Jag tänker inte göra allt som jag inte vill!

Nu är det iallafall lite gjort i det här så kallade hemmet. Jag har inte så mycket tvätt kvar, grankartongen är borta, alla sopor är körda till återvinning, stötfångaren på bilen är på plats och Fredrik har diskat och dammsugit.

Det som är kvar är att tvätta bilen, men det får bli en annan dag eftersom det är minusgrader.
Det är också kvar att handla och träna, men jag har verkligen ingen lust att åka till stan idag. Träna hade jag kunnat göra och handla också, men jag vill inte ÅKA till stan. Jag känner inte för det helt enkelt och jag tänker inte göra det bara för att andra vill heller. Då kommer jag bli på ännu sämre humör än vad jag redan har varit och är idag och för min del är det inte värt det då.
Jag kan sätta mig på motionscykeln en stund eller gå en promenad istället. Mat finns så man klarar sig, det är ändå mest småplock och om Fredrik vill ha nåt... ja då finns det affärer på vägen upp till Sthlm imorrn som man kan stanna på så han får handla.
Jag tänker göra som jag vill idag och jag känner bara för att vara hemma och ta det lugnt just nu. End of conversation!

Jag är för stressad!

Usch, jag är ett offer för stress idag! Inte alls bra, hatar att stressa, men ändå stressar jag upp mig. Det blir så när jag har för mycket att göra. Idag hade jag behövt gå upp skapligt, men kom upp strax innan tio.

Vi skulle åkt in och tränat och sen handlat, men det får bli senare idag för jag ska... ja, jag gör en lista på vad jag ska göra idag:

*Tvätta av bilen
*Få dit stötfångaren på bilen
*Tvätta massor med tvätt
*Dammsuga
*Ställa ner julgranskartongen i källaren
*Diska
*Köra iväg med sopor till sorteringen
*Träna
*Handla
*Laga mat

Det enda jag har lyckats åstadkomma är att jag har vattnat blommorna. :S Men nu ska jag iallafall ner i tvättstugan och sätta igång med det så att nånting blir gjort...

www.gratismode.se

Jag är medlem på en sida som heter www.gratismode.se!
Det är en sida som man samlar poäng på och när du kommit upp i ett visst antal poäng så får du presentkort från valfri klädkedja hemskickade rakt ner i brevlådan! Det är helt gratis om du inte väljer att göra de erbjudanden som kostar några kronor. :) Det är ju valfritt.
Det bästa med denna sidan, gentemot andra är, att här får du rejält med poäng! Istället för 5 poäng så kan du få både 10, 20 och 50 poäng på att göra ett erbjudande! Så det är inga små poängsatser, vilket gör att det går ganska fort och det är ju bra, för vem vill inte ut och shoppa! :P

Det är enkelt och helt gratis att bli medlem. Du går in på sida och registrerar dig, som tack får du 50 startpoäng och sen är det bara att börja värva vänner, besöka hemsidor, berätta om sidan i bloggen och göra roliga erbjudanden. Vips så har du ett presentkort. :D

Ni som känner er sugna kan gå in och registrera er här:

Ny stötfångare!

Wie! Snart kommer bilen vara som ny igen! ...Nåja, kanske inte riktigt, men nu har jag iallafall hämtat min stötfångare och vi ska försöka montera fast den på fredag. :D :D :D Sen kommer bilen iaf se normal ut igen. :P Ska bli så skönt! Ska iallafall spola av både bil och stötfångare innan nåt monteras för det är ganska lortigt. Hehe!

Men nu ska jag ge mig iväg till jobbet för andra gången idag. Var där vid två för att tacka av en kollega som ska sluta hos oss och bli chef på en annan Statoil. Himla tråkigt för oss, för hon har verkligen livat upp stationen! Men kul för henne att hon så snabbt fick det jobb som hon ville ha! Alla lyckönskningar till Hanna!

Tjillevippen!

Super-smörgås!

Just de ja! Jag gjorde verkligen en asgod smörgås både igår och idag till frukost! Jag blev helnöjd. :P

Receptet:
Fazer bröd Aktiv flerkorn
Milko Mjukost extra stark
En halv avokado, skivad
Tomat, en eller två skivor
Svartpeppar
Aromat

Supergott! :P

Tröstshoppingen. :P

Ja, det har blivit viss tröstshopping denna månad efter bilkrocken, men jag har shoppat lite innan också. Jag är ju lite dålig på att lägga upp bilder ibland men tänkte nu visa lite. :P Alla saker är inte köpta vid samma tillfälle. :P

 Tröstshopping 1: Underkläder från New Yorker. Det var ett set till men det hade jag på mig så det får ni inte se. :P

 Tröstshopping 2: Två överraskningspåsar från Bodyshop. Den ena innehöll en passionsfrukttvål och badpärlor med vaniljdoft. Den andra innehöll också en passionsfrukttvål och en skimrande bodylotion med tranbärsdoft. Utöver det har jag köpt Bodybutter med Warm Amber-doft och så fick jag en gåvopåse med minibodylotion och duschcreme i doften Cassis Rose. :)

 Tröstshopping 3: Min jättetuffa fejkskinnjacka med ormskinnsmönster på. också från New Yorker. Gillar den affären. :D

 Tröstshopping 4: Ja, två av dem är köpta långt innan jag behövde tröst. ;) Två av dem var på rea och de andra två var så fina. :P Pennvässaren fick jag på köpet.

För övrigt i januari så köpte jag ju upp min julklapp, presentkortet på New Yorker. Då köpte jag en brun trekvartsärmströja som var så himla tunn och mjuk och skön, Ett par lila trekvartsbyxor. Såna som jag älskar att ha på sommaren, hemma eller att träna i och så en naturvit stickad tröja med stor fluffig krage med dekorationsknappar på. Föll för den direkt, den var superfin och så SKÖN!
Men nu är det dags att lugna ner sig igen. Hehe! Måste spara ihop lite slantar igen så mitt sparkonto överlever. Det har ju rykt lite stålar därifrån för bilreparationer med. :S Men men, det är sånt man får leva med. Nu är det ny kula igen. :) 

Sorry för bloggtorkan!

Här har det varit stendött ett tag. :P Har helt enkelt inte hunnit eller orkat skriva nånting. Har tränat och sen jobbat, jobbat, jobbat och sovit. Och idag var jag på MC-mässan i Älvsjö och träffade min Älskling. :)
Ska träna imorrn med... och jobba... och även jobba på söndag, så har bara varit ledig en enda dag denna veckan och det var idag och då gick jag upp halv åtta. Hurtigt värre. :P Värsta är att jag inte kunde somna innan klockan blev tre, så har varit helt slut. Kom hem på eftermiddagen, var uppe på jobbet och köpte en billampa till jansa, pratade lite med Emmelie och Pelle och Tommy.
Min lönespecifikation ser konstig ut, jag tror de drar alldeles för lite skatt. Måste ringa lönekontoret på måndag. Hoppas det går att få tag på dem bara. Har ju varit svårt enligt de andra. :S
Kollade på Let's Dance idag igen. Fan vad Laila är snygg! Och jag gillar Magdalena Graaf! Hihi, rätt person åkte iallafall ut idag! :P :P :P

Jag funderar på han Morgan... Jag har inte en blekaste vem han är egentligen, men är det han Morgan som var med sommarlovsprogrammet Tippen för massa år sen?? :O Jag älskade det programmet. :D



Hahaha, efter lite googlande så kom jag ju fram till att det fan var han! Åh, jag var ju typ kär i honom då! :P Tippen var ju askul! <3

Jag tog revansch idag! :P

Idag åkte jag in till stan och tränade. Och jag kom fram! :P Hem  också. Självklart tog jag samma sväng som sist, då det inte gick så bra, men den här gången fick jag revansch på vägen. ;) Den ska inte komma och tro att den kan tjonga omkring på mig som den vill inte! :P
Haha ok, men ärligt då... Jag tog samma väg som förra gången, men jag körde väldigt sakta och jag var väldigt nervös! Jag körde nog bara i 80 när jag kom ut på motorvägen, men det var inga runtom så det sket jag i. Hellre att jag kom ut öht på vägen liksom. :/ Men det var med en lättnadens suck som jag klev ur bilen vid simhallen sen faktiskt. Kändes bra att jag kom fram och även hem sen.
Jag kommer säkert vara lite kyckling i början nu, men hellre det än att nåt händer igen. Nog för att det kan göra det ändå, men jag kommer nog tänka väldigt mycket på hur jag kör nu framöver. Jag kommer köra som alla tanter, sakta och helst i mitten av vägen. ;)

Nu ska jag gå och loppa mig i sängen. Det var iaf väldigt skönt att köra bilen igen. Jag behövde nog det för att inte bli skrajsnare. Stackars Fredrik...undrar om han kommer våga åka med mig igen. :P

Kram på er alla!

Åker Starlet igen. :D

Idag har jag åkt min kära lilla Starlet igen. :D Kändes väldigt bra. Bakluckan sluter inte helt tätt iomed att gångjärnet flyttats på och jag har ingen stötfångare än, men så skönt ändå att sitta i min egen lilla bil igen. :)
Men det ska erkännas att jag faktiskt var lite nervös ändå. Lite rädd för att det skulle vara halt. :/ Nu körde jag ju bara till jobbet och tillbaka, men lite nervöst ändå.
Imorrn ska jag in till stan och träna och då ska jag ta tjuren vid hornen och köra ut vid den där påfarten igen! Måste ju ta revansch på vägen, den ska inte vinna över mig! ;) Efter att ha klarat det så kommer det nog inte kännas lika läskigt längre intalar jag mig. Hoppas det blir så. :)



Det känns bättre!

Idag har det hänt lite grejer. Bra grejer och jag känner mig mycket mera positiv. :D Jansa har hjälpt mig med lilla bilen, från att ha sett ut såhär:



Till att vi tog bort bakluckan och tvättade av bilen lite så det blev såhär:



Sen bankade han ut hörnet eftersom det blivit så intryckt och för att få plats med lyktan, då blev det såhär:



Småknycklig är den ju fortfarande, men nu börjar det verkligen likna nåt. Lyktan är på plats och så även bakluckan. Faktum är att bilen är körduglig igen. :D :D Så jäkla skönt.
Dessvärre så var det som Fredrik trodde att fästet uppe till höger till bakluckan faktiskt också blivit lite skadat så luckan sluter inte helt tätt, men Jansa skulle kolla på det med om det gick att förbättra imorgon. Så imorgon kommer jag nog ta första bilturen med min Starlet igen. <3

Men nu sitter iallafall lykta och baklucka där de ska och jag är så glad. :) Bara stötfångaren som saknas sen och lite spackel och lack. :P



Förresten så spelade jag på Lotto idag. Första gången ever. :P Hoppas jag vinner nåt! Hehe!
Nu ska jag kika klart på Körslaget.

Tjing tjong!

Kan inte sova!

Det händer att jag är uppe såhär länge faktiskt, men oftast sover jag vid två. Men inatt går det bara inte. Gick och la mig nån gång vid tolv - ett, minns inte vad klockan var. Läste ut min bok, försökte somna, gick upp och hämtade min Solo-tidning och läste den, försökte somna. Nu vid tre gav jag upp. Jag kan inte sova inatt!! Så nu sitter jag här igen. :S
Inatt är jag dessutom ensam hemma och i vanliga fall är det lugnt men inatt känns det jobbigt. Hade gärna haft nån att krama om eller ligga och prata med eller bara höra andetagen, men  denna nån är i sthlm just nu så känner mig vääääldigt ensam. :(
Det är så irriterande att inte kunna sova för att man inte kan släppa tankarna på vad som hänt. Jag ser detta eviga snurrande på motorvägen hela tiden så fort jag stänger ögonen, lastbilen, tron att vi klarar oss, smällen, chocken, paniken, ångesten... vetandet vad som kunde ha hänt... Försöka tänka på annat när man ligger helt ensam är rätt svårt. Och inte nog med det så börjar jag bli hungrig också. Och så är det så jävla kallt! Inte vet jag hur jag ska fördriva tiden heller. Bara sitter och glor. Man kanske skulle börja typ..... virka eller nåt när man inte kan sova. Men jag kan inte virka heller.... bara helt vanligt rakt och det skulle nog bli en jäkligt lång halsduk. :S Usch, det är ju inte ens kul... Deppig... jag vill sova.

Min stackars pärla! Hon är märkt för livet nu... lilla Starlet. :( Hon som var så himla fin! Ska göra vad jag kan för att få henne i så gott skick som möjligt igen såklart! Men det är så trist det som hänt. Hon kommer ju ändå aldrig bli densamma igen. Min första bil... <3

Man kanske skulle ta sig en fet sängfösare? Fast jag tror nog det är försent för det. Hade jag tagit den tidigare kanske... uuuhh, tråk tråk... inte ens katterna är vakna. Man kanske skulle göra ett nytt försök, annars kommer jag väl sova tills klockan är hundra imorgon! :O Fast Jansa skulle ju väcka mig och det lär bli runt nio - tio - elva skulle jag tro. Kommer inte vara pigg eftersom jag inte kan sova. Men ska nog ta mig en promenad imorrn iallafall. Gå kan jag väl förhoppningsvis göra utan att det ska  hända nåt farligt.

Näe, det får bli ett nytt sängförsök nu, det är så jävla kallt uppe. >.<

Natti!

Det är kallt! :(

Det är fan nästan så det ryker ur munnen när jag sitter här hemma. :( :( :( Vad fan har de gjort med värmen?? Ge mig väääärme! Elementen är fisljumna och det är typ 14 grader i sovrummet. Jag blir så irriterad! Ska man betala hyra så ska man väl fan kunna vara i lägenheten också! *morr*
Vår hyresvärd skulle väl ha kommit ut och fixat det där idag. Frågan är om han ens har varit här. :S Ska fråga Maggan imorgon. Hon har koll på läget. ;)

Nu ska jag nog krypa ner och läsa min bok istället. :P

Tjingeling!

It's not the end!

Everything is gonna be okey in the end, if its not okey its not the end

Nu är det bättre!

Nu känns allt lite positivare. Jag har en ny bagagelucka hemma och även nytt bakljus. Vi var i Västerås och köpte idag. Tog hela dan, men det är lätt värt om allt funkar. Jansa ska hjälpa mig att sätta ihop imorgon. :D :D

Nu tittar jag på Let's Dance och dricker After Eight-te. Det är fortfarande kallt hemma, men inte som imorse. Skönt det iallafall. Laila Bagge är sjukt snygg! Magdalena Graaf också.

Imorgon är en ny dag!

Jag har varit så nära på att börja gråta på jobbet idag. Flera flera gånger! Dels för att man pratat om olyckan och dels för att man tänkt så mycket på det och bildat en massa olika tänkbara scenarion i huvudet. Det går ju inte att sluta tänka på! Det gäller bara att försöka intala sig att det är över nu! Olyckan har redan skett så man får se framåt och koncentrera sig på att fixa resten.
Jag  verkar väl oerhört klok och duktig när jag skriver, men varför är det alltid så svårt att efterleva sina egna tips och råd? ;)

Jag hoppas jag får sova inatt. Imorse vaknade jag ju av att jag hade en lastbil i full fart rakt emot mig. :S Men jag brukar inte vara så mardrömmig av mig. Får hoppas det fortsätter så.
Ska ju till Västerås imorgon och titta på bagageluckan och jag hoppas att den kommer passa. Han på skroten sa ju det så jag hoppas jag kan lita på det. :)

Till Anna i Oslo:
Aa fy fan, det kan man lugnt säga. Jag är inte människa än. Det är mycket som snurrar i huvudet.
Jag ska nog bygga mig en egen liten skyddsängel att sätta i bilen sen när pärlan är fixad och fin igen. :)
Vi har haft tur både du och jag och våra nära och kära.
Saknar dig gumman! Känner verkligen för kramar av alla mina vänner nu. <3


Tack alla mina nära och kära för alla vänliga ord och kramar! Ta hand om er och kör försiktigt där ute!

Frihetsberövad!

Fan fan fan!! Hur ska man börja det här då? Inget som man är van vid direkt... :S
Jag och Fredrik krockade igår. Vi blev påkörda av en lastbil. Min lilla pärla har ont i baken.

Dan började med att Busan aka "Pisskatten" väckte mig genom att hoppa upp i sängen typ två cm från mitt ansikte. Jag tittade på henne och såg att hon satt konstigt så jag fattade direkt och daskade ner henne från sängen, men jodå, en liten våt jävla förbannad kissfläck hade hon fått ut. Kattjävel! Jag tror fan hon pinkar i sängen för att det är bekvämare än att krafsa sand i lådan. >.<
Hur som helst så blev jag på halvdåligt humör, men det var inte mer med det. Vi gick upp, käkade frukost och skulle åka in till stan och lämna farfars bankkort och sen simma ett par vändor. Vi kom inte så långt, knappt en kilometer hemifrån kom vi.
Vi är på väg ut på påfarten till motorvägen och så får jag sladd. Inte ett däck har kontakt med marken känns det som! Det var så jävla sjukt halt! Bilen far över alla streck på påfarten och rakt ut på motorvägen. Jag försöker styra åt höger för att få bilen på rätt köl igen, men istället så blir det snurr på den så vi åker in mot kanten och ställer oss snett  baklänges gentemot körriktningen. Nosen står i väggrenen och baken står i körfältet. Har inte för ett ögonblick haft någon koll på vad som skett runt omkring oss när vi for hejvilt över vägen, men nu ser vi ju all mötande trafik och vad kommer precis när jag lyckats få stopp på bilen så kommer en lastbil farande förbi. Jag trodde verkligen vi skulle klara oss med en hårsmån, men pang säger det en gång och strax därpå ytterligare ett pang och då sticker hela fönsterrutan i bak.
Jag blev så chockad så minns knappt vad som hände direkt mer än att jag säger att jag kände på mig att nåt skulle hända idag, bara för att dan började så illa. Sen kliver jag ut och ser skadorna på bilen och inser att bilen är trasig. Jag gråter och skakar så jag knappt kan stå på benen. Lastbilen stannade ju så han kom ut. Vi pratade lite och jag ringde mamma och sen polisen, men de jävlarna, de ville inte komma ut bara för att det inte blivit några personskador!
Fredrik och jag var ju TACK OCH LOV helskinnade!

Vi stod där en bra stund och till slut fick man väl lite fason på sig, så vi lyften in stötfångaren och la den i den obefintliga bakrutan och så körde vi hem igen. Väldigt sakta. Så nu står min lilla pärla hemma på gården och är inplastad i bak. Stackarn. :(





Det är först nu i efterhand som man insett hur jävla illa det hade kunnat gå! :O Hade vi hamnat tio cm längre ut på motorvägen så hade jag antagligen inte skrivit det här nu... Hade vi hamnat tio cm längre in mot väggrenen så hade förmodligen hela bilen klarat sig. Men vi hade nog en jävla tur i oturen... (eller så är jag så jäkla skicklig ;) ) Vågar knappt tänka på vad som kunnat hänt, än mindre skriva om det, men olika möjliga tänkbara scenarion får man ju upp i huvudet hela tiden, inte minst i natt när jag skulle sova. Somnade snabbt som tusan efter att ha lagt ifrån mig boken, men vaknade vid fem och såg bara en lastbil i huvudet. Sen somnade jag inte förrän vid sjutiden.



Vaknade igen vid kvart över elva. Genomsvettig så håret hade krullat sig, så det var bara att hoppa in i en dusch. Såg att det snöade ute så gick ut pch plastade in bilen lite till. Sen gick jag in och ringde bilskrotar...
Vi hittade redan igår en vit bagagelucka som ska passa. Den fanns i Västerås så jag tog ledigt från jobbet så ska vi åka och titta och förhoppningsvis hämta den imorgon. Sen är det stötfångare och höger bakljusgrejer som behövs, lite plåtknackning, spackel och lack...sen kanske bilen är som ny igen. ;) Man får ju försöka tänka framåt och positivt iallafall.

Imorrn kommer jag väl förhoppningsvis få skadeanmälan som jag ska fylla i och skicka in till försäkringsbolaget. Troligtvis kommer väl jag bli vållande eftersom jag kom på påfarten, men det får de avgöra. Jag har iaf räknat med att inte få ett skit för min bil. Blir ju 1000 spänn i självrisk iallafall som jag får betala. Tur man har en liten slant på sparkontot iallafall...

Nu ska jag nog försöka plocka ner julgranen för det har liksom inte riktigt funnits tid till det. :S

På återskrivande!


Träningsvärken är grym!

Jag har sån jäkla träningsvärk! Fy fan, stel i hela kroppen. Låren, ryggen och triceps är värst. Det tar visst att sprkas och boxas. :P Haha, men kul som fan var det. Det värsta med värken är bara att nu blir den värre och värre. Jag är bra mycket stelare nu än tidigare idag. Får se om jag kommer ur sängen imorrn. :P Ska ju iväg och simma då. :D Det är svårt nog att bara ta sig nerför trappen till tvättstugan idag. Hehe!

Idag var jag en kortis på stan och köpte en jättemysig stickad tröja med stor krage, ett par lila 3/4-delsbyxor som jag ska ha att träna i och en brun ganska tunn trekvartsärmstopp som jag tyckte va fin. Det var på New Yorker så sammanlagt betalade jag 57 kr, eftersom jag fick 300 kr i presentkort där i julklapp av svärmor. :D *TACK*
Sen åkte jag till Emmelie för hon fyller år idag, 23 bast! **GRATTIS GRATTIS** Hon kommer bli en ung och alldeles underbar mamma om två månader tror jag. :D
Jag hade bakat en äppelsockerkaka och tagit med mig som vi fikade på, plus att hon varit och köpt en jättechokladig kladdkaka som var vääääldigt god! :P Det som blev över skulle hon ta med till jobbet imorgon när vi ska jobba ihop. ;) Hihi! Mera godis. :P

Efter en mysig prat- och fikastund med henne så åkte jag till farfar. Jag skulle följa med honom till doktorn för hans ben var så svullna. Det var ju bara över gatan så det gick utan problem. Sen fick jag lite pengar av honom som tack för hjälpen. Jag sa att han inte behöver ge mig några pengar, men han vägrade lyssna. Samtidigt så vet jag att han vill ge oss (mig och bror min) och faktum är att idag tackade jag inte nej, för de kommer så väl till pass, med tanke på att jag knappt har några pengar kvar. Så jag är evigt tacksam!
Lilla farfarsgubben. Vi pratade om hans och farmors gamla katt idag, Svartis. Hon var så go, den katten. Alltid när jag var liten så sov jag ofta hos farmor och farfar och Svartis skulle alltid ligga vid mina fötter under täcket. Hon rullade ihop sig till en liten boll där och banne mig om jag kom emot henne för då kloade hon mig. :P Farfar berättade att de hade Svartis mamma innan det också. Hon hette Tussi. Det tyckte jag var gulligt. :D
Katter är bäst. <3 Fast den ena kissar i sängen då och då. >.<

Nu ska jag göra en kopp te. :P

Värsta jag varit med om!

Shit vad jag har varit slut idag! :O
Personalmöte klockan tre på jobbet. Värdelöst, trodde verkligen vi skulle få semla, men icke! Snålt! Var så himla sugen! :P Men men, sen blev det raskt hem och hämta Fredrik och lika raskt iväg till gymmet. Var p håret att jag hann till mitt träningspass, Box-Kick. Men in i sista minuten så gick det bra. :P Gick före alla i kön och många blev sura, men såg att det var flera som gjorde så, så jag skiter i vad folk tycker. Jag hade ju en gymtid att passa eftersom passet garanterat inte väntar på mig.
Hur som helst. Det är nog de svettigaste, kämpigaste, flåsigaste, jobbigaste 90 minuterna jag varit med om i mitt liv!! Jag var så jäkla slut efteråt så jag kunde nästan vrida ur mina kläder! Den som sugit på dem hade nog fått i sig salt för ett år framöver. Shit vad jag svettades!! Men det var grymt kul!! Skitkul faktiskt! Känner mig så duktig nu efteråt men jag kommer nog vara mör i kroppen imorgon. Det kändes verkligen att man jobbade med hela kroppen! Men jag kämpade på trots mina trytande krafter. ;) Körde ihop med en tjej som hette Malin. Inte träffat henne förut men hon var redan jäkligt vältränad så jag kände mig väldigt trött, men hon svettades rätt bra hon med. Hihi!
Jag tror faktiskt jag ska boka nästa måndag jag är ledig också! Eftersom passen bara ligger på kvällarna så kan jag ju bara gå varannan måndag, men måste ju köra åtminstone en gång till. :P Då ska jag vara mera arg. ;)

Nu ska jag slänga mig i sängen. Kommer nog somna gott, så godnatt på er vänner! Kramikram!

Kick- och boxpass imorgon!

Har inte blivit så mycket bloggande i helgen.  Har mest jobbat hela tiden.
Strax ska jag ut och tvätta bilen, får passa på nu medans det är plusgrader. :P Den är så grymt skitig!

Träningsvärken har börjat ge med sig, skönt det. Men på tisdag kommer det nog kännas ännu värre. :P Jag har nämligen bokat in ett Kick. och boxpass imorgon som pågår i en och en halv timme. :P Gissar på att jag kommer vara rätt så död efter det. Haha! Jag vet nog inte riktigt vad jag har gett mig in på men det blir spännande. Måste ju testa lite nya grejer. Bara att passa på nu när man har gymkortet. :D

Idag är sista arbetspasset. Ledig fram till på onsdag sen. Skönt det. Men på måndag är det personalmöte också. Jag har beställt semlor. Hoppas Hanna kan fixa det. :P En legitim anledning till att få fika. ;)

Nu ska jag ut och tvätta bilen. Ska leta upp ett par strumpor först.


Eller hur!!

Ja den här dagen kunde ju då inte börjat sämre faktiskt.  Ett bråk om stegräknare om de funkar eller inte känns ju jäääävligt nödvändigt!
Klart som fan att de funkar annars skulle väl inte varenda jävel använda dem? Hur jäkla svårt är det att mäta om de mäter avstånd rätt? Det är ju för fan bara att mäta upp en sträcka och  sen gå den och se om den stämmer!
Och du tycker jag är en sån jävel på att trycka ner dig så säg ifrån när du tycker jag är dum då så jag åtminstone vet! Man kanske blir som man umgås...
Ja jag är på jävligt dåligt humör, det är därför detta inlägg är här! Jag är tjurig så kanske är det oförskämt elak, men just nu har jag inte lust att vara snäll för ingen har varit det mot mig idag heller!!!!!!!!!!!!!!!!

Badhuset!

Idag var Fredrik och jag inne i stan igen och på badhuset. Vi måste ju utnyttja våra gymkort till max. :P Jag har fortfarande träningsvärk efter i måndags, men det var väldigt skönt att simma. Synd bara att de inte satt av en särskild avdelning för motionssim som de brukar. Idag fick man simma kors och tvärs istället för att ta sig til andra änden av poolen för att det var kids överallt. Men det gick bra ändå.
Fick mina små nostalgiminnen från när Tezzan och jag jämt var på badhuset på söndagar när vi hade bott hos våra pappor. :) Men nu var det hela lite större och fräshare. Det var riktigt kul i äventyrsbadet. Strömmar i vattnet, man kunde simma utomhus och flera rutschkanor och en klättervägg så vi hade riktigt kul. :P
Var där i två timmar sen gick parkeringstiden ut.

Efter det åkte vi och handlade lite mat och sen åkte vi hem och gjorde mat. Pannbiff i mögelostsås. Jag gillar inte mögelost, men just såsen sådär är så himla god! Konstigt att man kan tycka så egentligen. :P Riktigt gott, men med tanke på att såsen består av två mögelostar och sex deciliter grädde så har nog det jämnat ut sig rätt rejält med de metrarna jag simmade idag. :P Nåja, man måste ju äta och det där är ju egentligen ingen vardagsmat så. :P Men man får äta sånt när man är ledig och jag är ju inget ledig i helgen så. Tyvärr... inte det minsta sugen på att jobba, men imorrn bär det av igen. Fyra dagar i sträck.

Nu ska jag försöka kurera min onda huvudvärk. Glass hjälpte ju inte. ;)


Pannkakor!

Det blev pannkakor idag. Jag gjorde smeten och Fredrik stekte. Sen diskade jag. :P Det är ju inte så himla roligt, men det tar ju så kort tid.
Har knappt varit utanför dörren idag. Bara varit ute och slängt soporna. Hehe, riktig latdag. Nu e jag trötter och har inte så värst mycket att göra. Fredrik ligger i soffan och sover. Funderar på om jag ska slänga mig på sängen och läsa lite. Ja det ska jag nog.

Imorrn ska vi åka in och simma. :D Det ska bli skööönt! Emmelie ville ta en fika sen, men det var inte Fredrik så sugen på så får väl släppa honom på stan nånstans eller skjutsa hem honom först. Jag vet inte... Jag vill iaf fika med mina vänner. :)

Tjing!

En månad sen!

Ja, har ju varit lite lat med att lägga upp bilder och så. Blir sådär ibland, men för en månad sen exakt så var nämligen vår goa personal hemma hos Daniel och partade loss en hel del! Det är väl kanske på tiden att jag lägger upp dem nu. :P Först var på Stavsjö Krog och käkade massa supergod mat! Det var verkligen toppengott och inget som är med på menyn så där fick ni. :P

 Jag vet inte riktigt vad som hände med Daniel men han shakade loss med huvudet ordentligt uppenbarligen. :P

 Hej, jag heter Daniel och det här är min kontaktannonsbild. ;)

 Från höger till vänster: Jonas, Pelle och Jocke.

 Nu är det bowling på Wii som gäller. Experten Daniel visar oss amatörer hur man ska göra. :P

 Rent partymingel i Daniels vardagsrum. Från vänster till höger: Åse, Jocke, Emmelie, Tommy, Maria E, Jag och på golvet sitter/står Hanna.

 Pojkarna som gömde sig i köket, Jonas och Pelle. Jag svär på att de bara snackar om bilar. ;)

 Jocke och Daniel i full gång med att rida på kossor och jaga fågelskrämmor! :D

 Jonas börjar bli rejält dragen och har stulit min hatt, här syns han med en lite förskräckt Maria K. :P

 Maria E och Hanna... Jag vet faktiskt inte vad som har hänt med dem. :P

 Pelle sjunger, Maria fnissar och jag ser tjock ut i bakgrunden. Haha! :P

Jocke och Daniel får avsluta detta inlägg med att sjunga Singstar. :P

Det var en helfestlig kväll! Synd att det inte kunde varat lite längre. Jag öppnade macken morgonen efter så var hemma strax efter två och klockan halv sju gick jag upp igen och var på jobbet klockan halv åtta. Starkt jobbat av mig tycker jag. :P

Tjingens! 

Första dagen!

Igår var första dagen på länge som jag faktiskt inte inhalerat en enda godisbit! :D Det är nästan så jag är stolt över mig själv. Haha! Vi var ju så duktiga igår, jag och Fredrik så vi åkte till stan och införskaffade och varsitt gymkort på Medley, så nu kan vi både träna och bada resten av året till den nätta summan av 320 kr i månaden. :P
Vi tränade redan igår och det känns fan i kroppen idag. Är ju så jukt otränad så fick träningsvärk direkt plus att jag tror att jag överansträngde mitt ena ben, för det gör extra ont. Så det är väl bara att vila idag. Några större strapatser lär det ju inte bli för jag sitter fortfarande i pyjamasbyxor. Hehe! Sköööönt! Ibland är det ruskigt skönt att bara vare hemma och lata sig och göra ingenting.
Hade ju tänkt plocka undan julen men tror faktiskt jag gör det imorgon. ;) Imorgon ska Fredrik och jag dessutom åka och simma. :P Så då lär man väl bli ännu mera mör i kroppen. Hihi!

Funderar på om jag ska baka den där kladdkakan med skumtomtar i idag, men jag borde ju inte äta av den. :S Svårt dilemma det där. ;) Men kanska baka och frysa in... och då måste jag ju helt enkelt slicka upp resterna av smeten i skålen, annars blir det alldeles för jobbigt att diska. ;)
Aja, får se vad det blir. Jag har bara tre ägg, men jag är sugen på pannkakor också. Jag har ju ingen grädde, men det kan jag nog stjäla av mamma.

Nu ska jag nog slänga mig i soffan med en kopp te och läsa Sofis Mode. Idag är bara ren vilodag och det är så skönt. :)

Tjingelingens så länge! I'll be back! 

Nu börjar det likna nåt!

Idag fick jag hjälp av mamma och Jansa att sätta upp hyllorna så nu är alla sex på plats. :D :D hade missbedömt lite i vardagsrummet, men nu är jag nöjd. Sovrummet blev också bra. Ska bara städas lite igen eftersom det blev spåningt. :P Sen ska jag försöka hitta lite saker att sätta upp. Upptäckte nu att jag inte har så jäkla mycket saker fast det ibland känns som att det är överbelarmat med småprylar. Fast jag har ju en del i källaren så lite ska nog gå att få ihop. Hehe! Alla tomtar och stuff ska ju ner snart så måste ordna lite annat kul att få upp. :P
Sen har jag bara ett problem... måtte kattfan sluta pinka där hon inte ska!! *please please please*

Men nu ska jag pyssla vidare. Ska plantera ner ett par grönväxter i krukor nu så blir det kanske lite ordning på det iallafall, de har ju stått i vatten ett tag nu. Hehe!

Varma kramar till alla där ute i iskylan!

Gratis makeup!

En dag hade jag inget att göra.
Bara satt och kikade på smink jag ville ha,
då en vän viskade i mitt öra:
Det finns en sida som passar såna som du,
www.gratismakeup.se heter den och den är bra!
Surfa dit och bli medlem nu!

Jag lyssnade på min vän,
och har inte blivit missnöjd än!
Bara genom att samla poäng eller värva en vän,
får du sminket gratis och behöver inte betala en spänn!

Vill du dessutom stödja mig så bli medlemmar via denna länken:
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=7054




Hehe!

"Min man sa att han skulle lämna mig om jag inte sålde min katt, fan, jag kommer sakna den mannen"

Misslyckas!

Äsch, vad dåligt det går!
Jag försöker lägga in en ny header på min blogg, men jag måste missat nåt eller så är det nåt som inte stämmer.
Jag har hjälp av http://designadinblogg.blogg.se och den sidan är ju fantastisk, men denna gång så vill det sig inte som jag gör eller vill. :( Har frågat om hjälp där nu så jag hoppas personen i fråga kan hjälpa mig lite så jag får nån ordning på cyberbygget. :)

Sko-besvikelse!

Åååh vad ledsen jag blir! Alltså skorna är sjukt fina och allt det där så inget fel så, men de är ju fan olika stora fast det är samma storlek! :O Hur fan kan det bli så?? Är det för att det är olika upplagor för att en omgång tog slut eller? Ena skon satt jättebra, men den högra sitter helt glapp och foten bara lossnar ur skon när jag går i dem. Jag ställde dem bredvid varandra och har även mätt och den högra skon är typ en halv cm längre än den vänstra! :O

Jag mailade Halens och frågade vad det beror på och om de i så fall delar ut gratis glappskydd! Vafan, de som ska ha så bra kvalitet och blabla bla, och deras grejer går igenom tester osv, då borde de väl fan se att skorna är olika stora!

Hoppas jag får svar direkt på måndag och JAG tänker ju inte betala returportot om de säger att jag ska skicka tillbaka för att få ett par nya! Det är ju fan en reklamation! Usch! Men helt ledsen är jag inte ändå för det går ju att köpa glappskydd och det ska jag ändå göra till ett par andra skor, och så var de så galet fina. :P

Men nu ska jag plocka undan bredvid Fredriks säng så det går att komma åt att sätta upp hyllor där. :)

Puss å kram på er, nära och kära!

Jag visste det!

Åååååh! Jag hade verkligen på känn att jag borde ha åkt och hämtat skorna igår. När jag vaknade och kikade ut så såg jag att jag hade helt rätt. Det är SNÖ och inte bara lite snö!! Det är hur mycket som  helst och min bil ser ut som en snöboll. :( Den syns fan knappt.



Ringde morsan för att se om de skulle nåt till affären, kanske sa hon och ska de det så tänker jag åka med dem istället. :P Så slipper jag leta fram min bil. Måste ju ha mina skor!! Inte för att jag kan gå med dem ute nu iallafall, men jag vill ju titta på dem och känna på dem och se om jag kan ha dem! Skokärlek!! <3


Idag skulle de iallafall hjälpa mig att sätta upp hyllorna. Det är bra. Kanske det blir lite bättre ordning här snart. Det som inte åker upp på hyllorna, det får åka ner i källaren, eller så får Fredrik rensa i garderoben där han har alla affischer, för där skulle det definitivt få plats mera saker om det inte vore för att affischerna ligger ihoprullade typ en och en. >.<

Nu ska jag ner i tvättstugan och slänga på ett par maskiner och sen ska jag nog plantera lite blommor i krukor.
Auf Wiedersehen!

Mina nya skor! :D

Åh Jag glömde ju att hämta mina skor idag när jag åkte hem från stan. :( Skorna från Halens som jag beställde, så galet snygga! Me love! Hoppas de passar nu bara. Ska hämta dem imorgon! :D :D :D



Just nu har jag hemsk huvudvärk. Ska nog faktiskt gå och lägga mig. Har nog druckit alldeles för dåligt idag. Tog en huvudvärkstablett, men än har det inte hjälpt. :/
Kollade på en film alldeles nyss: The girl in the park. Rätt bra film, tyckte slutet var lite tråkigt bara. Hade förväntat mig lite mer, men helt klart en godkänd film. Imorrn kväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra... förhoppningsvis sätta upp lite roliga saker på mina hyllor om de kommer upp på väggarna.
Ska iallafall ta en promenad i det iskalla vädret på dan tänkte jag.

En sak som jag tänkte på är att mitt antal besökare varierar mellan typ åtta och femtio dag per dag. Ni som besöker min sida, kan ni alla inte bara skriva en liten kommentar? Vem ni än är! Om ni så bara droppar in från ingenstans eller ni som läser alla inlägg. Det vore så kul! :) Snälla! :)

Dagens shopping!

Ja idag blev det lite shopping. Åkte in till stan för att ta en fika med med ett par vänner, men av nån anledning slutar det alltid med att jag går ensam iallafall för att de andra inte kan. :( Jag lyckas alltid välja fel dagar. Men det var rätt skönt att gå på stan ändå, i min egna takt och kunde titta på allt som jag ville titta på utan att nån stressade mig. :P

Jag och Fredrik ska ju köpa gymkort på måndag så då passade jag på att kika på lite träningskläder på Stadium. Det är ju ändå rea. :P Det slutade med att jag köpte en vit sport-bh från Nike för 149:- och en ett par svarta 3/4-delsbyxor, också från Nike. De kostade 199:-
Givetvis blev det lite annat också. Annars hade ni ändå inte trott mig. :P Jag köpte te och en teburk. Teet heter Mums-Bums och är jättegott!



Knatade in Make Up Store (trodde ni annat) och fick med mig en del saker ut. En Twinkle Eye Shadow vid namn Action, den kostade bara 50 för jag hade kupong. :P En Eye Pencil vid namn Green Card och en Eye Dust vid namn Dream. Fick en pennvässare med på köpet upptäckte jag när jag kom hem. Kul! :)



Sen åkte jag ut till Maxi och gick in på MQ, hittade denna coola tröja:

 Den är jättetuff! Kort är den ju så man ska väl ha nåt längre linne under tycker jag. Ser ut som en liten skinnpaj fast det är vanligt tyg. Gillade den iaf. :)
Skulle ha köpt en mössa till mitt hjärta på Cubus, men var inte säker på vilken det var så vågade inte chansa. :( Blir det fel så blir det ju ett jäkla liv. ;) Nu efteråt visade det ju sig att det var rätt så får väl köpa den på måndag om den finns kvar. :)
Var inne på Ica också och hittade lite smaskigt i en 10-kronorslåda och i en 20-kronorslåda. Lila julklot till nästa år att ha i granen och svartvita panelgardiner. :) Julkloten för en tia/paketet och panelerna för en tjuga/paketet. Skitbilligt ju. :P



Det var dagens skörd. Såhär såg jag ut idag. :P



Här är förresten ett par av julklapparna som jag fick. De som jag hade till hands att fota just nu. :P

Playboyfilten och leopardskorna. :) Det andra får ni fantisera om! :P
      

Tack än en gång för alla fina julklappar! <3

Nya tag!

Hej alla!
Välkommen till ett nytt år!
Man kan undra vad 2009 har i görningen för oss alla.
Jag är inte den som faktiskt brukar ge några löften till nyår, likadant kommer det bli denna gång.
Jag vet ju att löftena bara bryts iallafall. :P Det enda är att jag kommer försöka göra alla dessa bra saker
som jag inte vågar lova. Älskling och jag ska ju köpa gymkort, så det kommer nog funka bra. Sen är det
ju alla dessa andra saker som jag ska försöka tänka på:
Städa oftare
Inte shoppa lika mycket
Inte stressa upp mig
Göra det jag vill och inte bara rätta mig efter andra
Inte ta skit
Inte äta så mycket snask

Ja, ta hand om mig själv och mitt liv bättre helt enkelt. Hur enkelt nu allt detta kan vara på en skala. :P Samtidigt ska man ju ändå njuta av livet och inte gå som en fånge för att man har bestämt att man inte får göra dittan och dattan. Jag gör vad jag vill! ;)

Jag passade på att starta det nya året med en promenad idag. Mötte Carro precis lägligt och gick en extrasväng med henne och Tim då också. Sen gick jag upp till Emmelie på jobbet och tjattrade lite med henne och sen gick jag hem och städade. Började med disken som Fredrik lämnat till mig. ;) Hans disk! :P Sen dammsög jag hela lägenheten sådär duktig att jag flyttade på varenda pinal som låg löst på golvet och till sist s skurade jag hela golvet också. Sen gjorde jag middag. Nu sitter jag här, men ska ta mig en sväng in till morsan tänkte jag och se hur Jansa mår idag efter igår. Haha!

Tjingelingen på er allihopa!


RSS 2.0