S.P. (3 ggr)
*Whitesnake
*Wildhearts                                                                      
*Within Temptation
*Yngwie Malmsteen
*ZanClan (otaliga ggr)

Det är iaf de jag kommer ihåg sådär. :P

Nu ska jag tyvärr gå till jobbet, men det får duga. Så himla skönt att det är fint väder iallafall. :)

KISS KISS KISS!

Imorrn ska jag och se Kiss. :D Ska bli roligt som fan! Är ju ett band som inte är här alltför ofta. Sen att gubbarna numera är hundra år och kanske inte är på sin topp är ju en annan sak. Det ska bli kul ändå.
Vi ska åka till Sthlm inatt efter jobbet och så sova lite och sen är det dags.

Men som sagt, först ett arbetspass. Det är nog ändå rätt kul för det är med lilla Emmelie, en av mina favvotjejer. :)
image2
Så då vet man att man kommer få skratta och att man kommer hinna med allt. Hon e grym, den tjejen! *love*

Jag har haft på mig en supersöt klänning idag! Den är svartvitrutig och väldigt söt. Så hade jag mina boots med fransar. Var jättefint. Värsta cowgirl. :) En stråhatt på det och så är det full flärd. Testade faktiskt en av Fredriks hattar, men det kändes lite mycket, men han tyckte det var bra. Vi får väl se vad jag bestämmer mig för. :P

Nästa vecka har jag semester. Ska bli så grymt skönt! Då är det ju dags för Sweden Rock med. Har inte vart på den festivalen sen 2005. :P Förresten, här är ju en lite rolig bild, med tanke på Kiss bara. :P
image3

Hur som helst...det är lite som ska planeras till srf men, tält har vi iallafall ordnat nu. Ska man bara leta upp sovsäckarna och jag tänker ta med ett extratäcke, frusen som jag är. Så ska man handla lite mat som är enkel att ta med och håller sig och lite annat smått och gott. Blir nog rätt kul att åka bil ner. Är ju ganska lugnt att åka på natten så det är bra. :)

Nu ska jag in och sminka mig lite så jag inte ser ut som ett levande lik på jobbet.

Tjipp!

Glömde...

Tur man inte är långsint. Efter mitt inlägg igår så var jag piss-tjurig verkligen! Men det gick över enfter en halvtimma. Får väl se om man måste pröjsa direkt för antennen. Vi ska leta efter nån billigare och då kan han ju ta sin jävla antenn. :P Haha...annars är det väl bara att pejja. :)
Jag var på så dåligt humör att jag tillochmed glömde lista vad jag hade handlat. :P

En eyedust på Make Up Store, Soft Grass
En cybershadow vid namn Crash

Jag tänkte köpa en turkos mascara för den var så frän att ha på topparna på fransarna. Kanske köper den idag istället. :P

Köpte ett par svarta jättefina sandaler till Mamma på Din Sko.
Ett par gröna 3/4-byxor i mjukismaterial på H&M
Ett vitt, ett grönt och ett gult vanligt linne på H&M.
Fyra träarmband på H&M. Jättefina.

Två par kalsonger till min Kärlek

Sen tror jag inte det var nåt mer.

Idag ska jag bila upp till Sthlm alldeles själv och  hämta hem min snubbe. :P Men det blir nog inte förrän ikväll vi åker hem.
Vi ska till Skärholmen med typ halva hans släkt på dan så det ska bli lite roligt. Så ska åka upp om en timme typ.

Gav förresten mamma hennes presenter redan igår för jag kunde inte hålla mig. :P

Nu ska jag äta frulle.

Tjipp!

Fan!

Här kommer man hem efter en shoppingtur på stan, glad i hågen och med ett gäng påsar från H&M, Make Up Store och Din Sko och så kan en kommentar få en på så jävla fittigt humör. :(
Mammas snåljåp till karl kom fram innan jag knappt hunnit kliva ur bilen:
- Du har just blivit av med 800 kr.
- Aha?
- Aah, för Bennyt tog tv-antennen som vi köpte så nu har inte jag nån och vill du behålla den så får du köpa den vi har satt upp för 800 som den kostade.
- Happ....

Ok att jag visste att det kanske skulle bli så men kunde man inte sagt det på ett schysstare och mindre drygt sätt?!?! Inget familjepris här inte. ÅÅÅHHH, jag blir så irriterad! Om skiten bara kunde ha fått funka därute hos Benny!
Kul att loosa 800 nu lagom till SwedenRock och allt vad fan man ska göra. :( Benny är för övrigt min morbror.
ÅÅÅH, jag har bara lust att gå och lägga mig nu. Jävla fans helvete!

Oj då...

Det kanske var meningen att man skulle skriva i bloggen varje dag? :O Det har jag i så fall missat, men man har ju ett liv utanför datan också...iallfall ibland. :P

Vet inte om jag har nåt särskilt viktigt att berätta idag. Är ju lite upp och ner med humöret och så. Känner mig sönderstressad ibland, arg ibland, ledsen ibland, bortglömd ibland.
Jag behöver nog semester.
Kärleken är på bortaplan för tillfället så jag är ensam hemma. Hade kunnat följa med utan problem, men kände att jag nog behövde vara lite ensam...fast jag var det förra helgen med. Känns som att jag skulle kunna börja gråta lite hur som  helst. Inget speciellt har ju hänt, men ibland när jag tänker så känner jag mig så ensam och ibland vill jag vara ensam. Inte ensam som i utan partner alltså, men lite ifred sådär. Vet inte hur jag ska förklara.
En del kan säkert vara att jag känner mig dålig och har dålig självkänsla för att jag känner att jag har alldeles för dålig dicsiplin. Jag som skulle börja gå ut och gå  och allt det där. Jovisst, här sitter man nu med resterna av biogodiset från igår...Hmm. :S

Jag behöver nog komma ut och träffa lite mera folk, dansa, festa och bli lite full. :P Och jag behöver, trots mitt ensamhetsbehov, vara med min pojkvän mera. Jag saknar honom redan! Vilken tur att jag ska upp till Sthlm och hämta honom på söndag. :) På Mors dag.

På tal om mor så ska jag in till staden och köpa en till present åt henne imorgon. Ska nog ta bussen bara för lite kul. :P Då blir man sömnig. Jag hoppas att nån av mina vänner har tid att ses för en fika. Har frågat alla, men de kan inte pga diverse olika saker. Nu står mitt hopp till en till, som inte har svarat på mitt sms än. *hoppas hoppas*

Nästa vecka ska jag se Kiss! Wiie, det ska bli kul! Och veckan efter det så är det dags för Sweden Rock Festival. :D Har inte varit på festival sen 2005, så det är dags nu. :) Ska dessutom få låna bilen och köra ner själv. :P

Men nu ska jag nog ta och borsta tänderna och sen sova lite. Ska upp skapligt imorrn och se om jag kan städa ur bilen. Det behövs!

Tjipp!

Mitt nya liv...

Jaha, det kanske är dags att börja bli lite nyttig nu då. Starta det nya livet med motion, smalmat och inget godis. :P Haha, don't think so. Eller ja, någorlunda iallafall. Jag hittade värsta inspirationkällan i en tjej som vägt 80 kg men gått ner till 56. Så hade hon bilder under tiden. Det var helt fantastiskt faktiskt. Önskar jag kunde vara så disciplinerad.
Men idag har jag iallafall varit ute och gått i 20 minuter, innan frukosten. Och gjort 20 armhävningar. :P Så liiite nyttig känner jag mig ju faktiskt. Ska gå till jobbet sen med och där hinner man väl för övrigt inte äta så mkt alls idag. :S
Jag ska slå mig själv varje gång jag köper hem chips nu, för det är nog det viktigaste att sluta med. Det äter jag alldeles för mycket av. :P Kommer aldrig kunna gå i jeansshorts om jag fortsätter. :P Fast det kan jag knappt ändå, för jag har så himla bleka ben. Den där Natusan-grejen biter inte på mina ljusblåa ben. De är säkert för bleka. Haha!
Näe, nu ska jag sätta mig och räkna lite på mina traderapaket.

image1

Tjipp!

Så har man startat en blogg också.

Haha, det trodde jag aldrig. :P Men det är ju ganska skönt att skriva av sig ibland så det blir säkert fint.
Kanske kan man bidra med nåt vettigt, vad vet jag.
Iallafall så kommer jag ha nånting att göra när det är sånt skruttväder som det är ute idag.
Ioförsig har jag gjort en del idag iallafall.
Åkte till stan med Pelle och träffade Emmelie och käkade lite lunch pch hade det trevligt.
Fick ju äntligen åka fort i Porschen. Haha! Som jag har tjatat. Synd det inte var bättre väder bara, men vafan. Man ska inte klaga på allt. Fort gick det iallafall, mätaren låg i botten. Wihoo, det var roligt!
Det var första dagen på stan på jag vet inte hur länge, som jag faktiskt INTE handlade något. :P Lite otroligt...annars måste man ju faktiskt ha åtminstone en lite påse med sig hem varje gång, annars har det ju varit tråkigt. :P
Men det var Pelle som stod för shoppingen idag. Jag hade iofs fått lite roliga paket i brevlådan när jag kom hem.

Vad jag nu ska göra ikväll vet jag inte. Funderar på en film om det inte går nåt på tv. Ska ju jobba i helgen så det är bara att passa på att ta det lugnt när man kan. Ska nog iofs åka till jobbet och köpa en coca cola för det är jag sugen på. :P Det blir nog Fear And Loathing in Las Vegas ikväll, med Johnny Depp. <3 Hihi!

Tjipp!

RSS 2.0