8 timmar, sen är det slut!

Halloj!

Ack, mina fötter. De är rejält trötta efter gårdagen. Jobbade ett tiotimmarspass. Det var längesen och det kändes i kroppen. Men det gick iallafall bra. Mer folk än jag trodde men Pernilla och jag är ett ganska bra team tror jag nog. Vi har fått beröm båda dagarna för att det sett bra ut. Kul kul!
Nu har jag bara åtta timmar arbete kvar innan jag kan luta mig tillbaka i hängmattan i fyra veckor. Det ska bli kalasskönt faktiskt! Bara att njuta.

I helgen har det ju varit strålande väder, midsommardagar till trots. Det är ju allmännt känt att det alltid regnar på midsommar. Så därför skulle det inte förvåna mig om det regnar imorgon när jag är ledig, men den som lever får se.

Håller på att kikar på en intervju från Jimmy Kimmel show, med twilightarna. Den är jättekul! Finns på youtube eller så kan man kolla på www.twilightsweden.se som också är min startsida på datan. Hihi!

Håller på att få alla srf-bilder nu också så i veckan kommer det upp lite från Sweden Rock.
Nu ska jag kolla klart intervjun.

Njut av dagen!

Kommentarer
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

SVAR::



Vilken tur att folk har vett att uppskatta er lite extra såna dagar :) Jag läste här ovan att det dessutom blir rätt långa dagar för er och då är det såklart ännu viktigare att folk är trevliga och beter sig. Så plus för det! Hoppas du får en bra vecka nu!

2010-06-27 @ 13:59:06
URL: http://janinanaslund.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0