Purple rain

Mörrn mörrn!

Det var en sjuk dag på jobbet igår. Att vi fick vara tre och stänga säger ganska mycket för de som vet. Hehe! Men jag tror det gick ganska bra ändå. Ska bli spännande att se vad kassan blev.
Gjorde en jättefin make up igår tyckte jag. Ok, eyelinern ville inte samarbeta och en del rann ju iväg innan jag ens kom till jobbet, men skuggorna gjorde ett superjobb. Köpte ju en supersnygg Color Vibration skuggaMist Ingelsta, som heter Nevada. En ljuslila skugga med guldpluttar och blålila pluttar i. Pluttarna är alltså andra pigment i skuggan än själva grundfärgen eller hur man ska förklara det. Haha! Sjukt snygg var den iallafall. Nu har jag ingen bild så kika in på MIST för att kolla om jag inte orkar lägga upp nån.

Iallafall, så den färgen använde jag ihop med två eyedust från Make Up Store, som heter Cool och Sassy och som highlight hade jag Pink Frost från MUS. Så om man låter bli att titta på eyelinern så blev det iallafall jättefint tycker jag. *rätta mig om jag har fel* Nevada ligger längst in mot ögonvrån, sen Sassy och sist Cool.



Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0