Kolmårdens djurpark!

Där fick man för att man äntligen skulle passa på och lägga upp lite bilder från Hydet-festen och även från Kolmården som vi var på igår. Då var batteriet i kameran stone-dead så det gick inte ens att föra över bilderna till datan.. Jag menar verkligen Stone-dead. Gick inte ens att starta den!

Hur som helst så bestämde sig jag och Fredde för att åka till Kolmårdens djurpark. Klockan var väl tolv när vi bestämde oss så lite sent ute, men vad gör det när man bara har en kvarts körväg genom skogen liksom. Hehe!
Vi gjorde kycklingsallas här för glatta livet och plockade fram kylväskan och ordnade helt enkelt med lite picknick. Helt mysigt. Sen åkte vi.

Ja, Fredrik körde min bil på grusvägarna genom skogen och det kändes ju ungefär som varenda hjulmutter skulle lossna!! Han tyckte jag var som en överbeskyddande morsa, men vadå jag vill ju inte ha min bil försörd liksom. *blink* Ok, jag vill inte ha hem honom i en låda heller, eller hamna i en själv för den delen, så jag satt och tjatade om att han skulle sakta ner hela tiden. Haha! Till slut var vi äntligen framme.

Trodde inte att dagen skulle bli så varm som den blev eftersom det var molnigt först, men vi var svettiga innan vi ens kommit upp till rulltrappan. Haha!
Det var mycket nytt i parken eftersom man inte varit där på länge. Bland annat gick vi igenom Wild Camp och där fanns det både en gruva som vi klättrade igenom och ett skeletthus som vi var livrädda för att ramla i. Det kändes ungefär som att gå i ett spökhus på tivoli. Det största skelettet vi såg var från en isbjörn. Det stod dessutom på bakbenen och den var galet stor!

Björnarna hade bebisbjörnar och de var roliga och busade och klättrade omkring. Pappa björn låg i badet...det var iallafall den största björnen. Hehe! Tigrarna var slöa i värmen men de låg precis nedanför fönstren och gallren så man såg dem rätt bra. Hade det inte varit så mycket folk hade jag stoppat in fingret och petat på en! De ser ju så mjuka ut! Hade man blivit av med ett finger så skulle man ju iallafall kunna skryta att en tiger ätit upp det. Det låter ju lite häftigt liksom. Haha!
Måste tyvärr säga att jag blev besviken på delfinshowen. Det är inte delfinernas fel, men förr var showen vacker och det var uppmärksamhet på delfinerna hela tiden. Nu var det mer barnanpassat med låtsaspirater och Markoolio. Det var inte alls så kul. Hela parken är ju barnanpassad för det mesta så delfinshowen hade allt fått kunna vara vuxen och vacker tycker jag.

Men men, överlag så var det en toppendag och jag hade ruggigt roligt! Imorgon när kameran är laddad så ska jag lägga in bilderna och då även från Hydetfesten. Det var ju också en riktig kalasfest vill jag lova! Massa massa kul folk och alldeles för många lakritsshots! 15 tror jag att jag kom upp i. Mina små vänner Bonnie och Ronja satt ju där sen liksom. Haha!
Det blir bilder sen.

Tjillevipp! 

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0