Någon att lita på?

Alla behöver någon att lita på, anförtro sig till, prata med och veta att det inte sprids vidare till obehöriga. Det spelar ingen roll om det handlar om hemligheter eller inte. Saker man säger till någon ska inte spridas vidare om det inte är fara för någons liv.
Man ska inte behöva säga orden: "Säg inte det här till nån..." Det ska vara en införstådd punkt att man inte sprider vidare saker. Visst, det FINNS ju viktigare saker och inte lika viktiga saker, men sägs nåt i förtroende så är det väl rent ut sagt, FAN om en person inte kan hålla käften.
Hur ska man då kunna veta vem man kan lita på? Kan man lita på någon alls? Vem? För de finns folk som bedyrar att de är ens vänner, men ändå kommer saker fram till obehöriga... HUR GÅR DET TILL? Sitter nån i busken och lyssnar? Tvivlar på det va?
Men hur mycket skit ska man få veta innan det vänder? Hur många ska man förlora? Vad vinner man?
Allt händer av en anledning.... Ja, jag tror på det, men VAD är anledningen till många saker? Det är det jag undrar...och när ska man få veta? Får man veta?
Varför vill man gå bakom ryggen på folk som man ska föreställa vän med? Varför inte bara vara ärlig istället? Det sårar mindre i längden. Även om det kommer kännas fruktansvärt...Men det är en miljon gånger värre att veta att man inte är värd sanningen, inte ens av vänner och kära.
Hur kan man ens ha mod att då kalla sig vän? Är det här karma kommer in?
Jag är definitivt inte perfekt, men man lär sig saker av livet och ja, jag har kommit underfund med mycket, förstått en väldigt massa saker på den senaste tiden.
Men det finns också mycket jag inte förstår...Hur väljer man mellan vänner?

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Karma är hittepå. Jag är jämt snäll och ställer upp men får fan inte det tillbaks ;) Så du behöver inte vara orolig för den grejen.

2013-02-04 @ 07:05:23
Postat av: Milla

Man ska inte behöva välja mellan vänner och tvingar de dig till det så är de inte riktiga vänner. Sen är det tyvärr så att människor tycker om att prata och skvallra. Det spelar ingen roll vem det handlar om, får de reda på något snaskigt om någon SKA det berättas. Även om det handlar om deras alldeles närmsta "vän". Alla pratar om alla, inga undantag. Det har jag lärt mig den hårda vägen. Men sen tror jag också på att någon gång brister det, kalla det karma eller vad fasen som helst. Man kan inte bete sig, prata skit och skvallra för förr eller senare brister broarna och allt kommer fram i ljuset.
Jag snurrade in mig där, men jag hoppas att du fick ut något av det. Jag finns här om du behöver prata, gråta, skratta eller vad som helst. Och kom ihåg, du är värd det bästa för du är en av de underbaraste människorna jag vet! 😘❤

2013-02-04 @ 11:39:58
URL: http://tantmillasvirkstuga.blogg.se

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0