Make up artist-utbildningen Dag 10

Söndagen blev en vinnardag! Jag blev så himla nöjd så jag gick och flinade resten av kvällen! Så skönt att få den revanshen efter den misslyckade lördagen. Vi ägnade oss åt make up till svartvita foton och sen till att göra brudmakeup och hår.
Smink till svartvita foton ska man tänka på att det inte blir för mörkt eftersom man ändå gör gråskala av det. Så mörka färger ter sig ännu mörkare till en svartvit bild.
Johanna, vår lärare, gjorde en make up på Linda, men den har jag givetvis bara i mobilen.
Jag gjorde på Annica och det blev jättefint!
Hon vill inte vara med på bild så ni får inget se. Men jag använde en ljus aprikosorange matt skugga på hela ögonlocket, i globlinjen använde jag en matt brun skugga som jag tonade uppåt och under brynet använde jag en vaniljfärgad som highlight. Mycket shading på kinderna och ett matt rosa läppstift.
Annica gjorde en sotning på mig och det blev såhär i färg. Har inget program på denna datorn att ändra till gråskala tyvärr. Haha!



På eftermiddagen gjorde vi både make up och hår till brud. Det var lite nervöst eftersom vi skulle göra båda saker på bara två timmar. Jag började och körde igång på lilla Hanna. Hade ju min idé om hur det skulle se ut. Det gjorde jag ju på Milla som övning. Det finns ju i ett tidigare inlägg. Men nu var det alltså allvar. Jag kände att jag hade det i migidag så jag körde igång med håret. Delade upp luggen från resten av håret, som jag satte upp i en ganska hög tofs. Lindade en hårslinga unt snodden för att dölja den och sen tuperade jag tofsedn, renkammade lite och gjorde en fläta som jag sen kammade uppåt för att den skulle bli stor och fluffig. I med lite hårblommor så gick vi  på luggen. Den tuperade jag och lade bakåt i en rockabillylugg och istället för att baka in "snutten" av håret som blir i bak så la jag det på sidan och gjorde en liten skruv. Det blev så jävla bra! Jag blev verkligen supernöjd själv!
Makeupen gjorde jag ganska klassisk. Använde färger som passar de allra flesta, rosa, aprikos, guldskimmer och brunt. Satte dit några singelfransar i yttre ögonvrårna. Det blev verkligen superfint och även här blev jag så himla himla nöjd! Tillomed Hanna sa att hon skulle kunna gifta sig så och det måste ju vara ett gott betyg om något. ;)
Nu vänner, blir det bildspam bara för att jag blev så fantastiskt nöjd med mig själv!







Efter detta gjorde Hanna på mig och det blev också superduperfint! Ljusrosa och mörklila är grymma färger ihop! Håret hann inte riktigt bli klart, men det skulle varit fantastiskt fint om det blivit!
Alla var verkligen superfina på eftermiddagen! Det var så mycket fina make uper och hår så jag vet inte vad. Helt lovely! Önskar jag hade tagit flera bilder.

Helgen som kommer nu, kommer bjuda på manlig make up, dragqueen och 80-90-2000-tal. Ser fram emot killdagen när jag har lille Eric med mig som modell. Det kommer bli mycket spännande! :D Jag ska fråga om jag får lägga upp lite bilder här. Undrar om han vill bli taggad på facebook också... :P

Tjingelingens!
PS, för övrigt så säg gärna vad ni tycker om min vackra brud. :) 


Make up artist-utbildningen Dag 9

Denna lördag var verkligen ingen bra dag för mig. Hade lust att tjuta och morra och jag vet inte vad. Haha! Vi hade 60-tal och 70-tal och jag lyckades verkligen inte med nånting. 60-tal är svårt för det är mycket färger, linjer och eyeliner, men det var verkligen ett fatalt misslyckande. Jag tog inte ens nån bild på det jag gjorde. Bara på lärarens och det som Linda gjorde för hennes blev jättebra.
Här är Olles 60-tal:




Ja som sagt, för mig gick det åt skogen, men för Linda gick det bra. Hon gjorde på mig och det ser ut såhär:



På eftermiddagen då vi hade 70-tal gick det liiiite bättre, men ändå inte bra. Eyeprimern kladdade så ögonskuggorna delade sig mera än att de gick att tona ihop, det blev ojämnt och allt möjligt, men lite bättre är förmiddagen iallafall. Tur det.
Johanna, läraren, gjorde två olika makeuper på Hanna, en färggrann och en punksotig:


Jag gjorde den färgglada på Michelle. Hon gick iallafall hem i den. :)


Efter den dagen kände jag att det kan bara bli bättre nu iallafall. Och söndagen, den slog nog alla rekord tror jag. Vi var så jääävla grymma då! Tjohoo!


Bodypump!

Jag älskar zumba mest, sen kommer bodypumpen! Det är så jobbigt, men skönt samtidigt. Jag som egentligen hatar att svettas har valt att älska dessa svettiga pass. Haha!
Har just kommit hem från ett bp-pass och det var första på nya releasen och första sen innan jag blev sjuk. Fick köra på lättare vikter än normalt också, men det var tungt ändå vill jag lova. Orkade inte allt, men det är väl slagg och skit fortfarande i kroppen som står i vägen. Jag är snart igång igen.

Imorgon blir det ett pass zumba med Carlos och på torsdag blir det vila. Då ska jag jobba istället. Fredag har jag bokat bodypump, men kom bara in på reserv så vi får se hur det går.

Det ska bli spännande att känna på träningsvärken imorgon. Haha!
Tjongelingens!

Nu kör vi!

God morgon!

Sitter här och äter frukost. Snart är det dags att zumba, som vanligt på måndagar. Det är verkligen så himla roligt! Jag älskar't!
Den här veckan tänker jag köra på som vanligt med träningen. Jag friskförklarar mig nu. Så idag blir det zumba, imorgon bodypump, onsdag zumba, torsdag vila och förhoppningsvis bodypump på fredag, sen vila i helgen eftersom jag ska till skolan.
I eftermiddag blir det jobb, sen är jag ledig ett par dagar. Det ska bli skönt! Ska ringa min frisör och se om hon har klipptid imorgon.

So long!

Avgassystem

Mitt avgasrör på bilen har gått av, men Jansa har lagat det tillfälligt, så nu blir det att leta efter ett nytt så snart det bara går. Jag hoppas det håller nån vecka eller så iallafall. Haha!

Hade glömt att ställa om klockan inatt med, så det blev jättekonstigt när jag vaknade. Klockan blev så mycket helt plötsligt. Haha!
Nu ska jag fixa lite käk, blir köttbullar och makaroner eller nåt som går skitsnabbt. Ska ju jobba snart, men nåt i magen vore bra.

Imorgon blir det zumba och sen jobb. På tisdag är jag ledig och då har jag bokat bodypump och på onsdag blir det zumba. Tänker köra på som vanligt nu, inte gå och mesa. Hehe!
Helgen ska bli spännande med skolan. Då ska snälla Eric följa med mig till Stockholm och sitta modell när vi har manlig make up och dragqueen. Ska väldigt spännande.

Nu kurrar magen min, så nu blir det mat.

Books

En del spottar ur sig goa citat ganska ofta och gillar jag dem så stjäl jag dem. Här är en till:

I find television to be very educating. Every time somebody turns on the set,
I go in the other room and read a book.
~ Groucho Marx


Revansch, glädje och sorg.

Ååh, efter den inte så jätteroliga lördagen så måste jag säga att revanschen kom på söndagen. Både sminket för svartvitt foto och brud med hår och make up gick toppenbra! Jag var så himla nöjd och min söta Hanna blev så läcker och vacker som brud! Jag blev verkligen ASNÖJD!

Vill också passa på att gratulera finaste Elin och Pierre till sin underbara lilla bebis Nova! Det var på tiden att hon kom ut. :) Stort grattis kära ni! <3 Ni kommer bli helt underbara föräldrar!

Det har hänt lite tråkiga saker också tyvärr. Min morbror blev tvungen att ta bort sin rottis Tyson idag. 9 år gammal blev han. Så sorgligt, men det fanns inte så mycket att välja på tyvärr. Man kan inte omplacera en nio år gammal hund. Jätteledsamt och jag trivs inte alls med tanken. Hade jag kunnat hade jag tagit hand om honom själv.
Dessutom dog brorsans orm i fredags, bara pang. Han tog det rätt hårt och det förstår jag. När det inte var nåt fel (som man såg) på henne.
Så idag fick jag höra av Carolina, som har zumban på måndagar att den andra zumbainstruktörens (Carlos) hund dog i fredags. Det är fruktansvärt när ens djur dör! Jag kan knappt tänka klart tanken att våra katter.... utan att börja grina. Usch! Hemska tanke.

Både glädje och sorg i mina tankar just nu, till mina nära och kära, vänner, familj och bekanta.


Bröllop och en fail.

Idag i skolan gick det verkligen åt pipan. Jag hoppas det blir bättre imorgon när vi ska göra brud och lite annat. Annars kommer jag illtjuta bara så ni vet! Haha! Ska visa lite bilder när jag kommer hem och har min sladd.
Nu tänkte jag visa lite bilder på Milla, som jag sminkade och fixade håret på i veckan. Övade lite bröllopsstyling. Bortsett från att det ligger strån lite här och där (inte tiptop renkammat) och ett par hårnålar syns, så blev jag rätt så nöjd. Jag tyckte hon blev fin. Gjorde en väldigt klassisk make up, vilket jag tänker göra även imorgon i skolan.
Men här blev resultatet. Ni får gärna kommentera och säga vad ni tycker.


Ja... det är inte riiiiktigt klart. :P


Milla har ganska lång lugg så min plan funkade inte här, därför blev det provisoriskt med en nål för att visa tanken hur det ska va. Luggen ska alltså avslutas i en skruv, men här fick jag undsätta skruven med en nål.



Fläta och blommor i håret ger romantiken till denna högtidliga dag. Rockabillyluggen ger lite edge på det hela. Så är min tanke iallafall. Hehe!
Förresten, diggar ni snabeldraken i hörnet? Hihihi!

Sminket då? Jo, det blev såhär:

Färgerna är lite tokiga på denna bild, stämmer inte riktigt överens med verkligheten. Men jag körde på Johannas look i princip rakt av. Läpparna är lite mellan-gammel-rosa, även om de ser roströda ut här.




I det lilla dagsljus som fanns kvar så syns det lite tydligare.




Ja, totalt sett är jag nöjd. Lite finslipning på håret så blir det nog fint. Vi får se imorgon i skolan.
Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka uppmuntra mig själv efter dagen.
Jag är bra, duktig på det jag håller på med, fixar allt, klarar det jag tar mig för och kan bara bli bättre bättre.
Det är tillåtet att ha en svacka ibland!

Så...Godnatt!


Hockey!

Just hemkommen från hockeyn på Globen. Det gick BRA! 3-3 i matcher nu och på söndag så avgörs det. När jag är i skolan... Så typiskt att inte den matchen börjar 19.00 också, men men....missar skolan, det gör man inte. Inte jag iallafall. Ska ju bli så kul att träffa tjejerna också. :D
Nu ska jag varva ner och sen förhoppningsvis kunna sova.

Bilder från skolan

Lite random bilder som jag tog förra helgen när vi sminkade för fullt. Även lite frisyrbilder som jag missade att lägga upp sist. :)







Make up artist-utbildningen Dag 8

Åh, denna dag mådde jag så fruktansvärt dåligt! Var jättesvårt att komma ur sängen, mådde illa, hostade, frös, svettades, ont i huvudet, ja allt  på en gång. Feber i kroppen kan jag lova. Men till skolan åkte jag.
Dessutom kom jag lite sent för att vi fastnade med bilen på isen på parkeringen. Låter som värsta lame excuse, men det var faktiskt så.

Men i skolan var det en rätt lugn dag iallafall, mycket demonstrationer så vi behövde mest sitta ner. Det var jag tacksam för. Det var hår hela förmiddagen och vi fönade, lockade, flätade ooch testade på redskapen. För mig gick det inget bra alls, lyckades inte ens få till en lock. Jag skyller på sjukdomen. Haha!

På eftermiddagen hade vi bruddemonstration och vi fick se på när Johanna gjorde en klassisk svinrygg i håret på Ilona och sen en klassisk brudmakeup. Det blev så himla himla fint!
Nåt eget smink gjorde vi faktiskt inte själva den här dagen utan vi tittade bara på. Johanna fortsatte att demonstrera frisyrer och det var väldigt kul att se på.

Så nästa helg har vi 60-70-talsmakeup på lördagen och på söndagen har vi brud. Då ska vi fixa hår och sminket själva. Ska bli spännande och kul. Lite nervös är jag allt för håret. Har ju inte jobbat med hår alls tidigare... Så vi får se vad det blir.

Här är lite bilder på Ilonas hår och make up som brud.




Tävling!

Bästa Mist-butiken i Norrköping (Ingelsta) har en liten tävling för tillfället, så passa på och vara med, precis som jag. Hehe! Länk: http://mistingelsta.blogg.se/

Kram och tjing!

Helgjobb

Jepp jepp, det gick bra att jobba igår, lite seg var jag dock. Fick väldigt ont i ryggen, märks att det var över en vecka sen jag jobbade sist. Hostade som en tokig den sista timmen, nära att spy flera gånger för det vägrade ge sig.
Men huga vilka konstiga männsikor det var uppe igår, dryga jävla idioter. Tommy fick ett utbrott på en som totalt ignorerade vad man sa, fast han ställt frågor. Så jäkla rätt! Folk ska inte tro att vi bara ska stå där och ta vad osm helst. Vi är också människor och vi ska också behandlas med respekt. Framförallt om de ska ha sina varor!
Helgen fortsätter med jobb så det blir inte mycket tid till annat. träningen får ligga på hyllan till nästa vecka. Då ska jag boka in zumban igen och se om jag känner att jag orkar det. Nu ska jag äta frukost.


Make up artist-utbildningen Dag 7

Hej och hå!
Lite uppdatering från skolan igen. Lördagen i helgen som var har nog hittills varit den roligaste dagen, rent allmänt. Det var en kul dag, trots att jag hostade lungorna ur mig. Det blev många goda skratt den dagen, jag önskar jag hade bilder på det vi skrattade mest åt, nämligen Hanna i en fel ditsatt peruk! Herremingud, jag skrattade så tårarna sprutade och jag skrattar nästan nu igen när jag tänker på det. Det var så fruktansvärt roligt! Jag hoppas vi gör en repris på den! Hahaha!

Iallafall, så hade vi 40-tal och 50-tal i lördags och det var riktigt kul! Relativ enkla sminkningar trots allt, det svåra är ju de röda munnarna och eyelinern på 50-talet, men det var väldigt roliga sminkningar att göra.
Under förmiddagen jobbade jag med Linda när vi gjorde 40-tal.
Vår lärare Johanna visade först upp en sminkning á la 40-tal och den gjorde hon på mig. Även håret fick sig en liten omgång. Stora måsvingeögonbryn, inte så mycket ögonmake, men tunga röda läppar. Gillade det jättemycket! Såhär blev jag:


Så var det min tur då att köra igång på Linda och resultatet blev detta: Jag fick rätta till munnen en gång för underläppen var inte tillräckligt platt, men annans var det bra.


På eftermiddagen var det 50-tal och det finns ju så mycket man kan tänka på när man hör ordet 50-tal, jänkebilar, Marilyn Monroe, rockabilly osv...

Makeupen är den när eyeliner slog igenom stort, blå ögonskugga och röda röda läppar. Lite synd att det inte blev mer lek med hår och peruker här. Vi försökte som sagt, Hanna och jag men... errhm, BIG HAHA!

Johanna, vår underbara lärare visade iallafall 50-tals makeupen på Jennie. Denna tjej är frisör, det ser man nästan på hennes hår. Det är så vackert och fint! Jag som bara klipper mig hos frisörer med fina frisyrer, till henne skulle jag definitivt gå. Hihi!



Sen var det vår tur att sätta igång och jag jobbade med Hanna. Hon fick börja och hon gjorde ett superbra jobb. Jag blev så fin så!


Sen gjorde jag på Hanna och jag fick ett par påpekanden, hade slarvat med att tona ut skuggorna på ett ställe (men det var mest för att jag fått ta bort dålig eyeliner flera gånger, haha!) och så var inte eyelinervingarna jämna, den ena var jättebra, den andra var inte spetsig i slutet. Det var den jag hade problem med också. Så eyeliner blir det att öva på.
Läpparna däremot var bra. (kors i taket, haha!)



Det var allt för denna gång. Söndagen bjöd på hår och en brud make up-demonstration. Jag mådde asdåligt den dan, men lite bilder finns det allt. Kommer en annan dag. :)
Tjing!


Macarons!

Har idag testat att baka macarons för första gången! Är inte riktigt klar ännu så därför finns inga bilder.
Jag använde mig av ett recept som finns hos en tjej som heter Tora (http://bakdags.blogg.se) och hon i sin tur har tagit receptet från Jennie (www.kalasgott.com).

Det ser inte ut att ha gått helt åt skogen iallafall. Kakorna sprack inte, men några hade behövt stå lite längre i ugnen för de var kletiga inuti så det hade inte blivit nån botten. Men vaniljsmörkrämen är god. Haha!
Jag gjorde alltså chokladmacarons med vaniljsmörkräm. Eller håller på. Ska spritsa på smörkrämen nu och så ska de få hoppa in i kylen nu en stund, sen är det dags för middag och sen kanske en kaka. Hehe!

Här är receptet:

Macarons
3 Äggvitor
½ dl Strösocker
100g finfint malen skalad Mandel
190g Florsocker
2 msk kakao

Vaniljsmörkräm
200g Smör
3 dl Florsocker
1 - 1 ½ tsk vaniljextrakt
1 Äggula

1.Vispa äggvitorna till ett skum. Rör ned hälften av sockret och vispa lite till. Tillsätt resterande socker och
vispa tills marängen blivit tjock och glansig. Rör ihop den malda mandeln med flocksockret och kakaon. Vänd försiktigt ned marängen i mandelsockermjölet. Rör om så att smeten blir jämn och fin, men rör inte så mycket att macaronsmeten blir lös.

2.
Spritsa/klicka ut rundlar av smeten på bakplåtspapper- klädda plåtar, spritsa inte macaronerna för nära varandra. Låt macaronerna vila på plåten i 45 minuter.  Grädda i mitten av ugnen i 150 grader, ca 9-11 minuter. Låt svalna.

3.
Vispa alla ingredienserna till smörkrämen tills det blir en jämn och slät kräm. Spritsa på en klick av smörkrämen på hälften av kakorna och lägg sedan ihop dem. Förvara macaronerna i kylen.

Bild på min första macaron. Hehe!


Ett klagomål väntar...

Nu har jag mailat ett klagomål till Kolmårdens Vårdcentral
 angående min idiotläkare igår.
HA! Hoppas du försvinner, kärring!


Sminkövning

Har ju inte förrän nu lagt in bilderna på Emelie som jag sminkade lite på för en vecka sen. Hon har en egen blogg också där hon lagt upp fler bilder om ni vill se. Den hittar ni här. Jag tog bara ett fåtal bilder men här är de. Hon har gröna fina ögon så jag använde mycket lila på henne och det var en av hennes favoritfärger så det passade ju bra. Hihi!


Vårdcentralen suger!

Åååh, jag blir så frustrerad!
Var uppe tidigt idag och åkte till vårdcentralen för att prata om det här att jag reagerar på nåt ämne i mitt smink. Jag får som röda rodnader fläckvis i ansiktet, oftast kliar de inte, men ibland gör de det och efter en stund, även om jag har sminket kvar, så lägger det sig. Detta är ingenting jag finner jättebesvärligt, men det är ju självklart väldigt tråkigt, så då pratade jag med Olle, läraren på utbildningen och han tyckte jag skulle gå till en hudläkare.

Jag ringde vårdcentralen och fick prata med en kvinna som sa att vi fixar en remiss för pricktest men du måste komma hit först, så idag var den tiden. Kommer hem utan remiss eller knappt nåt vettigt att veta.
En jävla fucking kärring var vad jag mötte!
Hon förklarade för mig att "man kan ju såklart inte göra pricktest på smink eftersom det är så himla många ämnen i"... "Visst man kan göra det med just de misstänkta produkterna men man vet ju fortfarande inte vilket ämne det är som jag reagerar på".
Min tanke var ju då såklart att även om man gör pricktest på de misstänkta produkterna så utesluter man ju iallafall ganska många andra ämnen och det blir en mindre skala att gå i. Men hon vägrade ge mig en remiss eftersom det ändå inte skulle ge mig svar på vilket ämne det var. Jag fick efter mycekt om och men göra ett blodprov för att se ifall det kan vara borstarna jag reagerar på. Många är ju gjorda av gethår och ifall det är get jag inte riktigt tål.
Till att börja med ville hon inte ens låta mig göra det för hon sa "att det är ju i så fall inte bara get du är allergisk mot, då är det ju pälsdjur överlag".
Då blev jag förbannad och sa att jag har ju för fan katter hemma som jag inte reagerar på! Man kan ju vara allergisk mot bara en sorts djur, man behöver ju inte vara allergisk mot allt med päls!
Så då fick jag göra ett blodprov mot hela djurskalan, så om nån vecka så får jag väl resultatet på det. Resten får jag uppenbarligen ta hand om själv...

Alltså, är det konstigt att folk drar sig för att gå till läkare och vårdcentraler? Man går dit, betalar 150 kronor och får inte ett skit vettigt ur dem! Hade hon inte sett till att jag fått göra ett blodprov hade jag bett om pengarna tillbaka. För annars gav det här besöket mig INGENTING, absolut INGENTING! Man får bara slängt i ansiktet att de inte kan göra något.
Likadant var det ju med mitt knäppa knä, som fortfarande är knäppt. Det knäpper och knakar när jag böjer det och förut gjorde det ont. Jag kände ju att nåt var fel, så gick till (samma) vårdcentral och fick bara sagt att jag skulle äta Ipren i en vecka. Det fick jag betala 150 kr för... Hallå?! Som om jag inte redan käkat Ipren för att det gjort ont! Men Ipren hjälper inte mot knakande... Försökte få till en tid till röntgen, men de bara vägrade det och pratade bort mig om andra saker. Det är ca ett år sen nu och knät knakar fortfarande, jag vet fortfarande inte varför och jag är fortfarande rädd för att man ska få förslitningsskador så man får men senare i livet.

Nej, läkarna på Kolmårdens vårdcentral kan fara åt helvete! Sveriges så kallade sjukvård kan fara åt helvete! Är det inte meningen att man ska få hjälp om man behöver den? Varför finns den i så fall?

Sjuk

Fortfarande sjuk och trälig. Inget roligt alls. Jag orkar ingenting.
Kalle, som tatuerade mig trodde ju att jag kanske var på väg att bli sjuk eftersom jag svullnade och blödde så mycket. Vem kunde ana hur rätt han hade. I torsdags skulle jag ha jobbat men fick sjukskriva mig. Mådde inget vidare alls. Feber som bara den och det höll i sig. Hostade som en tok och på fredagen när jag skulle upp till Stockolm med tåget, så fick mamma tillomed hjälpa mig att bära upp alla saker till tåget, för jag kände mig så vek.
På tåget träffar jag underbara Hanna så fann iallafall gott sällskap ända till Södertälje. Härligt!
Lördagen mådde jag bättre och kände mig inte så hängig i skolan. Det gick dessutom så himla snabbt och var superkul. Mer om det kommer.
Söndagen var det värre med. Kände att jag knappt orkade ur sängen. Mådde illa och hostade nåt hemskt. Kunde inte ens äta frukost utan det blev en kopp te, en banan och ett äpple. Sen låg jag som ett kolli i bilen på väg till skolan.
Fick ju sitta i bak också eftersom vi körde fast i isen på parkeringen så jag fick hoppa bak för att ge lite mera tyngd på drivhjulet, men det hjälpte nog föga. Haha! Till slut kom vi loss iallafall och då körde Fredrik järnet, så jag kom bara ca fem minuter för sent.
I skolan var jag fruktansvärt seg, frös som en gris, mådde illa och var så trött så trött. Men hellre det så man inte missade nånting. Det var en ganska lugn söndag iallafall eftersom det var demo på brudmake up och hår så vi satt mest och tittade.
Hemfärden från Stockholm sen var en lugn historia, jag sov. När jag kom hem så somnade jag direkt och natten till idag har varit nåt helt sjuuuuukt svettig! Jag har aldrig svettats så mycket som inatt. Febern gjorde sitt till kan jag lova. Sängkläderna gick att vrida ur och mitt hår var som nyduschat, fast äckligt istället för fräscht. Så det blev en ordentlig dusch när jag klev upp.

Nu ska jag bädda rent. Vägrar sova i sängen igen innan dess. Haha!

Färdig!

Tatueringen är klar och jag blev supernöjd! Dock blev armen toksvullen och tokvarm och det blödde som bara den. Nu ser den lite flammig ut här och där, vet inte om det beror på att den bara är så, eller om det blev dåligt med färg på sina ställen eftersom det blödde så dant eller vad deet kan vara. Hur som helst så ska skorporna få lossna i lugn och ro och sen får vi se hur det ser ut. Men fin är den iallafall!


More birds.

Låt sorgens fåglar flyga över ditt huvud, men låt dem aldrig bygga bo i ditt hår.

Saxat av Olof Wikström från Facebook.


Make it done!

Idag ska jag göra klart min tatuering! Det kommer ju bli tre timmars plåga men i survive! Jag är stark och tuff så det blir en lätt match. Hihi!

Hoppas ni alla får en underbar dag!

A bird

A bird doesn't sing because it has an answer, it sings because it has a song. ~Lou Holtz

Stal detta fina citat från Anders Ringman på facebook. Hihi!


RSS 2.0