Grabbkväll med Anna!

Idag har varit en supermysig dag! Bortsett fån nästan-hjärtattacken som jag vaknade av så har jag både tvättat kläder och lite fönster här hemma. Skönt att äntligen få sånt gjort! Egentligen är det ju inte så jobbigt som man tänker.

Vid tolvtiden kom Anna för att hon skulle dela tvättstugan med mig och hon gick för ungefär en timme sen. Vi har haft en heldag ihop och det har varit astrevligt.
Massa snack och fika och fönsterputsning, klädtvättning och hårfix och så kollade vi på Disneys Alice i Underlandet. Nu kommer jag ihåg varför det inte var min favorit, Shit! Den var helt hysterisk! Snacka om att de måste varit trippade när de gjort den filmen!

Anna kom på den eminenta idéen att vi skulle göra hemlagad pizza. Har man inte råd att köpa så gör man själv liksom. Hehe!
Google hjälper oss alla med allt och denna gång blev det pizzadeg. Sen rotade vi i kylen och frysen och kollade efter pizzafyllning. Ett paket skinka från frysen, bacon och så tacoresterna från igår. Det blev ett bra himla hopkok, men det vart riktigt riktigt gott måste jag säga.

 

 

Så ja... kvällen har bestått av fotboll, pizza och alkohol. Låter som en riktig grabbkväll! Haha! Nåt som vi själva skrattade åt. Men för att bryta av grabbkänslan så drack vi vin istället för bärs. Vi hade tofflor på oss och tända ljus. Jag hade dessutom värsta finfrisyren i håret (svinrygg) så lite tjejigt var det nog trots allt. Haha!

Det har iallafall varit en supermysig dag och kväll, så tack för idag söta lilla Anna!

Kommentarer
Postat av: Sanna - [ s a o s. b l o g g. s e]

aaa vad gott det ser ut! ^^ blev värsta hungrig såhär mitt i natten. hehe

2009-10-11 @ 03:44:31
URL: http://saos.blogg.se/
Postat av: Anna

^

Åh tack för den smickraNDE bilden m dubbelhaka..

jag blir alltid så läcker på kort....verkligen! =)

puss

2009-10-11 @ 12:05:05

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0