Vilket bus!

Hej hå!

Jisses, vilket busväder det är idag! Så himla trött på snöfallet! Det är fint när det ligger, men det behöver ju inte komma mer nu.

Har fortfarande ont i knät, villket resulterade i att jag skippade jobbet idag. Hade så ont igår på jobbet så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Inte ont som i att det gjorde jätteont utan mera obehagligt ont så jag inte visste hur jag skulle ha benet för att det skulle kännas bra. Det resulterade mest i att jag satt på en stol hela kvällen och läste alla tidningar jag kunde komma över. Som tur var så var Tommy hurtig och så var det lite att göra. Nu knäpper det i det när jag går nerför trappor. Men det är mindre svullet iallafall.

Hade iallafall en otroligt trevlig måndag när jag först träffade farfar och hjälpte honom med räkningarna och sen åkte jag hem till Lindsey och träffade henne och Elin. Det var så kul att se dem igen och att få snacka en massa goja och ha det trevligt! Lindsey hade bakat en nyttig kladdkaka och den festade vi på ihop med massa frukt och mums-mums och flera koppar te! Sjukt trevligt att träffa dem igen och Elin var så fin med sin viktnedgång. Hon strålade faktiskt och det syntes att hon mådde bra! Stackars Lindsey hade blivit sjuk igen så hon satt mest och snorade, stackarn. Hoppas du blir bra snart igen! Bara att dricka en massa te med honung i så blir man frisk. Och det hade du ju skaffat. :D 


Första gången vi sågs hemma hos mig. :)


Idag har det iallafall varit en mysig dag. Jag bakade scones till frukost så en riktigt lyxig variant blev det med hembakat bröd, färskpressad juice från min maskin (apelsin och lime) och massa gott pålägg och givetvis TE.
Sen så åkte Fredrik och jag till Tropikariet och kikade på alla ormar och små apor och fiskar. Han fick köra i busvädret. Haha! Det är så mysigt där tycker jag. Nu var det i princip inget folk heller så det var lugnt och skönt och jag har nog aldrig sett ormar och ödlor och sköldpaddor så livliga. De brukar ju mest ligga stilla, men det var fullt av liv och rörelse så det var riktigt kul!

Imorgon ska vi åka in till Norrköping för jag fick tid hos frisören och ska fixa frisyren. Härligt! Var ju bara ett halvår sen... hrmm, dåligt av mig! Men nu så. Sen kanske det blir bio. Vi får se. Inget stress och jobbigheter iallafall. Mitt ben måste ju vara bra till på tisdag. Då måste jag få köra box och kick. Har saknat ju!

Helgen blir Stockholm, Fredrik har spelning med bandet på fredag, på lördag kanske vi ska se Avatar och på söndag ska vi på spelning och se Faster Pussycat.

Nu ska jag göra en kopp te, bara för att det är gott.

Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Elin

Åh va fina ord du skrev om mig! Blev precis varm i hjärtat! Jag är så himla glad att det faktiskt syns att jag har tappat ett par kilo. Hoppas jag hinner tappa ett par till innan jag till slut får en bebbe i magen:)

P&K/ELIN

2010-01-28 @ 09:12:45
URL: http://metrobloggen.se/elinalenteg

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0