Expressen = osmaklig!

Igår när jag kom till jobbet blev jag så illa berörd å mina egna och Michael Jacksons familjs/fans vägnar! Tittade på framsidan av Expressen och såg en bild där Michael Jackson ligger på en bår och texten Här dör Michael Jackson!

Alltså...det jag undrar är: Hur respektslöst och osmakligt är inte detta??
Jag tycker det är fullkomligt vidrigt!
Att sätta en bild där en människa dör på framsidan av en nyhetstidning, är inte det att ha passerat gränsen? Va?
Herregud! Bara tänk på de som är känsliga för starka bilder, tänk på fans som sörjer eller familjen (ja de lär knappast läsa expressen men hur många andra tidningar finns denna bild i) eller på vem som helst egentligen. Är den Någon som har uppskattat att se denna sista bild på Michael Jackson?
Även om jag inte är ett stort fan så tycker jag det är kränkande och osmakligt. Jag vill inte se folk som dör på framsidan om det så är Michael Jackson, Gudrun 88 år, krigsoffer eller Johan 7 månader. Tycker de åtminstone i så fall ska varna för starka bilder, men överhuvudtaget inte visa sånt alls! Det finns folk som tar fruktansvärt illa vid sig.

Men detta är en av anledningarna till att jag hatar papparazzis också. De har ingen hänsyn till människan bakom kändisskapet, bara de får ett scoop så de får in feta pengar så är de nöjda. De går över lik och döende och till och med jagar ihjäl kändisar för att få en "perfekt" bild. Det suger, rent ut sagt!

Tills nån bevisar motsatsen så kommer jag tycka som jag gör och det finns för övrigt inte en chans att jag lägger upp bilden på Michael Jackson som Uselpressen använde!

Kommentarer
Postat av: Robert Pattinson Crew- gästbloggaren

sv: Nej, men jag menar det man har läst om honom, och det som man uppfattar själv. T.ex. de intryck man får av honom i intervjuer osv.

2009-06-28 @ 12:47:28
URL: http://robertpattinson.blogg.se/
Postat av: Robert Pattinson Crew- gästbloggaren

sv: Jo, det har du helt klart rätt i!

2009-06-28 @ 13:46:22
URL: http://robertpattinson.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0