Glädjeämne

Det var planerat att inte åka eftersom jag jobbade. Men så fick jag hoppa in och öppna på jobbet istället för att stänga; Glädje!
Visst, jag fick gå upp klockan fyra, men jag fick komma hem klockan två. Så jag tänkte att då kan jag åka!

Vilade en liten stund. Det hade börjat snöa ute. Var så trött så tänkte att jag åker inte. inte i snöbädret.
Skulle ändå åka in till världens bästa Anna. Det gick långsamt på motorvägen så kom lite senare än tänkt, men hon och Matheo välkomnade så glatt och bjöd på fika.
Det var skönt att få prata lite. Underbart att träffa min kära vän igen!
Tänkte strunta i allt jag tänkt göra, men tänkte om. Varför låta vädret hindra mig från att testa nånting jag vill? Varför inte åka ändå? Skit i att jag var trött, skit i det dåliga vädret! Kör på och testa nånting som verkar kul. Annars ångrar jag bara sånt jag inte gjort.
Så jag åkte till Linköping och dansade bachata i nästan tre timmar. En introduktionskurs på en timme och sen nästan två timmar dans, med både duktiga dansanta killar och nybörjare, precis som jag. Det VAR kul! Ett glädjeämne i den annars, ganska miserabla vardagen. Jag ångrar inte ett dugg att jag åkte. De 60kr det kostade var det definitivt värt. Lite lärde jag mig ju faktiskt.
Tillbaka i Norrköping sen. Kallades förrädare (på skoj), men "Hey! I'm not the one, just talking".
Det blir att förhoppningsvis sova gott här. Sen blir det hem och jobba några timmar och sen fara till Nyköping på kvällen.
Så tack Daniel, Anna och Linköping för dagens glädjeämne.


Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0