Sjuk

Fortfarande sjuk och trälig. Inget roligt alls. Jag orkar ingenting.
Kalle, som tatuerade mig trodde ju att jag kanske var på väg att bli sjuk eftersom jag svullnade och blödde så mycket. Vem kunde ana hur rätt han hade. I torsdags skulle jag ha jobbat men fick sjukskriva mig. Mådde inget vidare alls. Feber som bara den och det höll i sig. Hostade som en tok och på fredagen när jag skulle upp till Stockolm med tåget, så fick mamma tillomed hjälpa mig att bära upp alla saker till tåget, för jag kände mig så vek.
På tåget träffar jag underbara Hanna så fann iallafall gott sällskap ända till Södertälje. Härligt!
Lördagen mådde jag bättre och kände mig inte så hängig i skolan. Det gick dessutom så himla snabbt och var superkul. Mer om det kommer.
Söndagen var det värre med. Kände att jag knappt orkade ur sängen. Mådde illa och hostade nåt hemskt. Kunde inte ens äta frukost utan det blev en kopp te, en banan och ett äpple. Sen låg jag som ett kolli i bilen på väg till skolan.
Fick ju sitta i bak också eftersom vi körde fast i isen på parkeringen så jag fick hoppa bak för att ge lite mera tyngd på drivhjulet, men det hjälpte nog föga. Haha! Till slut kom vi loss iallafall och då körde Fredrik järnet, så jag kom bara ca fem minuter för sent.
I skolan var jag fruktansvärt seg, frös som en gris, mådde illa och var så trött så trött. Men hellre det så man inte missade nånting. Det var en ganska lugn söndag iallafall eftersom det var demo på brudmake up och hår så vi satt mest och tittade.
Hemfärden från Stockholm sen var en lugn historia, jag sov. När jag kom hem så somnade jag direkt och natten till idag har varit nåt helt sjuuuuukt svettig! Jag har aldrig svettats så mycket som inatt. Febern gjorde sitt till kan jag lova. Sängkläderna gick att vrida ur och mitt hår var som nyduschat, fast äckligt istället för fräscht. Så det blev en ordentlig dusch när jag klev upp.

Nu ska jag bädda rent. Vägrar sova i sängen igen innan dess. Haha!

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0