Sysslor of the day

Godkväll.

Tvättstugan - check!
Disken - check!
Bäddat rent i sängen - check!
Handlat mat - check!
Planterat om blommor i krukor - check!
Tränat - icke check.... ont i halsen, kill i öronen och snörvlig.
Dricka te - trippelcheck! Snart fyrpelcheck.

Twilight Movie Night!

Gaaah, jag har gått och blivit förkyld! Gillar't inte! Sjukt störigt. Har druckit Annas specialare och hoppas på det bästa nu. I värsta fall får jag väl klunka i mig en whisky också. Det ska ju rena. Haha! Nej usch, inte ens gott. Jag håller mig till te och honung.

Hade en jättemysig dag igår. Var ute och gick på morgonen/förmiddagen, blev skjutsad in till Maxi och mötte upp Anna. Vi åkte till stan och letade efter nånstans att äta en god bit mat. Det blev Café Plaza vid Stadstornet. Båda hade blivit så hungriga så det blev en rejäl plankstek. Men OH så god den var! Mums! Den satt verkligen inte fel trots värmen. Efteråt bliev det kaffe och glass och rejält med vatten. Det gick åt denna varma dag.
Sen gick vi upp till bion och hämtade ut våra biljetter till Twilight Movie Night och sen köpte vi lite godis och dricka. Sen var det dags.

Twilight har man ju sett nu, och likaså New Moon, men det var ändå väldigt kul att se dem på bio igen, för det har man ju inte gjort så ofta. Men Eclipse....alltså... Jag säger bara WOW! Den var riktigt riktigt grymt bra! Helt klart den bästa filmen hittills av dessa tre! De hade fått med så mycket roliga saker och repliker som är med och de hade fått ihop scenerna väldigt bra. Jag blev helt förtjust!
De kärleksfulla scenerna hade de verkligen fått mycket mera känsla i och det var mer kärlek, mer drama och tragik och mer action. Tror killar kommer gilla den här bättre än de förra filmerna. Även jag gjorde det. Märks att de har större budget nu, men på ett bra sätt.
Den var två timmar lång, men det kändes knappt som en timme. Den hade lätt kunnat vara längre, utan problem. Jag vill redan se den igen, så Fredrik, du vet vad du har att vänta dig. *blink*

Toppbetyg från mig!


Hängmattan, here I come!

Nu jävlar mina vänner, nu är det semester för min del!
Det är fantastiskt skönt! Framförallt efter en dag som igår. Hujedamig säger jag bara. Den var inte att leka med. Sov till kvart i elva idag, blev väckt av ett sms då. Behövde nog sova ut lite.

Nu ska jag gå ut på en promenad och sen vettetusan. När Fredrik kommer hem ska vi iallafall träna. Förhoppningsvis hinner vi hämta stolarna på JYSK också. Det var det jag fick sms om, att de fanns att hämta. Så kanske vi kan börja använda köksbordet och det snart. Hihi!

Tjingtjong!

Maskeradfest!

Tänkte ta och showa lite bilder från förra lördagen då Bella fyllde 30 år och vi var alla klädda som kändisar. Det var en toppenfest och jag hade hur kul som helst! Riktigt party och vi kom hem vid fyra på morgonen. Då var jag trött och full. Haha!

Själv var jag ju Kat von D och Fredrik var Slash.
Lite bildspam:



Marilyn Manson och Slash. Visste ni att de är bröder? *blink*


Bella - Snövit, för de som inte fattade det. Hon hade tillomed ett rött äpple i handen till och från under kvällen. Här var det nog mestadels deras übergoda bål.


Jesus och Jack Sparrow på en och samma fest. Slash nere i hörnet.


Raoul Duke från Fear and loathing in Las Vegas var en av mina favoriter. Originalet från filmen till höger, men visst är det grymt likt! Me like a lot! Riktigt bra!


Sagan om ringen-alv och Cleopatra med en väldigt väldigt söt flickebebis på magen.
Vilken go liten tjej alltså!


Tomas di Leva gick och spred kärlek och kindpussar hela kvällen!
Han vann dessutom utklädningstävlingen. Väl värdig vinnare, men det var nästan allihopa!


Jag älskade dessa två! Så himla snyggt gjort med målningen och allt! Grymt bra!
En närmare presentation på vilka de är behövs nog inte. Hehe!


8 timmar, sen är det slut!

Halloj!

Ack, mina fötter. De är rejält trötta efter gårdagen. Jobbade ett tiotimmarspass. Det var längesen och det kändes i kroppen. Men det gick iallafall bra. Mer folk än jag trodde men Pernilla och jag är ett ganska bra team tror jag nog. Vi har fått beröm båda dagarna för att det sett bra ut. Kul kul!
Nu har jag bara åtta timmar arbete kvar innan jag kan luta mig tillbaka i hängmattan i fyra veckor. Det ska bli kalasskönt faktiskt! Bara att njuta.

I helgen har det ju varit strålande väder, midsommardagar till trots. Det är ju allmännt känt att det alltid regnar på midsommar. Så därför skulle det inte förvåna mig om det regnar imorgon när jag är ledig, men den som lever får se.

Håller på att kikar på en intervju från Jimmy Kimmel show, med twilightarna. Den är jättekul! Finns på youtube eller så kan man kolla på www.twilightsweden.se som också är min startsida på datan. Hihi!

Håller på att få alla srf-bilder nu också så i veckan kommer det upp lite från Sweden Rock.
Nu ska jag kolla klart intervjun.

Njut av dagen!

Tävling!

Ja, jag är med och tävlar hos Melitas: http://melitas.blogg.se/2010/june/tavling-vinn-17-mineralogonskuggor.html Man kan vinna smink och det behöver ju jag!
Jag tävlar med min fina Purple Rain make up så får man se om man har tur.



Purple rain

Mörrn mörrn!

Det var en sjuk dag på jobbet igår. Att vi fick vara tre och stänga säger ganska mycket för de som vet. Hehe! Men jag tror det gick ganska bra ändå. Ska bli spännande att se vad kassan blev.
Gjorde en jättefin make up igår tyckte jag. Ok, eyelinern ville inte samarbeta och en del rann ju iväg innan jag ens kom till jobbet, men skuggorna gjorde ett superjobb. Köpte ju en supersnygg Color Vibration skuggaMist Ingelsta, som heter Nevada. En ljuslila skugga med guldpluttar och blålila pluttar i. Pluttarna är alltså andra pigment i skuggan än själva grundfärgen eller hur man ska förklara det. Haha! Sjukt snygg var den iallafall. Nu har jag ingen bild så kika in på MIST för att kolla om jag inte orkar lägga upp nån.

Iallafall, så den färgen använde jag ihop med två eyedust från Make Up Store, som heter Cool och Sassy och som highlight hade jag Pink Frost från MUS. Så om man låter bli att titta på eyelinern så blev det iallafall jättefint tycker jag. *rätta mig om jag har fel* Nevada ligger längst in mot ögonvrån, sen Sassy och sist Cool.



Three more days

One day down, three more to go.
Jag är sjukt trött efter idag alltså.
Godnatt!

Twilight eventet...

Hej och hå!
Här har jag varit in till stan med mamma och handlat, vi har hälsat på farfar och jag fixade hans räkningar också. Hemkommen så gav jag Kissen fästingmedlet och försökte med Busan också men det gick halvdant. Hon har en halv pipett kvar som ska ner i nacken på henne. Hon är ju så sjukt jobbig och ska bara smita, så jag har tre snyga rivsår på armen nu. Dumkatt! Det tar ju bara tre sekunder. Hehe! Sen tvättade jag bilen efter att ha legat i solen en stund och passade på att ta mammas och Jansas också. Inte så supernoga men lite iallafall. Hihi!

Ja, här är iallafall några bilder från Twilight Fan Eventet som Anna och jag var på i måndags. De är inte toppenbra men ni får hålla till godo iallafall.
Tjingeling!


Jag och Anna i seriös väntan. Hehe!
 Ganska mycket folk...

Nästan det enda tillfället som Kristen vände sig om lite.
Taylor sitter med ryggen till.

Fick fota på skärmen också.

De hade ett par vakter på "scenen", men ännu fler nedanför som väntade.

Sen blev det MacceDonken på vägen hemåt.


Att jag inte lägger upp fler bilder beror på att de flesta faktiskt ser likadana ut. De satt med ryggen till hela tiden och de fick inte ens stanna till på scenen och vinka när de gick ut, utan vakterna skuffade ut dem direkt. Det var synd, men inget att göra åt. Jag har faktiskt sett Kristen Stewart och Taylor Lautner på riktigt. :D

Twilight

Nån som vill se bilder från Twilight fan Eventet? Hihi!

Katten fick bada!

Hello!

Har just badat min ena katt. Hon är blöt och lite tjurig men spinner ändå när jag klappar henne, så helt arg på mig är hon nog inte. Tur det. Hon behövde ju bada! När hon torkat ska jag ha på fästingmedel på de båda små monstren.
Jag är iallafall nästan lika blöt som Kissen. Fick sitta och hålla för ingången till duschkabinen eftersom hon ville smita hela tiden. Tror jag det! Det var väldigt halt för henne så det var väl sjukt obehagligt. Stackars liten. Som tur är så är hon så himla snäll och lugn trots allt så det gick ganska bra. Så kommer hon vara så mjuk och fluffig sen. Min lilla plutta. Busan såg helt förskräckt ut när Kissen kom ut och var blöt. Hon undrade nog vad som hände.


Ni får ursäkta, min katt ville inte riktigt titta in i kameran i detta ögonblick. Hihi!

Tvättar sig efter det miserabla badet. Usch, inte roligt alls!

Efter det här kortet sprang hon iväg. Säkert lagom trött på mig och min kamera.

Busan tittade mycket frågande ut efter Kissen när hon sprang ut i köket. 


10-timmars party!

Wow, jag är riktigt seg och slö idag, Kanske inte så konstigt. Det var fest i tio timmar inatt.

Fredrik och jag åkte ju till Sthlm i fredags kväll/natt efter att jag haft en supermysig kväll på Trädgår'n med Lindsey och Elin. Så på dagen igår så åkte jag, Fredrik och Kenneth till Kjula, Eskilstuna på dragracing och kollade lite snabba bilar och en massa andra snygga bilar på parkeringen. Hihi! Men självklart så började det ju regna på eftermiddagen så då åkte vi hem.

Började göra oss i ordning nästan direkt. På kvällen väntade ju Bellas 30-årsfest med maskeradtema. Jag var Kat von D och Fredrik var Slash. Reneé stod och våfflade Fredriks hår i ungefär en timme. Haha! Jag hade nog med att få ordning på smink och stjärnor, så det slutade med att vi blev lite sena, men vi var ändå inte sist. Skönt det.

Det bjöds på jättegod bål, god mat och snacks. Även kaffe och efterrätt och diverse alkohol, förutom det vi hade med oss själva. Det var en salig blandning av folk där, allt från Snövit till Marilyn Manson, Britney Spears, Homer och Marge Simpsons och Jesus. Tomas Di Leva gick och spred kärlek över alla och Lisbet Salander såg lite lagom mordisk ut. Hugh Hefner gick och nöp sin playmate Kendra i rumpan och Ugly Betty dansade loss. Ja, det var en riktigt riktigt rolig fest och jag och Slash gav upp vid fyra imorse. Då var jag rätt så trött... Haha! Ska visa lie bilder när jag kommer hem till datasladden.

Imorgon åker jag och Anna upp till Stockholm och går på Twilight Fan Event. Ska passa på att ladda om kameran till dess också. Det går nog åt. Hihi! Nu ska jag slöa et tag till, sen när Fredrik kommer hem från repet med bandet så ska vi nog mumsa pizza innan vi åker hemåt.

Tjingeling!


Grattis vänner!

Vill bara säga STORT GRATTIS till mina fina vänner Lindsey och Elin!

Lindsey har äntligen fått sitt körkort och Elin har äntligen blivit gravid!
Jag är så glad för er båda och ikväll hoppas jag vi firar med mycket prat och god mat.
Blir det vin så blir det banne mig alkoholfritt. Hihi! 


Citrondricka på en filt

Har varit borta Anna en sväng nu och suttit ute i gräset i solen. Vilket kanonväder det blev. Vi käkade bullar och drack citrondricka och snackade en massa goja. Så längesen vi sågs nu så det gick ett par timmar. Emmelie kom ner också och henne träffar man ju alldeles för sällan nu när hon jobbar hela dagarna. Hehe!
Nu är jag hemma igen och Fredrik ligger och sover. Undrade ett tag vad som hänt, om han ens kommit hem eftersom han inte svarat fast jag ringt fyra gånger. Men hemma var han. 

Vi får väl se vad kvällen bjuder på här sen.

Tjing tjong!

Ledig på måndag!

NU ÄR JAG LEDIG PÅ MÅNDAG!! Aaaaahhh!

TWILIGHT FAN EVENT!

OMG OMG OMG OMG!! AAaaaahhh! Alltså, ibland är det ju bara för sjukt! var och hämtade posten nyss och jag har vunnit två biljetter till Twilight Fan Event på Hovet på måndag!!!! Men jag JOBBAR!! Gaaaaah! Nu har jag ringt min chef och kollat om ledigt och han skulle ringa upp när han kollat på det.
Alltså, jag dör ju om jag inte får ledigt nu när jag har två biljetter!! Aaaaaahh! Inte får jag tag på Anna heller eftersom hon är på ultraljud och det var ju hon som kom på motiveringen så det är ju hon och jag som ska gå. Anna för tusan ring ring ring! Får jag inte ledigt så kommer jag gråta. Jag är helt uppe i det blå just nu!


De kommer vara där!!!!


KISS i Malmö

Jag har fortfarande inte fått in SRF-bilderna i min data eftersom Fredrik och jag har jobbat om varandra. Därför får det bli Kiss från Malmö först.
Vilken sjukt bra spelning de gjorde! De gamla rockgubbarna har ju definitivt krutet kvar! Jag är helnnöjd med spelningen, dock inte självaste arrangemanget. Där vet jag inte vad som hände.

Vi kommer dit och det är garanterat över en km kö. Det är smockfullt runt arenan så det knappt går att ta sig fram. Det är EN ingång öppen. Merchandisebåset över fullsmetat med folk utanför så det går inte ens att komma fram, men vi blir tillsagda att det går att handla inne på arenan också, så vi försöker hitta nånstans att komma in. Ingen vt var kön börjar, varken gäster eller vakter. Men så öppnar de ett par grindar för sittplatsare, som vi, så vi kommer in rätt snabbt. Dock så har redan första förbandet Casablanca spelat klart och 90% av folket är fortfarande utanför arenan....
När vi kommer in så finns det inte ett enda ställe där man kan köpa merchandise.. Det är nere på ståplats bara och dit har sittplatsarna ingen access... Så inga tischor blev det... Att de inte upplyste att det bara var på ståplats. ETT ENDASTE korvstånd finns det att handla mat i. EN korvvagn till 22000 personer! KATASTROF!

Ja, arrangemanget runt om konserten var under all kritik. Det var helt klart det sämsta jag varit med om, utan tvekan! Men all cred till Kiss. De var kanonbra!







Myyycket shopping!

Halloj!
Ja, det här blir ett långt inlägg. Tänkte lägga upp bild på allt jag handlat på sistone. Går tillbaka ända till i början av maj. Hehe! Det är kul att shoppa. :P
 Örhängen
 Armband
 Underbart halsband!
 Väska. Denna fick jag för att jag handlade ovanstående smycken. Allt från Glitter.

 Sportbh och diadem från H&M.
 Lipstick Peachy, Cake eyeliner Black och Sport Foundation Latte från Make Up Store.
 Bikini med nitar från Gina Tricot. Snygg, men jag är skeptisk om nitarna kommer sitta kvar efter ett bad ärligt talat... Den bländar iallafall alla som försöker glo på mig. Hihi!
 Body Mist i doften Holiday Luxury från Make Up Store.
 Smått och gott från Yves Rocher. Duschpuff, kokosduschkräm och två prover på köpet, nån ögonkräm och nåt mer.
 Fyra sommarlack från Depend, Glittrigt ljusrosa, äppelgrönt, ljusljusgrönt och blåttblått.
 Top från Halens. (ja men ursäkta att jag inte orkade vända på alla bilder då. :P )
 Klänning från Halens. Jättesnygg, men väääldigt urringad.
 Sötful top från Gina Tricot. Passade ju mig dock. Hihi! Sötful och makeup liksom. Hihi!
 Väska med nitar, också från Gina. Skitjobbig dock. Ha inte för stor plånbok!
 Två till lack från Depend. Ett brunt matt och ett grått matt.

Här är Sweden Rock-shoppingen. Mitt underbara döskallehalsband, från Rock by Sweden. Design av Laila Bagge.


Matchande örhängen till of course.


Tuff jeanskjol, handsydd. Finns endast detta exemplar. Fredrik köpte liknande jeans och jeansjacka.


Ett Motörheadlinne måste man ju ha som hårdrockstjej också.


Lagom till när vi kom hem från SRF så anlände mitt paket från CherryCulture också. Allt för bara 286 kr inkl frakt. Asbilligt faktiskt.
 LA Girls Rockstar nagellack i färgerna Supernova, Addict och Scandal.
 Glitter eyeliners från NYX. Purple, Jade och Apple.
 Art Deco nagellack, med smal pensel för att kunna dekorera. Gold glitter, Orchid Glitter, Silver, Metallic Pink och White.

Ja, det var nog allt....utom det jag handlat på tradera. Hoho!

Jordgubbarnas återkomst!

Wohoo! Härligt när man sitter och äter jordgubbar till frukost eller vad säger ni? Så gott! Det är så underbart att det går att få tag på igen. Snart är det ju midsommar och då krävs det ju jordgubbar.



Ska iväg och jobba idag med, sen är jag ju ledig några dagar igen. Det var riktigt lugnt och skönt igår. En trevlig mjukstart med Linnea efter semestern. Det kändes bra. Man var ju lite lagom förvirrad ändå när man varit borta ett tag. Haha!

Ska väl ringa mamma här om ett tag, hon är på sjukhuset. Hon fick åka in i söndags tror jag för att hon hade fruktansvärda kramper i magen. Det visade sig att det var en kraftig infektion i tjocktarmen. Så hon hade inte ätit nånting på två dagar när jag träffade henne igår, men hade fått lite soppa precis.
har hon tur så får hon komma hem idag efter att ha pratat med medicinläkaren, men troligtvis blir hon nog kvar nån dag till. Usch, sjukhus är hemskt tråkiga. Hoppas hon får komma hem snart och att hon blir bra.

Nu ska jag glo igenom den tre kg tunga högen med reklam som jag inte orkat bry mig om förrän nu. Hehe!

Slut på semestern!

halloj!

Nu är man hemma igen. Ska iväg och jobba om en timme, så nu är semestern slut för denna gång. Hehe! Men sju arbetspass, sen är det fyra veckors ledigt igen. Wiie. Hehe!

Sweden Rock, dag 4 blev det ingen uppdatering för mitt mobilbatteri tog slut. Men jag kommer lägga upp bilder både från SRF och även KISS i malmö, men just nu ska jag enjoya en timmes hemmahet innan jobbet bara. Imorgon eller nån gång helgen ska jag försöka uppdatera ordentligt.Jag orkar inte riktigt nu, plus att Fredrik har de flesta av bilderna i sin data.

Tjing! 

Sweden Rock dag 3

Regn, regn, regn. Det är helt sjukt vad det regnar. Har hållt i hela dagen. Supertrist. Annars är det ju så himla bra! Men vädret kan verkligen dra ner humöret. Har sett Grave Digger nu och kollar på MSG nu. Ikväll blir det Cinderella, billy idol och gary Moore. Nu är jag sugen på kaffe. När jag kommer hem ska jag ladda upp lite bilder. Tjingeling!

Sweden Rock dag 2

Hej och hå! Måste säga att vi har det himla bra! Dock så är vädret inte på vår sida. Nu regnar det igen. Det var skapligt i förmiddags så trodde nästan det skulle spricka upp men det blev tvärtom. Nu sitter vi i bilen och käkar godisremmar blev tvungen att gå och byta byxor och skor. Har sett en trumclinic och så Treat. Skulle sett y&t men skippar nog det. Blir eventuellt pretty maids och definitivt Sabaton och Aerosmith sen i alla fall. Nu ska jag försöka få på mig ett par byxor. Sen blir det gummistövlar nästa gång vi går ut. Hihi! Tjingeling!

Sweden Rock dag 1

Vaknade till regn, men har sovit som en kung i bilen. Man sov riktigt gott där! Regnade på dan, men det har klarnat upp rätt bra så solen har tillomed varit framme. Asskönt! Sitter med några vänner nu och dricker öl, cider och baileys. Då håller man sig nog varm sen. Hehe! Banden idag blir Alestorm, Udo, michael monroe och quireboys. Finns mycket kul att shoppa oxå. Hehe! Tur att skattepengarna kom igår. Hoho! Nu ska vi chilla! Puss

Snart drar vi!

Börjar bli klar här nu och Fredrik är på väg hem från skolan.
Har satt mig ner nu för första gången idag, och äter för första gången idag. Inte bra att stressa på fastande mage, det märkte jag det. Började så smått bli illamående. Är jag den enda som bortprioriterar ätandet om man har nåt viktigt framför sig?
Men men, sitta en minut, sen är det bara att börja dra sig.
Ha en underbar vecka, det ska jag!

Tjing!

Sweden Rock, here we come!

Idag bär det neråt! Jag är helt uppe i det blå. Stressad nervös och glad, försöker komma ihåg saker, försöker packa och städa och klä på mig på samma gång. Ja, så det är lite rörigt just nu. Ska försöka lära mig att ta en sak i taget. Hehe!
Det är ju ganska bra väder här nu så jag hoppas det fortsätter att vara det neråt Blekinge också. Vore ju guld!
Näe, jag måste helt enkelt försöka göra lite nytta nu.

So long!


Aspackad!

Hej och hå!
Här packas det för fullt. Jag har lyckats få ner kläderna i en väska, nu är det bara resten kvar. Jees, det är inte lätt alltså. Haha! Jag har garanterat för mycket saker med mig som vanligt, men hatar känslan ifall man skulle stå utan. Hellre lite för mycket än för lite då. Och så är det så svårt att packa när man inte har en aning om hur vädret blir. Men det får bli som det blir. Hehe!

Men nu är det snart dags att gå och lägga sig. Är helt slut. See ya tåmåråw!

I love klorin!

Just ja, var ju så himla sur i lördags innan filmen, för vi käkade på Donken och jag hade på mig ett vitt linne med massa fransar på, som jag inte använt tidigare. Vad gör jag? Jo, jag tappar en pommejävel med currydressing rakt ner på mitt vita linne! Gaah! Helt gulfläckigt blev det. Inte hade jag ju nån möjlighet att tvätta det där och då heller så jag var glad att vi satt i biomörkret.
Slängde linnet i tvätten idag men det gick ju inte bort såklart. Men så hittade jag klorin här hemma, längst in i ett skåp så hällde ner det, vatten och linnet i en balja och nu är ta mig sjutton fläckarna borta! Wiie!
Så nu har jag tagit mig an Jansas vita skjorta som det är stora bruna kaffefläckar på. Klorin, you're the shit! Me love!


Full fart igår!

Hej där!

Vad har ni för väder idag? Jag hade hoppats på bättre, men huvudsaken är att det är fint i Norje resten av veckan. Hehe!

Igår blev en fartfylld dag. Höll på med allt möjligt hela dagen. Först tränade vi och badade lite, sen åkte vi runt till diverse olika affärer och handlade livsnödvändigheter till srf, bland annat ett solskydd till bilrutan och läppbalsam med solskyddsfaktor. Även lite mindre livsnödvändiga saker också, som mat. Fick köpa en matlåda till Anna på Mist också, som höll på att svälta ihjäl och så blev det ett gäng Rock Star. Fredrik köpte jeans också.

Sen till slut så åkte vi hem och jag dog i soffan en stund. Sen var jag ute och plockade mammas rabarber (med tillåtelse självklart) och gjorde en väldigt mumsig rabarberpaj. Men innan eferrätten, som var pajen, så proppade vi oss massa tacos och det var sjukt gott! Var galet hungrig. Efter all mat så var jag dock galet mätt istället.

Idag sitter jag här och har fullt med tvättstugan och ska diska också. Älskar att göra båda sakerna! Eller just det, det var ju fult att ljuga... Jaja.. Hehe!

Imorgon drar vi till sydligare och rockigare breddgrader!

Prince of Persia

Fredrik och jag var som nämnt, på bio igår och såg Prince of Persia. Jag älskade filmen! Helt i min stil med såna här filmer! Äventyr, spänning, magisk story, lite kärlek och humor mitt i allt elände. Den har fått knappa recensioner, men jag hade nog fördel av att inte spelat tv-spelet med samma namn nån gång.
En grej som jag reagerade på bara var att jag tyckte den i många avseenden liknade Walt Disneys Aladdin. Haha! Men det var bara kul.

Vi får följa den unge prinsen Dastan i 500-talets Persien och den vackra men stingsliga och motsträviga prinsessan Tamina, när de ska försöka stoppa den elaka adelsmannen att lägga vantarna på Tidens sand - En gåva från gudarna som kan kan göra det möjligt att leka med tiden, och ger ägaren kraften att styra världen.


Mitt betyg till filmen: 5/5 Helt i min stil! (Dessutom fick jag se trailern till Eclipse. Hihi!)



Prince of Persia

Aloha i solen!

Idag har varit en riktig slödag. Har inte gjort ett dyft, mer än diskat. Rätt skönt, men lite långtråkigt ändå. Men ikväll ska Fredrik och jag på bio och se Prince of Persia. Har inte hört nåt särskilt alls om den så vet inte vad jag ska tro. Men det är ju en äventyrsfilm och jag brukar tycka sånt är bra. Vi får väl se. Bilden är från filmen. Dessutom är det ju Jerry Bruckheimer som är med och gjort filmen och det är en bra man. Han har ju gjort Pirates of the Caribbean och de gillas! Det ska iallafall bli himla kul att gå på bio!!



Benen för övrigt mår bra. Alla röda prickar och uppsvullnader efter gårdagens vaxning är borta, men det sved lite lite grann när jag duschade förut.

Alltså, nu är det bara tre dagar kvar till Sweden Rock. Ska bli så härligt, men jag oroar mig alltid för vädret. Det är så urbota tråkigt om det blir regnigt och blåsigt. Jag vill ha varmt och skönt och ljumma sommarkvällar så man kan gå ute i linne och sånt länge. Inga tråkiga tjocktröjor eller regnkläder tack. Låt det vara fint när vi är där! Det förgyller ju allt så mycket extra! Men ingen idé att oroa sig och kolla väderleksrapporter heller. De är ju ändå inte att lita på. Bättre att se när man är där. Och även om det nu inte skulle bli toppenväder så kommer det garanterat bli väldigt kul iallafall! Det brukar det bli!

På tal om mer bio så har jag boka in mig och Anna på Twilight Movie Night även denna gång! De kommer nu att visa både Twilight, New Moon och Eclipse! det ska bli så KUUUL!

Balens drottning!

Idag har varit en händelserik dag! Har varit uppe sen tiiiidigt imorse och styrt och ställt. Begav mig in mot stan redan när klockan var tjugo i tio. Bättre att vara ute i god tid än att komma sent. Klockan halv elva skulle jag vaxa benen. Så befinner jag och Maria oss inne på salong Törnrosa och jag får lägga mig på en bänk. Tjejen som utför det kör igång på direkten och jag måste säga att det var inte alls så farligt som jag trodde. Ont gjorde det ju, men det var helt klart värt att göra igen. Nu är jag ju rödprickig som få och några få strån som var för korta sitter kvar, men de får ryckas med nästa gång. Jag planerar faktiskt att göra det igen förstår ni. Haha!

Sen åkte Maria och jag ut till Maxi och käkade lunch. Supergod wokbuffé! Sen hade vi ganska mycket tid på oss att glida runt innan hon skulle vara hos frisören så vi kikade runt i butikerna och tjattrade lite med Anna på Mist. Vi shoppade lite på Gina Tricot. Jag köpte ett par nya svarta leggings, ett färgglatt linne och ett par "cykelbyxor" i spets. Kan vara coolt att ha under ett par jeansshorts tänkte jag.
Sen när Maria satt och blev fixad så köpte jag en svart hårtoning också, så man får bättra på färgen litegrann utan att slita för mycket på håret. Toning ska ju vara vårdande så det är säkert bra.

Efter det blev det iallafall snabbt hem till Maria och sätta fart med sminket och på med klänningen och allt sen. Hon blev så himla himla fin, tjejen! Jättekul att hon blev nöjd med sminket också. Då är jag nöjd och glad med. Hihi! Nu hoppas jag att hon haft och kommer fortsätta ha en riktig toppenkväll!





Balsminkning

Hello!

Snart bär det iväg till stan. Ska som sagt vaxa benen. Aj aj aj, sen ska jag och Maria åka till Maxi så hon får fixa håret och så ska vi luncha. Sen ska vi hem till henne och fixa sminket också. Efter det ska hon på sin studentbal. Hoppas verkligen sminkningen blir bra nu så hon inte blir gramse på mig. Hehe! Men det ska det nog bli.
Jag ska nog bara ta det lugnt ikväll. Vi skulle ju hoppa över träningen och bara ta en promenad istället. Kanske köra lite hemmaträning om vi orkar.

Så himla skönt. Nu är jag ledig idag och så tio dagar till framöver. Ska bli väääldigt skönt. Igår på jobbet var det riktigt mycket att göra. Vi hann inte ens göra allt som vi skulle...men så är det ibland. Känns ju som man är underbemannad oftare och oftare och ändå får vi inte anställa fler folk. Aja, nog om jobbet. Usch.

Nu ska jag fixa till mig lite. Uppdaterar sen med lite bilder på Maria om jag får. Hihi!
Tjing!

Ny erfarenhet JUNI

Ok, nu sitter jag och är lite nervös! Jag har nämligen bokat in en ny erfarenhet här. Hehehe! Imorgon ska jag vaxa benen och jag är redan nervös. Har aldrig gjort det så det blir ju spännande. Höhö!
Nån vänlig själ som vill dela sina erfarenheter med mig?
Hur som helst, det är bara underbenen, börjar lite lätt, men nu ska Maria följa med mig så jag slipper gå själv. Hihi! Känns lite tryggare att ha nån att hålla i handen. Haha!

Läste dock lite och man ska helst inte sola på en vecka och man ska helst inte duscha det första dygnet. Vi som ska träna på kvällen...Jag kanske får ta och bara promenera eller nåt så jag inte blir svettig. Eller så duschar jag ändå, men med bara kallt vatten. Får se.
Aa usch, det kommer ju göra bajsont garanterat. Men vafan, jag har ju tatuerat mig ett gäng gånger och piercat mig så såååå mycket värre borde det inte kunna vara. Måste ju testa. Hihi!

Har ju alltid rakat förut och kört med den hemska epilatorn, men nu ska jag testa vax för att slippa hålla på så mycket. Det är ju inte direkt superkul att raka benen liksom. Det här ska väl åtminstone gå rätt fort.

Plick!

Jordgubbssylt och ost

Mörrn mörrn!
Eller ja, många skulle säkert kalla det förmiddag. Hihi! Lyckades sova lite längre idag. Vaknade till när Fredrik pillade på mig när han sa att han skulle åka, sen sov jag till kvart över nio. Skönt. Därav sen frukost. Rostade mackor med ost och jordgubbssylt. Gott!

Satt ute och solade igår och var, utan att överdriva, kanonröd på bröstet. Det mesta har faktiskt lagt sig nu och inget gör ont så det var ju bra. Tillomed ansiktet har fått lite mera färg. Kul! Jag som aldrig blir brun. Hehe!

Nu ska jag skriva en liten inköpslista på saker vi ska handla med oss till SRF. Får se vad som kommer saknas på den. Dessutom blir det en packlista. Dags att börja sätta fart och få lite ordning på detta nu. Det är ju för sjutton bara ett par dagar kvar! Och imorgon ska jag sminka Maria till balen. Mycket att göra nu. Bara att sätta igång med en to-do-list!
Tjing!

PS. Jobbar idag, sen har jag nästan två veckors semester. Wohoo!

Super Silk Foundation

Hej hopp!

Ok, måste bara säga att jag är pretty imponerad. Jag är ju Make Up Store junkie som alla vet om, men idag testade jag min nyinköpta Super Silk Foundation i färgen Cream ifrån MIST. Jag brukar använda Make Up Stores Matt Foundation i färgen Milk, men den är lite ljus för mig nu när man fått lite färg i ansiktet. Därför tänkte jag att jag skulle testa ett annat märke och valet gick till MIST då. Mycket för att Anna jobbar där och gått skolan och så pratar hon väl om den. Måste bara säga att jag instämmer.

Jag har väldigt lätt för att bli blank i t-zonen och det går inte en hel dag utan att jag behöver matta ner med puder. Men idag testade jag alltså ovanstående inköp och mitt första intryck är att jag måste bara säga Wow!
Nu när det är kvällning så behöver jag nog matta ner fejset lite. Kollade för ett par timmar sen, runt niotiden och då började jag bli blank i pannan. Först så sent! Det är inte så det brukar vara. Tilläggas kan då att jag sminkade mig vid nio-halv tio i morse. Det är grymt bra.

Nu är ju detta första dagen jag testar den en hel dag och jag har inte gjort nåt ansträngande utan bara gått ett varv på stan med mamma och sådär. Men imorgon ska jag jobba och då åker den på ett hårdare test. Hehehe! Då står jag i korvoset och ska alltså helst inte bli blank i pannan. Vi får se hur det klarar det, men idag hurrar jag.


Shopping med mamma idag

Idag kommer min mor och jag ha vår lilla shoppingrunda. Jag ska kika in på Gina Tricot för en hatt och en tisha som jag sett och mamma ska köpa underkläder. Det ska bli roligt. Mamma är ju inte den som springer på stan dagligen så det blir kul att gå med henne.

Nu ska jag sminka mig och testa min nya Silk Foundation från MIST.

RSS 2.0