Jag tog revansch idag! :P

Idag åkte jag in till stan och tränade. Och jag kom fram! :P Hem  också. Självklart tog jag samma sväng som sist, då det inte gick så bra, men den här gången fick jag revansch på vägen. ;) Den ska inte komma och tro att den kan tjonga omkring på mig som den vill inte! :P
Haha ok, men ärligt då... Jag tog samma väg som förra gången, men jag körde väldigt sakta och jag var väldigt nervös! Jag körde nog bara i 80 när jag kom ut på motorvägen, men det var inga runtom så det sket jag i. Hellre att jag kom ut öht på vägen liksom. :/ Men det var med en lättnadens suck som jag klev ur bilen vid simhallen sen faktiskt. Kändes bra att jag kom fram och även hem sen.
Jag kommer säkert vara lite kyckling i början nu, men hellre det än att nåt händer igen. Nog för att det kan göra det ändå, men jag kommer nog tänka väldigt mycket på hur jag kör nu framöver. Jag kommer köra som alla tanter, sakta och helst i mitten av vägen. ;)

Nu ska jag gå och loppa mig i sängen. Det var iaf väldigt skönt att köra bilen igen. Jag behövde nog det för att inte bli skrajsnare. Stackars Fredrik...undrar om han kommer våga åka med mig igen. :P

Kram på er alla!

Kommentarer
Postat av: Maria

Dom kan ligga där =) Du måste nog prova dom innan kanske.. Finns bara ett par kvar haha. Jag har oxå lagt undan ett par.. Men dina är i stl 37..

2009-01-20 @ 12:26:17
URL: http://n0ll8.blogg.se/
Postat av: Maria

Nä jag har ju 38 i dom jag la undan annars så kan jag ju köpa dom åt dig så kan du ju alltid byta det är obegrensat öppet köp :)



Det är som klottersanerare

2009-01-20 @ 15:20:28
URL: http://n0ll8.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0